Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Bilder fra shoots

Behind the scene - Nisseshoot 2018

Vi har tatt bilder til årets adventskalender konkurranse som kommer på vår Facebookside 1. desember. Det vil bli laget et album hvor vi vil publisere et bilde pr. dag frem til jul. Alle som kommenterer under dagens bilde er med i trekningen av dagens lille Frekke overraskelse. (Mer info om dette kommer når konkurransen er i gang. Følg Facebooksiden vår så blir du oppdatert.)

I år var vi så heldige å få lov til å lage en masse Frekke nissestreker på verkstedet til Rype: --> Rypes Mekaniske Verksted & Fundamentering <--. Vi var en gjeng modeller fra --> Forente Rednecks Norge <-- samt flere av de faste LilleFrekke modellene, og så hadde vi med oss to fotografer som var i sving i flere timer. Det var en utrolig morsom shootdag med masse latter og småFrekke påfunn.

Nisseantrekkene vi selger finner du her (noen av antrekkene vi brukte har nå gått ut av sortimentet): Nissekostymer

Her ser du noen behind the scene bilder:

 

Fra venstre: Siw, Lill, Kjell, Amber, Aina, Ole Kristian og May.
I tillegg var Heidi, Rype og SjefsFrekka med denne dagen.

Les mer: Behind the scene - Nisseshoot 2018

Her er modellene vi samarbeider med!

I løpet av årene har vi samarbeidet med mange flotte modeller og her ser du noen av de vi jobber sammen med nå for tiden.

Vi vet at mange av våre følgere liker disse flotte jentene (og Kjell), så hvis du klikker på bildene nedenfor kommer du til Instagramprofilen til hver og en. Da kan du få se mer av hva de holder på med til vanlig også, og ikke bare poseringsbilder fra våre shoots.


Elena Therese
(Klikk på bildet og følg henne på Instagram.)

Foto: Petter Stene - Cover for ScanBike Magazin
(Sykkelen eies av Morten Lund.)

Les mer: Her er modellene vi samarbeider med!

Lotte har stomi og kler seg Frekt på shoot!

Vi ble veldig glade da Lotte tok kontakt med oss med spørsmål om vi ville samarbeide med henne vedr. en photoshoot. Lotte har nemlig stomi (utlagt tarm) og hun er opptatt av at det ikke skal være til hinder for å kunne Frekke seg opp. Hun ønsker å være et forbilde for andre som kan ha komplekser for egen kropp, ved å vise at man faktisk kan, om man tør. En holdning som jo er helt i samsvar med vår. ALLE skal kunne Frekke seg opp litt i blant, uansett alder og fasong! 

Du finner intervju med Lotte lenger ned i blogginnlegget. Les hva hun tenker og hvordan hun takler å være stomioperert.
Les mer: Lotte har stomi og kler seg Frekt på shoot!

Kjell med kontroll på damene...

Disse bildene er fra vår shoothelg her i Porsgrunn tidlig i sommer. (Du kan lese mer og se behind the scene bilder fra denne helgen HER, om du har lyst.)

Vi har publisert mange bildeserier fra helgen, flere av disse finner du link til lenger ned.

Under bildene finner du produktlinker til antrekk som vises og også navn på modellene og fotografen som har tatt bildet.

BTW! Hvor flaks går det egentlig an å ha? Når man arrangerer photoshoot og plutselig bare finner en gapestokk? Klart vi måtte ta den i bruk. :D
Les mer: Kjell med kontroll på damene...

Endelig en mannlig modell på shoot!

På shoothelgen her i Porsgrunn tidlig på sommeren hadde vi endelig med oss en mannlig modell foran kamera. Utvalget av klær til menn har heldigvis blitt mye større det siste året, så det var absolutt på tide å få viste frem noen av alle de Frekke antrekkene vi nå har til gutta.

Kjell er 32 år, fra Raufoss og bruker str M i klær. Han jobber som operatør og på fritiden liker han å tegne, trene og game. (Pssst! Han er singel.)

Dette var Kjells debut som modell, og han var litt nervøs siden helgen skulle tilbringes sammen med 6-7 damer som alle hadde vært med på dette før, men han tok utfordringen på strak arm, og vi er kjempefornøyde med innsatsen hans. Bare se på disse bildene!


Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap