Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Tilbud og Kampanjer

Frekk Black Friday

Vi har ikke hatt black week og kommer ikke til å ha black weekend, men ja, klart vi har gode tilbud i dag, det er jo Black Friday. (Vi har heller ikke lagt på prisene i ukene forut for i dag, slik man kan lese at mange gjør.) 

Med et så stort utvalg av varer som vi har, over 4000, så har vi ikke valgt ut spesielle tilbud, men derimot så gir vi rabatt på hele sortimentet. Da kan alle finne noe som faller i smak, til en ekstra hyggelig pris.

Klikk på bildet, da kommer du til forsiden av nettbutikken vår og kan finne noe som passer akkurat for deg, og til ekstra hyggelig pris i dag:  Les mer: Frekk Black Friday

Idag: Singeldagen - Vi feirer

11.november er singeldagen og vi feirer med rabattkode til alle. 

Første gang dagen ble feiret var på et universitet i Kina i 1990 årene da initiativtageren mente det var viktig å ha en markering og feiring også for single. Datoen er valgt pga alle 1-tallene i e i dagens dato: 11.11.

Les mer: Idag: Singeldagen - Vi feirer

LilleFrekke Outlet

Vi rydder igjen på lageret og gjør plass til høstens mange Frekke nyheter.

På vår outlet kan du nå gjøre en rekke kjempekupp (over 300 produkter er på salg.) Dette er varer som enten går ut av sortimentet eller som ikke lenger skal lagerføres og vi selger disse med store prisavslag (noen er satt ned med helt opp til 80% rabatt.) Du finner elegante undertøysett, Frekke kjoler, romantiske babydolls, lårhøye støvletter, sandaler, sko i store størrelser, wetlook antrekk, klær i lakk og lær, kostymer og mye mye mer. Du finner antrekk i både små og store størrelser og også noe til gutta. 

Klikk inn og se og benytt anledningen til å Frekke deg opp til ekstra gode priser!

Det er begrenset antall til disse prisene, så prinsippet 'først til mølla' gjelder selvfølgelig.

Her ser du noen av godbitene, du kan klikke på bildene og finne mer informasjon. Lenger ned finner du også en link som fører til samtlige tilbud.

Les mer: LilleFrekke Outlet

Sommerrabatt hele uka!

Nå kan du gjøre ekstra gode Frekkekupp! Vi reiser nemlig på en liten ferie og siden leveringstid for nye bestillinger da blir litt lenger enn normalt, så får du nå 20% rabatt på over 4000 Frekkesaker (gjelder ikke på tilbudsvarer.) 

Rabattkoden du kan bruke er: PARASOLL - tast denne inn i feltet for kupongkode når du gjør bestillingen din, da trekkes rabatten ifra totalbeløpet.


Ferierabatt hele uka!

Ny kan du gjøre ekstra gode Frekkekupp! Vi reiser nemlig på en velfortjent liten ferie og siden leveringstid for nye bestillinger da blir litt lenger enn normalt, så får du nå 20% rabatt på over 4000 Frekkesaker (gjelder ikke på tilbudsvarer.) 

Rabattkoden du kan bruke er: PARASOLL - tast denne inn i feltet for kupongkode når du gjør bestillingen din, da trekkes rabatten i fra totalbeløpet.Les mer: Ferierabatt hele uka!

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap