Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nye Frekkevarer

Demonia sko og boots

Visste du at vi har stort utvalg av Demonia sko og støvletter i nettbutikken?

De fleste tenker kanskje at vi bare er en 'rosa' og Frekk nettbutikk, men det er ikke hele sannheten. Vi kan skaffe alle modellene fra Demonia, både til gutter og jenter. Med andre ord: 'Ønsker du deg en Demonia-modell du ikke finner på nett hos oss? Ta kontakt. Vi kan hjelpe!'

Demonia har lansert en rekke nye modeller og vi har ikke rukket få alle ut i nettbutikken ennå, men om du klikker på et av bildene nedenfor finner du de vi har publisert. Og husk, vi kan skaffe mange flere! 


Les mer: Demonia sko og boots

Nytt til gutta - Frekke T-shirts

Frekke antrekk til menn er vrient å finne, utvalget i norske nettbutikker er heller magert, i hvert fall hvis du vil ha noe som ser bra ut på (og da mener vi både tøffe og sexy) og som har god kvalitet. Vi er imidlertid veldig fornøyd med vår nye leverandør og har med glede publisert 11 ny outfits til menn de siste dagene, og i tillegg til det vi har fra før, så begynner det nå endelig å blir godt utvalg også til gutta.

Materialet som benyttes er stort sett wet-look (av veldig god kvalitet.) Stoffet puster, er behagelig på (elastisk og former seg fint etter kroppen) og det kjennes ikke klamt selv etter flere timers bruk.

Her finner du en nærmere presentasjon av T-shirts vi leverer, vi kommer tilbake med andre nyheter i senere blogginnlegg.

Klikk på bildene når du vil se antrekket fra flere sider/vite mer.

Babydolls - Vårens trender!

Om du er fan av babydolls, så bør du ta en kikk her. De antrekkene du finner nedenfor er våre nyeste babydolls fra vår amerikanske hovedleverandør på Frekke klær.

Visste du forresten at antrekket babydoll første gang ble produsert i USA 1942, under 2. verdenskrig? Årsaken til at man laget en kort nattkjole var rett og slett mangel på tilgang på stoff.... Tilnavnet babydoll kom først etter filmen Baby Doll i 1956, noe designeren av de korte nattkjolene ikke likte. 

Her ser du noen av våre nyeste babydoll og chemiser. Vi har også tatt med noen som har vært i salg en stund og som ligger høyt på bestselgerlisten. Du kan klikke på bildene, da finner du mer informasjon om tilgjengelige størrelser og farger og kan se flere bilder.


Les mer: Babydolls - Vårens trender!

Vårens undertøystrender!

Hold deg oppdatert på motefronten, også når det gjelder undertøyet! I dette blogginnlegget finner du 10 eksempler på årets trender.

Vi har publisert mange lekre nyheter de siste ukene og vi ser tydelig at motetrendene i år har lagt vekt på det sensuelle og romantiske, kombinert med blonder og rynkeeffekter, gjerne sammen med høyt liv.

Fargene har stor variasjon, men det er spesielt mange nyheter i den duse og sarte enden av fargeskalaen. 

Klikk på bildene nedenfor, da finner du mer informasjon om antrekkene og hvilke størrelser de leveres i.

Frekke lærantrekk med nagler

Vi har fått på plass mange nyheter i nettbutikken de siste ukene, bl.a. mange råFrekke antrekk i skinn som er pyntet med tøffe nagler.

Vi vet at det er mange som er glad i lukten og følelsen av skinn, så her er en liten ekstraservice til deg som vil være oppdatert på akkurat denne type klær. Vi har også tatt med noen av våre bestselgere i denne kategorien.

Du kan klikke på bildene eller produktlinkene nedenfor når du vil vite mer:
Blogg No
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap