Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nye Frekkevarer

Stor oversikt over nye Frekke produkter i januar 2020

Vi vet at det kan være litt vanskelig å holde seg oppdatert på alle nyheter i vårt store utvalg av Frekkesaker, så i år skal vi jevnlig lage blogginnlegg som viser deg nettopp dette. Dermed kan du enkelt finne oversikt over alle de nyeste produktene vi har i nettbutikken. Når det gjelder erotiske produkter, så er det sjelden vi legger disse på forsiden av nettbutikken, og da går du kanskje glipp av alle de spennende nyhetene i den kategorien, men nå får du altså også nye erotiske produkter presentert her, sammen med nye klær og sko. Smart, ikke sant?

Under hvert bilde vil du finne produktlink du kan klikke på, da kan du lese mer informasjon om produktet du er nysgjerrig på.
Lapdance - Lace Gown (finnes også i sort)


Les mer: Stor oversikt over nye Frekke produkter i januar 2020

Landets Frekkeste bademote?

Badesesongen her i landet er nok avsluttet for i år, for de fleste, men mange reiser jo på tur til varmere strøk og da har vi en glad nyhet å by på. Vi har nemlig nå fått en rekke nye, superFrekke, bikinier i salg. Dette er badetøy som garantert vil vekke oppmerksomhet på stranden!

Her ser du noen av de nyeste, og du kan klikke på hvilket som helst av bildene nedefor, da finner du mange flere bikinier i nettbutikken.
Les mer: Landets Frekkeste bademote?

Nye Frekke Catsuits

Her er noen av de nyeste catsuitene du finner i nettbutikken. De er stretchy og alle har praktisk åpning i skrittet, så dette er fine antrekk å velge når du vil ha opp temperaturen et par hakk.

Du kan klikke på bildene, da finner du mer informasjon og kan se flere bilder.
Les mer: Nye Frekke Catsuits

Lekre Røde Nyheter!

Rødt er en av våre kunders favorittfarger, og siden det nå har dukket opp flere nye superlekre antrekk i rødt så samler vi noen av disse her. Alle leveres i flere størrelser og du kan klikke på bildene for å se flere bilder av hvert antrekk og finne mer informasjon.Les mer: Lekre Røde Nyheter!

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap