Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Erotikk og Lekesaker

PRODUKTANMELDELSE - Black Jamba Anal (all round?) Vibrator

Vi var så heldige og skulle få teste ut denne snertne vibratoren som skulle egne seg både for menn og damer.

Jamba kommer i en lekker gaveeske som gir et fristende og lekkert inntrykk av kvalitet og litt «luksus». Selve vibratoren har en behagelig overflate, fint design og fin størrelse syntes i alle fall vi. Vanntett, så lett å rengjøre. Enkel og grei bruksanvisning på mange språk, om enn ingen skandinaviske alternativer.


Les mer: PRODUKTANMELDELSE - Black Jamba Anal (all round?) Vibrator

Nye Fifty Shades produkter på nett

I forbindelse med feiringen av at det er et tiår siden Fifty Shades of Grey sin første lansering har det blitt utviklet flere nye, stilfulle produkter, godkjent av forfatteren E.L. James.

Det er selvfølgelig lagt vekt på god kvalitet, solide produkter og stilig design.

Du finner noen av nyhetene i dette blogginnlegget, litt lenger ned er det en klikkbar link som tar deg til hele produktspekteret fra Fifty Shades serien.Les mer: Nye Fifty Shades produkter på nett

PRODUKTANMELDELSE - Satisfyer Curvy 3+ Air Pulse Stimulator + Vibration

Satisfyer (samme funksjoner som Womanizer, men rimeligere i pris) har jo ord på seg for alltid å levere 'varene' så vi sendte spent den nye Curvy 3+ ut på test. Her er tilbakemeldingen fra damen som fikk den tilsendt:

Curvy3+ er en delikat rosa liten sak. Den ser veldig innbydende ut og materialet er behagelig og kjennes eksklusivt ut.

Den har både air pulse teknologi og vanlige vibrasjoner. Første gang jeg prøvde den var det uten appen. Den er veldig enkel å betjene med de tre knappene. Den ene til veksle mellom vibrasjon og air eller begge samtidig og de to andre til å øke og minske kraft og intensitet. Air pulse-innstillingen har 11 trinn fra helt rolig til full rulle. Det er litt færre trinn på vibrering, men der finnes det til gjengjeld et utvalg ulike intervaller å velge mellom.


PRODUKTANMELDELSE - Svakom Anya Heating Vibrator

Denne har vært på test hos en av våre kvinnelige følgere. Her er hennes tilbakemelding:

Svakom Anya Heating Vibrator er en av de aller beste vibratorer jeg har prøvd. Materialet den er laget av kjennes glatt og behagelig og så har den noen rugler som gjør at den føles ekstra deilig. I tillegg har den varmefunksjon som gjorde opplevelsen enda mer spennende. Den er enkel og skru på og så snart man får oversikt over de forskjellige knappene, så var den veldig lett å bruke. Jeg likte godt størrelsen på den, ikke for tung og den ligger godt i hånden. På max vibrasjon er det litt lyd, men ikke mye, så jeg vil si at den bråker lite.


Les mer: PRODUKTANMELDELSE - Svakom Anya Heating Vibrator

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap