Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nye Frekkevarer

Frekt tilbehør som spicer opp et hvert antrekk!

Nå har vi fått et enda større utvalg av de populære og supertrendy tilbehørsproduktene fra Maze. Og vi sier det gjerne for deg, Amazing Maze! Denne serien med accessories er helt rå.

Maze er nemlig en serie med fantastisk tøffe og Frekke seler, reimer og restrains som du kan bruke utenpå klærne når du vil ha en ekstra heftig look, eller du kan bruke dem direkte på naken hud når det passer best.

Alle er laget av førsteklasses kunstskinn, har lekre detaljer, kan justeres (det følger med forlenger på de fleste) og er selvfølgelig solide og kjennes bra mot huden.

Akkurat nå har vi 25 forskjellige produkter i denne serien, det finnes hofteholderstropper, legg-garters, armbånd, mansjetter, halsbånd, seler og mye annet lekkert. Du kan klikke på et av bildene like nedenfor, da kommer du direkte til hele oversikten over våre Maze-produkter hvor du finner priser og mer informasjon.

Les mer: Frekt tilbehør som spicer opp et hvert antrekk!

Nye superFrekke catsuits

Vi har fått mange nye antrekk i nettbutikken de siste ukene, og det kan være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som kommer.

Her finner du altså en nærmere presentasjon av flere av de Frekkeste catsuitene som har kommet i det siste.

Klikk på bildene, da finner du informasjon om tilgjengelige størrelser og pris.

Sensuelle og lekre smykker

Nå har utvalget av de supersexy smykkene fra Bijoux Indiscrets blitt enda større!

De populære smykkene er designet spesielt for deg som ønsker å kle deg både elegant og ekstra Frekt på en gang. 

Her ser du et par av nyhetene, klikk på et av bildene og se alle de nydelige smykkene i denne serien.

Demonia sko og boots

Visste du at vi har stort utvalg av Demonia sko og støvletter i nettbutikken?

De fleste tenker kanskje at vi bare er en 'rosa' og Frekk nettbutikk, men det er ikke hele sannheten. Vi kan skaffe alle modellene fra Demonia, både til gutter og jenter. Med andre ord: 'Ønsker du deg en Demonia-modell du ikke finner på nett hos oss? Ta kontakt. Vi kan hjelpe!'

Demonia har lansert en rekke nye modeller og vi har ikke rukket få alle ut i nettbutikken ennå, men om du klikker på et av bildene nedenfor finner du de vi har publisert. Og husk, vi kan skaffe mange flere! 


Les mer: Demonia sko og boots

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap