Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Erotikk og Lekesaker

Leketøy med ekstra sting!

Ikke på bestselger listen disse, men det er stadig noen som ønsker seg leketøy som gir en ekstra 'sting', og da er det mange som velger lekesaker som gir små elektriske støt. Man kan på de aller fleste regulere strømstyrken og det er selvfølgelig ikke snakk om sterke støt, men heller om elektrisk stimulering som gir en ekstra pirrende dimensjon på lekestunden. 

Vi har mange forskjellige produkter som har disse egenskapene, her ser du noen av dem. Til noen benyttes en egen strømførende boks, andre har innebygget strøm.

Du kan klikke på bildene når du vil vite mer.Les mer: Leketøy med ekstra sting!

SURPRISE BOKSER MED MASSE FREKK MORO!

Synes du det er vanskelig å velge riktig leketøy? Da er disse overraskelsesboksene midt i blinken for deg!

Innholdet i boksene er hemmelig, men du er garantert å få levert kvalitetsleketøy til en supergod pris. Skulle du kjøpt alle leketøyene hver for seg, så hadde de kostet veldig mye mer, og så er det jo ekstra spennende med en boks full av Frekke overraskelser! Med andre ord, de er perfekte som gave til deg selv, til en utvalgt eller til forholdet.

Vi har flere forskjellige esker, med innhold som passer enten du er mann eller dame, er singel eller i et forhold. Du kan klikke på bildene og lese mer, da finner du også flere eksempler på hva de inneholder:Les mer: SURPRISE BOKSER MED MASSE FREKK MORO!

Dette treningssettet er alt du trenger!

De aller fleste vet at det å trimme sexmuskelen er viktig... og her er en nyhet som gjør det enklere både å huske på trening og som gir deg god fremgang.

Ja, det handler om kniping. Noen kniper når de er på toalettet (stopper strålen), noen kniper mens de kjører bil, noen kniper når de er på forelesninger eller møter og noen kniper når de ser på TV, men dessverre er det mange som glemmer denne viktige daglige knipingen. Sånn er det faktisk, vi vet mye om hva som er bra for oss, men vi glemmer allikevel. Gevinsten ved å være flik til å trene bekkebunnsmuskulaturen er imidlertid så stor, så denne treningen bør du absolutt gjøre.

Dette kjempesmarte treningssettet, som virkelig gir god treningseffekt og bidrar til bedre sexliv for både deg og partner, er nettopp det du trenger hvis du er en av de som sluntrer unna med de daglige knipeøvelsene.

Med Femmefit fra FeelzToyz får du 6 forskjellige egg som alle har ulik vekt (fra 50 g til 130 g) levert i en praktisk oppbevaringsboks. Du kan sette boksen med eggene på nattbordet slik at det blir en vane å smette inn et egg på morgenkvisten. Hvor lenge du orker å ha det inne finner du jo ut av, men det er anbefalt minimum 20 minutters daglig trening. 

Klikk på bildet, så finner du treningssettet i nettbutikken. Fingervibratorer gir intense gleder

Utvalget av vibratorer er stort. Dvs., det er kjempestort! Nå finnes det vibrerende leketøy i alle mulige fasonger og varianter, både til damer og menn, og leketøysindustrien lanserer stadig nye og kreative design.

En av de mest populære variantene, som har vært i markedet i mange år, er fingervibratorer. De er små og hendige, intense og ivrige, og ikke minst, de er enkle å bruke. Kjekke å ta med seg i vesken er de også, hvis du planlegger en kosestund når du er på tur. Dessuten er de ikke så kostbare som mange større og mer avanserte vibratorer. Som du skjønner, det er mange grunner til at disse er populære.

Fingervibratorer passer perfekt enten det er til forspill, sammen med partner eller til bruk alene. Smett den på fingeren og 'Let the party start!'

Husk at også han kan ha glede av en fingervibratorer. Ekstra vibrasjoner under testiklene er populært hos mange menn. Test det ut!

Vi har selvfølgelig mange forskjellige fingervibratorer i nettbutikken, både av den typen som bruker batterier og oppladbare modeller. Du kan klikke på bildet nedenfor så finner du alle.


Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap