Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nye Frekkevarer

Lekre Røde Nyheter!

Rødt er en av våre kunders favorittfarger, og siden det nå har dukket opp flere nye superlekre antrekk i rødt så samler vi noen av disse her. Alle leveres i flere størrelser og du kan klikke på bildene for å se flere bilder av hvert antrekk og finne mer informasjon.Les mer: Lekre Røde Nyheter!

Padded Panties - Gir deg ekstra kurver

BH med løft og pads er det veldig mange som har skaffet seg, men nå kan du altså også få truser med løft og innlegg. Vi har to modeller i nettbutikken nå, en med lavt liv og en med høyt liv. Begge varianter finnes i str S, M og L og de er laget av et elastisk og pustende materialer og er komfortable å ha på seg.

Ønsker du mer rumpe-fasong under klærne og ikke orker ta en drøss med knebøy? Klikk på bildene nedenfor:


Les mer: Padded Panties - Gir deg ekstra kurver

Ny eksklusiv undertøyskolleksjon!

Vi er kjempestolte av å kunne presentere en virkelig eksklusiv og utrolig sensuell ny kolleksjon med undertøy. Alle plaggene er laget av førsteklasses fransk blondestoff og de har mange sofistikerte og sexy detaljer. Det finnes også en egen serie med nydelige tilbehør som har meget forseggjorte detaljer og matcher plaggene perfekt.

Denne kolleksjonen koster litt mer enn resten av sortimentet vårt, men er perfekt når du ønsker noe ekstra lekkert og vil at det skal være virkelig eksklusivt.

Alle antrekkene er tilgjengelig i mange størrelser.

Her ser du noen av nyhetene. Du kan klikke på et av bildene, så finner du alle plaggene i denne serien og kan se flere bilder.
Les mer: Ny eksklusiv undertøyskolleksjon!

2019 Trender - Undertøysett

Har du sett årets trender? Vi har de siste utkene publisert en mengde nye undertøysett med lekre design og detaljer. Det er alltid moro når leverandørene våre slipper sine nye kolleksjoner. En av årets største trender er gjennomsiktige stoff med detaljrike blomster- og blondemønstre. Det har kommet mange antrekk i myke farger, men også flere antrekk i typiske jordfarger, og så har det selvfølgelig dukket opp mange nyheter også i sort. Sort er og blir en suveren vinner når det gjelder valg av farge på undertøy.

Her ser du mange av de nye matchende undertøysettene våre. De leveres i mange størrelser og du finner mer informasjon når du klikker på bildene:

Les mer: 2019 Trender - Undertøysett

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap