Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Erotikk og Lekesaker

Tips til ekstra god valentinsex fra psykologen

Gjesteblogginnlegg:


Som psykolog og forfatter av Sex gode grunner hender det rett som det er at jeg får spørsmål fra journalister om hva som egentlig er alfa og omega når det gjelder god sex. Jeg skal innrømme at jeg noen ganger ønsker at de kunne spurt om hvordan man kan få alle kvinner til å få spruteorgasme, eller hvordan menn kan få åtte fullverdige orgasmer per samleie i stedet. Det er jo der den virkelige moroa ligger for mange.Les mer: Tips til ekstra god valentinsex fra psykologen

Verdens mest populære badeand til voksne

Mange kjenner den, og elsker den. Badeanda for voksne som gir deg helst spesielle opplevelser.

Nå har den kommet i en ny versjon, som har hele 7 vibrasjonsmodus og du kan bruke den over hele kroppen. Den vibrerer og masserer og gir deg ekstra gode opplevelser. Den nye versjonen har enda mindre støy enn før og er selvfølgelig laget av 100% helsevennlig og glatt silikon. Og ja, det er klart den er helt vanntett.

I Rub My Duckie V 2.0 er lansert i mange kule design, og disse er jo helt perfekte som presang til noen som 'har alt' og som du vil glede litt ekstra.

Klikk på bildene:

Sincerely - en Frekk produktserie

Vi leverer flere brands og har et ganske så stort utvalg av utstyr for de som liker litt ekstra Frekk lek. I dette innlegget presenterer vi en av produktseriene fra Sportsheets, nemlig Sincerely. Sportsheets er en produsent med lang fartstid i bransjen (etablert i 1995) og er kjent for å ha god kvalitet på sine produkter.

Sincerely er en produktserie designet for å gi en ekstra eksklusiv og sofistikert stemning 'på soverommet'. I denne produktserien benyttes det materialer som vegansk lær (kunstskinn) i kombinasjon med eksklusive blonder og bling og/eller lekre fjær.

Her ser du noen av produktene i denne serien. Klikk på et av bildene så finner du mange flere Frekke produkter som utfyller og matcher hverandre. Gjør deg klar for helt nye opplevelser!

Les mer: Sincerely - en Frekk produktserie

101 kallenavn for pupper

Kjært barn har mange navn, heter det, og det gjelder definitivt for pupper. Det er mange uttrykk som er i daglig bruk om nettopp pupper. Vi har gjort en liten spørreundersøkelse blant noen av våre følgere og de har kommet med med mengder med kallenavn.

Noen fine, noen morsomme og noen vi ikke liker særlig godt, men uansett. Her er de:

(Listen er nå oppdatert, siden vi har fått innspill fra våre følgere med uttrykk vi ikke hadde tatt med.)Les mer: 101 kallenavn for pupper

Når det blir skikkelig vått i senga..

.. så er dette en utrolig smart innretning! Se bare på disse tilbakemeldingene vi har fått fra kunder nå nylig: "Hei lakenet funker virkelig bra, vi er kjempe fornøyd med det" og "Nå har vi virkelig testa det hehe, og ingenting går gjennom det lakenet!"

Hvis du er en av de som synes det er stress å bytte på senga, rigge til med hånkler osv., vel, da er dette superpleddet absolutt å anbefale. Den ene siden er utrolig myk og deilig mot huden, den andre blankere og kjennes glatt mot kroppen. Lakenet/pleddet suger til seg all fuktighet og du kan selvfølgelig vaske det i maskinen. Du kan også bruke det til å dekke til sofa eller andre steder hvor du vil unngå sjenerende flekker.

Klikk på bildet og les mer:


Les mer: Når det blir skikkelig vått i senga..

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap