Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Bilder fra shoots

Valentine photoshoot 2019

Vi har allerede delt noen av årets Valentine shoot-bilder i sosiale media, men her kommer mange flere.

Modellen er Penny. Hun er 28 år, bruker str M/L og er 179 cm høy. (Så kan man jo legge til 17 cm når hun hadde på seg de høyeste skoene på disse bildene.)

Alle bilder er tatt av fotografen TON, i hans studio i Oslo.

Produktlinker til antrekk og sko finner du under hver bildeserie. Klikk på disse når du ser noe du vil vite mer om.Les mer: Valentine photoshoot 2019

Penny på shoot i lakk!

I forrige uke var vi en tur i studioet til fotografen TON, sammen med modellen Penny. På agendaen sto årets Valentinebilder, men vi rakk også ta flere bilder i helt andre settinger, som f.eks. disse hvor Penny har på seg lårhøye lakkstøvletter (disse finnes i mange farger) og et kort, sort skjørt i lakk. Tøft, ikke sant?

Like under bildene finner du produktlinker til antrekket. Klikk på disse når du vil vite mer om tilgjengelig størrelser og farger.Les mer: Penny på shoot i lakk!

Videoer fra våre Photoshoots

Visste du at vi i blant lager slide-show videoer fra shoots som lastes opp på Youtubekanalen vår? De siste dagene har vi publisert 3 nye videoer som kan gi deg inspirasjon til antrekk neste gang du har Frekke planer. Klikk på bildene nedenfor, så finner du filmene.


Valentine shoot med Catharina, fotograf kenspo, 2016:
Les mer: Videoer fra våre Photoshoots

Amber and her Red High Heels

Disse bildene ble tatt litt 'på sparket' i verkstedet til Thore-Erik Rype da vi hadde fjorårets nissekalendershoot.

Det som skjedde var omtrent følgende: Amber så Ainas Aerial Hoop (omtrent som en rockering, men av metall) hengende fra en kran inne på verkstedet. Hun fant så et par røde high heels og en stilig wetlook kjole SjefsFrekka hadde med i bilen, og deretter grep hun tak i fotografen TON og sa: 'Her MÅ vi ta bilder!' Og sånn ble det. Bildene ser du her:
Les mer: Amber and her Red High Heels

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap