Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Tilbud og Kampanjer

PARASOLLTILBUD - 20% RABATT

Sommeren 2020 var det ingen ferietur, men i år, fullvaksinert og reiseklar, så har vi bevilget oss en ferietur igjen. Leveringstid blir derfor noe lenger enn normalt, og våre kunder får selvfølgelig 'venterabatt' på 20% - så nå er det lurt å bestille høstens Frekke antrekk og lekesaker! Rabattkoden er gyldig fra nå og ut september månded 2021.


 

Les mer: PARASOLLTILBUD - 20% RABATT

WEEKENDSALG på matchende undertøysett

Våren er her og snart kommer sommeren. Vi gleder oss til varmere temperaturer og unner alle å oppleve den deilige følelsen når man vet at innerst er det et nytt, forførende og superlekkert undertøysett. Vi har derfor weekendtilbud på alle matchende undertøyssett, så nå bør du benytte anledningen til å fornye innholdet i undertøysskuffen.

Du får 25% rabatt på alle våre lekre, matchende undertøysett og tilbudet gjelder til og med søndag 9. mai. (Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.)

Modell: Aila - Foto: TON

Les mer: WEEKENDSALG på matchende undertøysett

Frekke Black Friday tilbud

Vi har selvfølgelig mange gode Black Friday kupp i nettbutikken! Benytt anledningen til å Frekke opp deg selv eller noen du er glad i, til ekstra gode priser.

Disse tilbudene vil gjelde t.o.m. førstkommende mandag (Cyber Monday), men det er begrenset antall tilgjengelig til disse prisene så det kan lønne seg å være raskt ute.
Les mer: Frekke Black Friday tilbud

Todagers kanontilbud på wetlook til damer og menn!

Har du planer om oppgradering av din Frekke høstgarderobe, så er dette et veldig godt tidspunkt! Vi har nemlig justert ned priser på alle wetlookantrekk, til både damer og menn, med 20 %.

Tilbudet varer kun i 2 dager, så det gjelder å være rask hvis du vil benytte deg av det.

Link til alle produkter finner du under bildet. Klikk på den så ser du et stort utvalg, nesten 100 forskjellige antrekk, mange også for menn. Dessuten finnes enkelte av antrekkene i størrelser opp til 6X, så her bør det være noe for de aller, aller fleste.

Todagers kanontilbud på lårhøye støvletter

Det er høst, det er tid for mer innekos, det er tid for lårhøye støvletter!

I nettbutikken har vi pt 70 forskjellige modeller. Noen med lave hæler, noen med stiletthæler, noen med platåsåle, noen best egnet til sengebruk, noen blanke, noen matte, noen i knallfarger, noen med bling, noen går helt opp til skrittet, noen rocka, noen med ekstra vidde i skaftet og noen i veldig store størrelser. Med andre ord: "Vi har støvletter for de aller fleste!"

Idag og i morgen (23.9 og 24.9 2020) får du 20% rabatt på hele utvalget av lårhøye støvletter. Sjekk linken nedenfor, da finner du rabatterte priser.
Les mer: Todagers kanontilbud på lårhøye støvletter

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap