Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Tilbud og Kampanjer

Antrekk fra photoshoots selges ut billig!

Vi selger nå ut diverse antrekk som tidligere har blitt brukt på våre photoshoots og som går ut av sortimentet. Det er begrenset antall tilgjengelig, så her gjelder først til mølla prinsippet. Priser fra kr 80.

I tiden fremover kommer vi til å legge ut flere shootklær, så følg med hvis du vil gjøre et skikkelig Frekt kupp.


NB! Det er flere antrekk fra shoots på salg, enn du ser på dette bildet, så følg linken nedenfor.Opp til 90% rabatt på sko/støvletter

Akkurat nå kan du gjøre KJEMPEKUPP på sko og støvletter som er i lager her hos oss. Jeg tror ingen av disse har mindre enn 50% rabatt og noen har nok helt opp til 90% prisavslag. Grunnen til at vi selger ut alle disse skoene og støvlettene så billig er at lagerrommet for sko nå skal brukes til andre ting, så da må alt vekk. Det er begrenset antall til disse prisene, så her gjelder prinsippet om først til mølla. 

På salg finner du nå lave sko, høye sko, store sko, ankelhøye støvletter, knehøye støvletter, lårhøye støvletter og ganske så kinky skotøy. Følg linken under bildet, så ser du alle som er på tilbud.Klikk inn i vårt OUTLET, så finner du alle tilbudene.

Les mer: Opp til 90% rabatt på sko/støvletter

IDAG - Kake og Klitorisdagen!

Rett skal være rett. Gutta har allerede hatt sin Steak og Blowjob dag (14. mars), så i dag er det jentenes tur. (Og nå tenkte du kanskje, jammen, jentene har jo Valentinesdagen? Men nei, det er ikke jentenes dag, det er en dag for kjærlighet og parforholdet.) Så bli med å feire Kake og Klitorisdagen, også kjent som Cake & Cunnilingus Day, og bare for å gjøre det helt klart, det er slikking det handler om. I dag bør alle heterofile menn i forhold gi sine kvinnelige partnere en ordentlig god oral opplevelse, og det samme gjelder selvfølgelig for jenter som er sammen med jenter. De kan feire dobbelt!
Hos oss trår vi til med tilbud på alle klitorisvibratorer. Klikk på linken under bildet, så finner du oversikt.
PRODUKTLINK:

KLITORISVIBRATORER

Les mer: IDAG - Kake og Klitorisdagen!

Idag - Steak & BJ Day!

Nå er den her igjen, dagen gutta elsker, 14. mars, og det er jo ikke så rart siden dette er dagen de kan 'kreve' en blow-job. Det er nemlig Steak & BlowJob Day, eller som mange sier på vår kant av jordkloden: Biff og Sugedagen.

Vi feirer med 15% rabatt på alle Fleshlights, Autoblow og lignende produkter. Følg linkene lenger ned, så finner du tilbudene. De gjelder kun 14. mars 2020.Les mer: Idag - Steak & BJ Day!

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap