Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nye Frekkevarer

Landets Frekkeste bademote?

Badesesongen her i landet er nok avsluttet for i år, for de fleste, men mange reiser jo på tur til varmere strøk og da har vi en glad nyhet å by på. Vi har nemlig nå fått en rekke nye, superFrekke, bikinier i salg. Dette er badetøy som garantert vil vekke oppmerksomhet på stranden!

Her ser du noen av de nyeste, og du kan klikke på hvilket som helst av bildene nedefor, da finner du mange flere bikinier i nettbutikken.
Les mer: Landets Frekkeste bademote?

Nye Frekke Catsuits

Her er noen av de nyeste catsuitene du finner i nettbutikken. De er stretchy og alle har praktisk åpning i skrittet, så dette er fine antrekk å velge når du vil ha opp temperaturen et par hakk.

Du kan klikke på bildene, da finner du mer informasjon og kan se flere bilder.
Les mer: Nye Frekke Catsuits

Lekre Røde Nyheter!

Rødt er en av våre kunders favorittfarger, og siden det nå har dukket opp flere nye superlekre antrekk i rødt så samler vi noen av disse her. Alle leveres i flere størrelser og du kan klikke på bildene for å se flere bilder av hvert antrekk og finne mer informasjon.Les mer: Lekre Røde Nyheter!

Padded Panties - Gir deg ekstra kurver

BH med løft og pads er det veldig mange som har skaffet seg, men nå kan du altså også få truser med løft og innlegg. Vi har to modeller i nettbutikken nå, en med lavt liv og en med høyt liv. Begge varianter finnes i str S, M og L og de er laget av et elastisk og pustende materialer og er komfortable å ha på seg.

Ønsker du mer rumpe-fasong under klærne og ikke orker ta en drøss med knebøy? Klikk på bildene nedenfor:


Les mer: Padded Panties - Gir deg ekstra kurver

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap