Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

2020 - året vi hadde planlagt vår aller største shoothelg noensinne, men som ble veldig begrenset pga pandemi. Heldigvis fikk vi gjennomført shoothelgen uansett, men med redusert antall modeller og fotografer. Vi arrangerte i fjor i tillegg en rekke mindre photoshoots rundt omkring, og tilsamme så har det jammen blitt mange flotte bilder.

Vi spurte alle modeller og fotografer vi har samarbeidet med i år om hvilket bilde de likte aller best, og her er altså samlingen. BTW - Det er veldig hyggelig om du følger disse supre samarbeidspartnerene våre i sosiale media. Linker finner du nedenfor.


AILA

Vi har samarbeidet med henne i mange år og elsker denne flotte og sporty damen! Hun liker seg aller best ute i naturen (uten high-heels) sammen med sin firebente venn. Du kan følge henne på Instagram: AIJOKAS INSTAGRAM
Bildet Aila har valgt som favoritt i fjor er tatt av TON.



PRODUKTLINK: Lace Babydoll

EDEL

Vi har samarbeidet med Edel også før, og digger denne kraftfulle damen med fantastisk utstråling og rå sangstemme. Edel har sitt eget tatoveringsstudio, ta gjerne kontakt med henne om du trenger litt blekk, hun holder til i Stokke. Hennes favorittbilde er tatt av Hogstvedt Photography. Her finner du hennes Instagramprofil.


PRODUKTLINK: Cequered Pencil Dress


HANNE MARTHE

Hanne Marthe trives aller best i pole-studio hvor hun også jobber som instruktør. Du kan følge henne på Instagram: ARCTICPOLERINA INSTAGRAM

Det er Jon Master Photography som har tatt bildet, du finner ham her: INSTAGRAM JON MASTER



HELMER FOTO

Vi har samarbeidet med Helmersen i en årrekke og trives veldig godt i hans selskap. Han er flink til å veilede modellene i forhold til poseringer og leverer alltid godt arbeid. Bildet er av Therese. HelmerFoto finner du selvfølgelig også på Instagram, her er profilen hans: HelmerFoto.


PRODUKTLINK: Lakk og Tyll Catsuit



HOGSTVED PHOTOGRAPY

Bak dette navnet skjuler det seg en super fotograf (Stian) som vi har vært så heldige å bli kjent med. Han har base i Bergen og tar gjerne imot forespørsler om fotografering. Du finner ham selvfølgelig på Instagram hvor du også kan se mange flere bilder han har tatt. INSTAGRAMPROFIL HOGSTVEDT PHOTOGRAPY

Hans favorittbilde for oss var i fjor er dette, av Edel:



PRODUKTLINK: Cequered Pencil Dress




IMRE

Han fikk sin debut som LilleFrekke modell på årets shoothelg og vi synes det var veldig moro å jobbe sammen med ham. Det er ikke bare, bare å kaste seg ut i dette, så sprekt gjort! Bildet er tatt av Geir Aadland. Du finner Imre på Instagram, her er link.


PRODUKTLINK: Wetlook Herreskjorte


KATO B HANSEN - fotograf

Kato har base i Agder og leverte i fjor blant annet disse kule bildene av sin venninne Susan. Ta gjerne kontakt med ham om du vil diskutere mulighet for shoots. Du finner ham på Instagram: KBH PHOTOGIRLS Her er Katos favorittbilde, tatt i fjor, av SusieQ.


PRODUKTLINK: Wetlook Catsuit - Sko




KJERSTI


Det måtte en del overtalelser til for å få Kjersti foran kamera, men samarbeidet med SjefsFrekka som ukyndig fotograf og Kjersti som fersk modell, så har vi hatt det veldig moro og fikk tatt mange bilder i fjor. Her er Kjerstis favorittbilde:

PRODUKTLINKER: Blondetopp - Jakke - Bukse -Støvletter



LILL


Lill har vært med oss på mange shoots. Hun er en nydelig dame som sprudler og skaper god stemning, med masse omsorg for alle rundt seg. Dette er Lills favorittbilde. Du kan finner henne på Instagram. Lills profil Bildet Lill har valgt som favoritt i fjor er tatt av TON.


PRODUKTLINK: Lace Up Minikjole



LILLEFREKKE MEDEIER GEIR


Geir er en av eierene av LilleFrekke og på årets shoothelg tok han bl.a. dette bildet av May:



PRODUKTLINK: Diamond Net Teddy



LILLEFREKKES SJEFSFREKKA (Solveig)

2020 var året da også SjefsFrekka prøvde seg bak kamera, etter å ha overtalt sin venninne Kjersti til å stille opp som modell. Her er Solveigs favorittbilde, av nettopp Kjersti:




PRODUKTLINK: Slip-On Minikjole

Solveig var også foran kamera i år. Dette bildet er tatt av Hogstvedt Photograpy:




PRODUKTLINKER: Topp - Bukse - Sko



MAY

May er den modellen vi har samarbeidet med lengst. Vi har gjort så utrolig mye moro sammen og gleder oss til hver gang vi skal jobbe sammen med denne livlige og flotte jenta fra Toten. Bildet hun har valgt som favoritt fra i fjor er tatt av HelmerFoto. Du kan følge henne på Instagram, her er link til profilen hennes: LilleFrekke modell May Instagram


 

PRODUKTLINK: Kostymer - Strømper - Delight Cage Sko


MAY CONNY

May Conny har også tidligere vært modell for oss, det er moro å vise frem at også godt voksne damer kan kle seg Frekt. Du finner henne på Instagram, her er link: FEMINOVA73. Bildet er tatt av Tom Kirkemo, her er hans hjemmeside.




PRODUKTLINK: Lilla antrekk


MONIKA

Vi fikk i 2020 mange flotte bilder av Monika, som bl.a. prydet forsiden av både Playboy Portugal og ScanBike i fjor. Bildene ble hovedsaklig tatt av Hogstvedt Photography.



PRODUKTLINK: Lekker Langermet Teddy



PENNY

Penny har lang fartstid som modell og leverer alltid godt arbeid, så vi gleder oss stort til hver eneste gang vi samarbeider med henne. Du finner mange av hennes bilder på Instagram: PENNY DREADFULL
Bildet hun har valgt som favoritt i fjor er tatt av fotograf Kato B. Hansen, han har flere profiler på Instagram, her er en: KBH PHOTOGIRLS



PRODUKTLINK: Wetlook Jumpsuit - Strømper - Sko Dream Gladiator



SUSANNE - SUSIEQ RIDES

2020 var første gang hun stilte opp som LilleFrekke modell. Hun holder til på Vestlandet og er glad i MC, fart og spenning. Følg henne på Instagram HER. Bildet er tatt av Kato B. Hansen.




PRODUKTLINK: Wetlook Catsuit - Sko


THERESE


Therese Moen er en flott dame med masse utstråling. Hun konkurrerer på toppnivå internasjonalt som pole utøver og har hentet hjem topplasseringer. Bildet er tatt av HelmerFoto.



PRODUKTLINK: Lakk og Tyll Catsuit - Delight Platå med Ringer Sko


Tusen hjertelig takk til alle samarbeidspartnere i 2020. Dere er gull verdt og vi gleder oss masse til neste gang.




PS! Her finner du alle våre tilbud:  OUTLET

På utkikk etter klær? Husk at du kan bruke FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.



Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.



PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:





#lillefrekkemodell #photoshoot #shoot #favoritt #foto #modell #lillefrekke #2020

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap