Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Erotikk og Lekesaker

Kinkhjørnet - Gjesteblogg - Er du kinky nok til å delta?

Her kommer innlegg nr 3 om BDSM, skrevet av Vera som er nestleder i SMIL Norge. Link til tidligere innlegg finner du under artikkelen.

Dette innlegget er en del av en serie med blogginnlegg som vi har kalt 'Kinkhjørnet' som handler om BDSM/fetisjisme. Dette er tema mange er nysgjerrige på og som det finnes en del misoppfatninger rundt. Innleggene skrives av Vera som er nestleder i SMIL Norge og er ment som generelle opplysninger om de ulike temaene hun tar for seg. Vera kjemper for åpenhet og aksept rundt BDSM, fetisjisme og kink og har et brennende engasjement for at alle skal få være den de er, og at man ikke skal diskrimineres på bakgrunn av interesse eller legning. SMil Norge er en ikke-kommersiell, frittstående og partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon for sadomasochister og mennesker med interesse for BDSM / SM og fetisjisme i Norge.Foto: TON

Les mer: Kinkhjørnet - Gjesteblogg - Er du kinky nok til å delta?

Kinkhjørnet - Gjesteblogg om BDSM - Hva står BDSM for?

I tiden fremover planlegger vi publisere en serie med blogginnlegg om BDSM/fetisjisme. Dette er tema mange er nysgjerrige på og som det finnes en del misoppfatninger rundt. Innleggene skrives av Vera som er nestleder i SMIL Norge og er ment som generelle opplysninger om de ulike temaene hun tar for seg. Vera kjemper for åpenhet og aksept rundt BDSM, fetisjisme og kink og har et brennende engasjement for at alle skal få være den de er, og at man ikke skal diskrimineres på bakgrunn av interesse eller legning. SMil Norge er en ikke-kommersiell, frittstående og partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon for sadomasochister og mennesker med interesse for BDSM / SM og fetisjisme i Norge.

I dette innlegget finner du forklaring på av hva uttrykket BDSM står for. Etterhvert som vi publiserer flere innlegg med forskjellige tema vil du finne linker til de tidligere innleggene samlet i det nyeste innlegget.


Les mer: Kinkhjørnet - Gjesteblogg om BDSM - Hva står BDSM for?

Kinkhjørnet - Gjesteblogg om BDSM - Samtykke

I tiden fremover planlegger vi publisere en del innlegg om BDSM/fetisjisme. Dette er tema mange er nysgjerrige på og som det finnes en del misoppfatninger rundt. Innleggene skrives av Vera som er nestleder i SMIL Norge og er ment som generelle opplysninger om de ulike temaene hun tar for seg. Vera kjemper for åpenhet og aksept rundt BDSM, fetisjisme og kink og har et brennende engasjement for at alle skal få være den de er, og at man ikke skal diskrimineres på bakgrunn av interesse eller legning. SMil Norge er en ikke-kommersiell, frittstående og partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon for sadomasochister og mennesker med interesse for BDSM / SM og fetisjisme i Norge.

Temaet i dette innlegget er SAMTYKKE. Etterhvert som vi publiserer flere innlegg med forskjellige tema vil du finne linker til de forskjellige innleggene samlet i det nyeste innlegget.Les mer: Kinkhjørnet - Gjesteblogg om BDSM - Samtykke

Mange nye leketøy fra Po..hub

Vi har nå fått på plass en rekke nye leketøy fra verdens aller største nettsted, i 'vår bransje.'

Pornhub, som har over 80 millioner brukere (ja du leste riktig, ÅTTI MILLIONER mennesker) hver eneste dag, er nummer én anerkjent og største porno-nettside i verden. Den offisielle Pornhub-samlingen med leketøy er designet for maksimal tilfredsstillelse. Det eksklusive spekteret inkluderer menns, kvinners og pars leker, fullpakket med avansert teknologi og virtuelle virkelighetsopplevelser for de deiligste lekestunder.

De har valgt et ganske så Frekt design, med stilrene sorte produkter som har oransje kontraster. (Du finner ikke en eneste rosa eller lilla lekesak i denne produktserien.)

Les mer: Mange nye leketøy fra Po..hub

Våre Frekke gaveesker

Når du vil gi bort en ekstra Frekk og spennende gave til jul i år, så er gavesettene nedenfor et veldig godt alternativ. Her er det nemlig esker stappfulle med løfter om pirrende og sitrende opplevelser, og hva er vel bedre å både gi og få, enn nettopp det? Vi har alltid, og kommer nok alltid, til å mene at gode opplevelser er den aller beste gaven man kan gi sin partner. Det å skape gode minner sammen, det styrker forholdet. Og nye Frekke opplevelser sammen, vel, de kommer jo helt på topp av listen!

Du kan klikke på bildene så finner du mer informasjon om innholdet i disse spennende gaveeskene.

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap