Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Erotikk og Lekesaker

20 Splitter Nye Fifty Shades Produkter

Mange mennesker over hele verden ble betatt av bøkene og filmene om Mr Grey og Anastasia, og mange har blitt 'tatt' av leketøyseriene som har kommet i forbindelse med filmutgivelsene. Nå er lansert hele 20 nye produkter, basert på besteselgerene fra de tidligere seriene med leketøy. De nye seriene heter: Inner Goddess (forskjellige vaginalegg, beregnet på trening av muskulatur) - Greedy Girl (forskjellige vibratorer som byr på herlige opplevelser) - Relentless Vibrations (ulike fjernstyrte leketøy for par) - Pleasure Overload (pakker med leketøy for par, basert på forskjellige tema).

Du kan klikke på bildene nedenfor, da finner du alle nyhetene i de forskjellige kategoriene. Lenger ned finner du også en link som gir deg komplett oversikt over alle tilgjengelige produkter i Fifty Shades serien.
Les mer: 20 Splitter Nye Fifty Shades Produkter

FeelzToys - Sprekt, Frekt og Morsomt!

En av våre populære serier med leketøy kommer fra FeelzToys. De er trendy, kule, spennende og skikkelig spreke! Ja, og så er de prisgunstige. Det er jo viktig at man får god valuta for pengene når man kjøper leketøy. De er selvfølgelig også laget av 100% helsevennlige materialer, så du kan hygge deg med disse uten risiko.

Vi leverte forresten nylig et sett med vaginalevekter til Universitetssykehuset i Akershus, avd. gynekologi. De har gitt oss denne tilbakemeldinger: "Vaginalvektene er blitt til stor interesse hos både ansatte og pasienter. Både sykepleiere og leger mener at disse vaginalvektene er enkle, brukervennlige og gode. Noe som gjør det enkelt for oss å anbefale disse til våre pasienter." Så hvis du vet at du bør trene knipemuskelen, ta en titt på dette settet fra FeelzToys. Er du flink til å trene kan du unngå urinlekkasjer når du blir 'godt voksen' og så gir sterke vaginamuskler også sterkere orgasmer.

FeelzToys har også en rekke andre produkter, for henne, for ham og for par. Nedenfor ser du et par av de nyeste. Klikk på et av bildene så finner du hele utvalget.

Les mer: FeelzToys - Sprekt, Frekt og Morsomt!

Frekking med Roulette!

Her er 4 nye morsomme spill, perfekte til forspill eller når du vil finne på noe nytt og tør gi fra deg kontrollen. Overrask partneren din med et av disse spennende spillene, de gir dere garantert noen nye, Frekke opplevelser.

Snurr pilen på brettet, la den bestemme hva som skal skje. Hvert spill har 24 spennende utfordringer, så det er bare å glede seg. Her er det nemlig bare vinnere!

Klikk på bildet nedenfor, se alle de fire ulike spillene.

Les mer: Frekking med Roulette!

Nye Kinky Produkter

Vi har stort utvalg av leketøy og produkter som passer for ganske så kinky lek. Flere av produktseriene kommer fra produsenten Sportsheets, og nå har de lansert enda en ny serie, Saffron, som er produkter av PU skinn (altså vegansk skinn/kunstskinn). Saffron serien er solide, har stilig design og meget komfortable. De har god og myk polstring.

Det er lansert mange nyheter, bl.a. flere pads, cuffs, gag, seler m.m. Du kan klikke på bildet rett nedenfor, da finner du hele serien.


Les mer: Nye Kinky Produkter

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap