Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi må gratulere Monika med å ha blitt publisert i Playboy magasinet i Portugal. Det er nemlig ikke mange modeller med base i Norge, som oppnår dette. Ekstra moro for oss er det at noen av antrekkene hun brukte på Playboyshooten er levert av oss. Sånt er stas.

Monika holder til i Bergen, er 36 år og jobber til daglig som HMS sjef i et offshoreselskap. Hun har bred utannelse innen HR og ledelse, samt journalistikk og har også ingeniørtittel. Hun synes det er moro og utfordre moralske prinsipper og dobbeltmoralske holdninger, så hun stortrives foran kamera, mer eller mindre påkledd. Vi gir en stor tommel opp til en modig dame, som trosser jantelov og snerperier.

Hun er opptatt av trening og sunt kosthold, elsker å lage mat og er ofte å se på tur utendørs i naturen. Hun trives også godt hjemme, med en kopp te og en god bok. Hun har deltatt på halvmaratonløp og liker sette seg mål hun jobber hardt for å nå.

Her er bilder fra Playboy magasinet i Portugal, tatt av fotograf Luis Gomez / Universe137studios i Portugal.
Monika har også tatt mange bilder i LilleFrekke antrekk sammen med fotograf Stian Hogstvedt, her er noen av våre favoritter:
PRODUKTLINK:

Diamond Design Teddy
PRODUKTLINK:

Eyelash Lace BodyPRODUKTLINK:

Lilla Blondesett
Antrekket har dessverre gått ut av sortimentet, men klikk på linken, så finner du et som ligner:

Lace Babydoll Peach

PRODUKTLINK:

Obsessive - Kisselent 3 pcs Set
PRODUKTLINK:

Chocker Body
PRODUKTLINK:

Chocker BodyMonika har flere publiseringer i andre magasin, bl.a. Lifestyle Magazine, Auto&Motto, Lingerie Plus m.fl. Vi håper du vil følge både fotograf og modell i sosiale media, det er en fin gest, siden de gleder oss med flotte bilder. Her er link til dem begge på Instagram:

HOGSTVEDT PHOTOGRAPY

PLAYMATE MISS MONIKAA

Vi ser frem til fortsatt samarbeid med Monika og Stian og er kjempefornøyde med bildene som blir tatt.

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:#playmate #playboygirl #playboy #modell #glamourmodell #missmonika #publisert #modell #lillefrekkemodell #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap