Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Tilbud og Kampanjer

Opp til 90% rabatt på sko/støvletter

Akkurat nå kan du gjøre KJEMPEKUPP på sko og støvletter som er i lager her hos oss. Jeg tror ingen av disse har mindre enn 50% rabatt og noen har nok helt opp til 90% prisavslag. Grunnen til at vi selger ut alle disse skoene og støvlettene så billig er at lagerrommet for sko nå skal brukes til andre ting, så da må alt vekk. Det er begrenset antall til disse prisene, så her gjelder prinsippet om først til mølla. 

På salg finner du nå lave sko, høye sko, store sko, ankelhøye støvletter, knehøye støvletter, lårhøye støvletter og ganske så kinky skotøy. Følg linken under bildet, så ser du alle som er på tilbud.Klikk inn i vårt OUTLET, så finner du alle tilbudene.

Les mer: Opp til 90% rabatt på sko/støvletter

IDAG - Kake og Klitorisdagen!

Rett skal være rett. Gutta har allerede hatt sin Steak og Blowjob dag (14. mars), så i dag er det jentenes tur. (Og nå tenkte du kanskje, jammen, jentene har jo Valentinesdagen? Men nei, det er ikke jentenes dag, det er en dag for kjærlighet og parforholdet.) Så bli med å feire Kake og Klitorisdagen, også kjent som Cake & Cunnilingus Day, og bare for å gjøre det helt klart, det er slikking det handler om. I dag bør alle heterofile menn i forhold gi sine kvinnelige partnere en ordentlig god oral opplevelse, og det samme gjelder selvfølgelig for jenter som er sammen med jenter. De kan feire dobbelt!
Hos oss trår vi til med tilbud på alle klitorisvibratorer. Klikk på linken under bildet, så finner du oversikt.
PRODUKTLINK:

KLITORISVIBRATORER

Les mer: IDAG - Kake og Klitorisdagen!

Idag - Steak & BJ Day!

Nå er den her igjen, dagen gutta elsker, 14. mars, og det er jo ikke så rart siden dette er dagen de kan 'kreve' en blow-job. Det er nemlig Steak & BlowJob Day, eller som mange sier på vår kant av jordkloden: Biff og Sugedagen.

Vi feirer med 15% rabatt på alle Fleshlights, Autoblow og lignende produkter. Følg linkene lenger ned, så finner du tilbudene. De gjelder kun 14. mars 2020.Les mer: Idag - Steak & BJ Day!

Hurra for kvinnedagen og gode tilbud!

Gratulerer så mye med kvinnedagen! Vi takker våre medsøstre for at de tidligere har stått på barrikadene og at vi lever i et land hvor vi selv kan bestemme skjørtelengden. Slik er det dessverre ikke alle steder i verden, så bruk gjerne et par minutter av dagen til å tenke litt på akkurat det.

Første gang Kvinnedagen ble markert i Norge var i 1915, men det var først etter annen verdenskrig at det ble en offisiell feiring av dagen. Du kan lese mer om Den Internasjonale Kvinnedagens historie HER.

LilleFrekke har hatt forskjellige markeringer av Den Internasjonale Kvinnedagen tidligere, vi har blant annet arrangert en konferanse med fokus på Mannens Seksualitet og holdt kurs i Hvordan gå riktig på høye hæler. For begge disse fikk vi kritikk fra bl.a. Kvinnegruppen Ottar, uten at vi tok det så veldig alvorlig. Vi mener at dagen nå i vår tidsalder bør handle om likeverd, og siden menns seksualitet er et tema det er for lite fokus på, så valgte vi altså ha dette på agendaen. Når det gjelder Høye Hæler, så er det kjekt med noen gode tips, for noen og enhver.

I år markerer vi Kvinnedagen på en annen måte. Vi gir alle våre kunder og følgere ekstra gode tilbud på alle skjørt og kjoler, enten du foretrekker lange eller korte kjoler.

Nedenfor finner du linker til alle dagens tilbud, rabattene gjelder frem til midnatt. (Husk at hvis du handler for over 1250, så får du også gratis frakt.)


Les mer: Hurra for kvinnedagen og gode tilbud!

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap