Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nye Frekkevarer

10 Nye kjempeFrekke bikinier!

Nettbutikken har akkurat blitt oppdatert med MANGE nye, superFrekke bikinier! Litt for sent med tanke på den fantastiske sommeren vi har hatt sør i landet, men helt perfekt for sydentur i høst/vinter.

Vi er ganske så sikre på at vi nå har Norges største utvalg av virkelig superFrekke microbikinier. Akkurat nå finner du ca. 50 forskjellige å velge mellom i nettbutikken!

Du ser de aller nyeste modellene her og kan klikke på bildene når du vil vite mer. Lenger ned i blogginnlegget finner du også link som fører deg til en oversikt over hele utvalget vi har pr. idag.Mengder med nye truser til gutta!

De siste dagene har vi publisert ca. 20 nye truser til gutta! Du finner alt fra blonder, til gullboxer, til pouch med og uten seler og mange boxere og thong i forskjellige varianter og farger.

Her ser du noen av nyhetene, du kan klikke på bildene når du vil vite mer. Link til hele utvalget til menn finner du lenger ned i dette innlegget.Les mer: Mengder med nye truser til gutta!

Nye trender - Superlekre chemiser/babydolls

De siste dagene har vi publisert en rekke nye, superlekre chemiser fra Obsessive i nettbutikken. Fellesnevner er at de alle har sensuelt og feminint design og garantert er gode stemningsskapere.  De fleste finnes i str. S/M og L/XL. De er behagelige å ha på og har godt stretch. Samtlige leveres med matchende truse.

Her ser du de nye antrekkene. Fine, ikke sant? Spørsmålet blir jo rett og slett om man klarer finne en favoritt? Du kan klikke på bildene når du vil vite mer om et av antrekkene, da kommer du til nettbutikken og kan se bilde også bakfra samt lese flere detaljer og se tilgjengelige størrelser samt pris.Les mer: Nye trender - Superlekre chemiser/babydolls

Nye morgenkåper som skaper ekstra god stemning!

Noen nyheter fortjener egne blogginnlegg, sånn som disse nydelige slåbrokene vi nettopp har fått på plass i nettbutikken.

Morgåenkåpen er laget av lekker, blank og glatt sateng og leveres selvfølgelig både med belte og matchende truse. Den har et klassisk, elegant snitt, med 3/4 lange ermer. At den bidrar til å skape en ekstra pirrende stemning, det er garantert, enten du bruker den på late morgenstunder eller spennende kveldstimer. (Eller resten av døgnet, selvfølgelig.)

De leveres i flere størrelser (den sorte og blå fra S til XXL, den rosa i S/M og L/XL og den grå finnes i størrelsen S/M.)

Klikk på bildene, så finner du flere detaljer.
Les mer: Nye morgenkåper som skaper ekstra god stemning!

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap