Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Bilder fra shoots

Fia og Lill på shoot i wetlook

Nok en serie med bilder fra vår store shoothelg i Porsgrunn. Modellene du ser her er Fia (har på seg antrekk i str. M) og Lill (har på seg antrekk i str. L). Begge har forresten tidligere vært med på vårt konsept Modell for en dag, og synes det var så moro at de har fortsatt å bli med oss på shoots. Vi elsker utstrålingen til disse to damene og synes det er utrolig moro å kunne vise frem at også voksne damer kan Frekke seg opp og se fantastiske ut.

Bildene er tatt av SD Foto. Du finner linker til antrekkene under bildene.Les mer: Fia og Lill på shoot i wetlook

Aila og Thea på shoot i skogen

Utendørs photoshoot er utrolig moro! Det gir mulighet til så mye mer variasjon, enn når man er i et fotostudio. Settingene kan varieres mye mer og lys og stemning i bildene blir også noe helt annet, enn på innendørs shoot.

På den store shoot-helgen vi hadde her i Porsgrunn for kort tid siden, så brukte vi omgivelsene og nærmiljøet. Vi delte oss i flere grupper og tok bilder mer eller mindre overalt i Porsgrunn. Bildeserien du ser her er tatt like bak Frekkehuset, nemlig på det som lokalt er kjent som Dansesletta. (Vi har forresten ennå ikke sett at noen danser der, så hvor dette navnet stammer fra, det vet vi ikke.)

Fotograf for disse bildene er Richard E Foto, du finner han her: Richard E Foto Facebook. Modellene er Aila og Thea og du finner klikkbare produktlinker under bildene.

Les mer: Aila og Thea på shoot i skogen

May og Thea i sandtak i Porsgrunn

Her er en serie med bilder fra shoothelgen vi nylig gjennomførte her i Porsgrunn. (Du kan lese mer om den her: Behind the scene - Shoothelg ). Disse bildene ble tatt i et sandtak her i Porsgrunn, det var mye vind og veldig sterkt sollys, så forholdene var ikke optimale, men resultatene ble da bra allikevel.  Ikke sant?

Bildene er tatt av Richard E Foto og modellene er May og Thea. Du finner link til antrekkene under bildene.Les mer: May og Thea i sandtak i Porsgrunn

May tar innersvingen på Kjell... Shoot

På shoothelgen vår fant vi på en god del Frekke og morsomme sprell. (Behind the scene bilder fra hele helgen finner du HER.)

Kjell, som aldri tidligere har vært med oss som modell før, fikk jammen kjørt seg. Tenk deg bare selv: 6 kvinnelige modeller som 'brukte' ham en hel helg... Et drømmescenario for mange, kanskje? Men altså, han fikk gjennomgå og var nok ganske sliten etter en hektisk helg med mange nye opplevelser og erfaringer.

Kjell gjorde forøvrig en fantastisk flott innsats denne helgen! Det er ikke så enkelt som mange skulle tro, å hive seg utpå en shoothelg av denne typen med en gjeng man aldri har møtt før. Det krever mot og mye innsats, du skal tørre, du skal klare slappe av og se komfortabel ut, du skal tenke på poseringer, vinkler og en masse andre ting. Han fikk selvfølgelig gode tips og innspill fra modeller, fotografer og oss hos LilleFrekke og som sagt, han presterte og leverte langt over våre forventninger.

Se bare på disse bildene, ganske tøft å stille opp sånn, synes du ikke?Det starter litt macho, han føler nok at han har kontroll her...


Les mer: May tar innersvingen på Kjell... Shoot

Behind the scene - LilleFrekkes store shoothelg i Porsgrunn

Sånn omtrent en gang i året inviterer vi en gjeng modeller og fotografer til å delta på en shoothelg. Tidligere har vi vært på Mule Varde, et industribygg i Porsgrunn og på Skotfoss. I år ble shooten arrangert litt rundt omkring i nærområdet og i et fotostudio her i byen.

Det var en veldig aktiv helg, vi fikk blant annet lov til å ta bilder med Purple Queen (Harley Davidson) og en raggarbil som kom på besøk (bilder fra Raggarshooten finner du her), i tillegg til at vi fartet rundt i Porsgrunn hele lørdagen. Søndagen var vi som nevnt også i studio og tok bilder, men to av fotografene brukte uteområdet i nærheten.

Men helgen var mye mer enn shoot. Det var også en sosial happening og SjefsFrekka varter opp med tapas og drinker. De fleste overnattet, så vi fikk mye tid til hyggelig samvær med mye latter, sang og gitarspill.

I år deltok følgende modeller: May Johannessen, Thea Husås, Elena Hammergren, Fia Kvistnes, Aila Kaspersen og Lill Ranneklev. (Fia, Aila og Lill har alle tidligere vært med på Modell for en dag konseptet, men fikk alle mersmak og har siden deltatt på flere shoots.) Veldig moro at vi også hadde med en mannlig modell denne helgen (hans debut foran kamera), Kjell Engelund, og han gjorde en veldig flott entré som modell. Fotografene som var med oss var: TON, Richard E Foto, SD Foto og Kenneth Baluba Sporsheim, i tillegg til store Frekke Geir som også tok bilder den ene dagen. Noen var med kun en dag, de fleste var med hele helgen.

Her er noen bilder av hva som har skjedd, vi gleder oss til å kunne dele alle bildene fra shootsene, og kan love at det er MANGE kanonkule blinkskudd på gang.


Elena og May får poseringsinstrukser fra SjefsFrrekka.

Les mer: Behind the scene - LilleFrekkes store shoothelg i Porsgrunn

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap