Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Erotikk og Lekesaker

Erotiske leketøy med innebygget varme!

Utvalget av erotiske leketøy har etterhvert blitt fantastisk stort, og det finnes mange smarte og finurlige løsninger som gir deg ekstra spennende kriblinger og opplevelser. Vi tør påstå at alle kan finne erotiske leketøy de vil ha stor glede av, uansett hvilke preferanser man har. Visste du for eksempel at det finnes mange vibratorer og plugger som har innebygget varmefunksjon? Tenk deg selv erotiske lektøy som i tillegg til å vibrere også gir en varmende følelse... det bidrar garantert til at hele kosestunden blir en enda mer realistisk opplevelse. Ikke sant?

I nettbutikken finner du også mange andre spesielle leketøy, f.eks. noen som gir små elektriske støt, noen som kan styres via bluetooth, noen som vibrerer i rytme med musikk, osv. osv. I dette blogginnlegget viser vi deg noen eksempel på leketøy med innbygget varme, og ja, dette finnes også til gutta.

Du kan klikke på produktlinkene under bildene og finne mer informasjon om erotiske leketøy med innebygget varme:


Les mer: Erotiske leketøy med innebygget varme!

Guttas favorittleketøy

Utvalget av leketøy til menn blir stadig større, og her presenterer vi noen av guttas absolutte favoritter.

Du kan klikke på bildene, da finner du mer informasjon.

Autoblow - Finnes i flere varianter og størrelser. Utskiftsbare hylser. Sjekk ut den nye A.I., som er markedets råeste blow-job maskin som du ser bilde av her. Når du klikker på bildet får du se alle produkter fra Autoblow.


Les mer: Guttas favorittleketøy

20 Splitter Nye Fifty Shades Produkter

Mange mennesker over hele verden ble betatt av bøkene og filmene om Mr Grey og Anastasia, og mange har blitt 'tatt' av leketøyseriene som har kommet i forbindelse med filmutgivelsene. Nå er lansert hele 20 nye produkter, basert på besteselgerene fra de tidligere seriene med leketøy. De nye seriene heter: Inner Goddess (forskjellige vaginalegg, beregnet på trening av muskulatur) - Greedy Girl (forskjellige vibratorer som byr på herlige opplevelser) - Relentless Vibrations (ulike fjernstyrte leketøy for par) - Pleasure Overload (pakker med leketøy for par, basert på forskjellige tema).

Du kan klikke på bildene nedenfor, da finner du alle nyhetene i de forskjellige kategoriene. Lenger ned finner du også en link som gir deg komplett oversikt over alle tilgjengelige produkter i Fifty Shades serien.
Les mer: 20 Splitter Nye Fifty Shades Produkter

FeelzToys - Sprekt, Frekt og Morsomt!

En av våre populære serier med leketøy kommer fra FeelzToys. De er trendy, kule, spennende og skikkelig spreke! Ja, og så er de prisgunstige. Det er jo viktig at man får god valuta for pengene når man kjøper leketøy. De er selvfølgelig også laget av 100% helsevennlige materialer, så du kan hygge deg med disse uten risiko.

Vi leverte forresten nylig et sett med vaginalevekter til Universitetssykehuset i Akershus, avd. gynekologi. De har gitt oss denne tilbakemeldinger: "Vaginalvektene er blitt til stor interesse hos både ansatte og pasienter. Både sykepleiere og leger mener at disse vaginalvektene er enkle, brukervennlige og gode. Noe som gjør det enkelt for oss å anbefale disse til våre pasienter." Så hvis du vet at du bør trene knipemuskelen, ta en titt på dette settet fra FeelzToys. Er du flink til å trene kan du unngå urinlekkasjer når du blir 'godt voksen' og så gir sterke vaginamuskler også sterkere orgasmer.

FeelzToys har også en rekke andre produkter, for henne, for ham og for par. Nedenfor ser du et par av de nyeste. Klikk på et av bildene så finner du hele utvalget.

Les mer: FeelzToys - Sprekt, Frekt og Morsomt!

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap