Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Erotikk og Lekesaker

Frekking med Roulette!

Her er 4 nye morsomme spill, perfekte til forspill eller når du vil finne på noe nytt og tør gi fra deg kontrollen. Overrask partneren din med et av disse spennende spillene, de gir dere garantert noen nye, Frekke opplevelser.

Snurr pilen på brettet, la den bestemme hva som skal skje. Hvert spill har 24 spennende utfordringer, så det er bare å glede seg. Her er det nemlig bare vinnere!

Klikk på bildet nedenfor, se alle de fire ulike spillene.

Les mer: Frekking med Roulette!

Nye Kinky Produkter

Vi har stort utvalg av leketøy og produkter som passer for ganske så kinky lek. Flere av produktseriene kommer fra produsenten Sportsheets, og nå har de lansert enda en ny serie, Saffron, som er produkter av PU skinn (altså vegansk skinn/kunstskinn). Saffron serien er solide, har stilig design og meget komfortable. De har god og myk polstring.

Det er lansert mange nyheter, bl.a. flere pads, cuffs, gag, seler m.m. Du kan klikke på bildet rett nedenfor, da finner du hele serien.


Les mer: Nye Kinky Produkter

Mer enn 100 kallenavn på 'Kjeppen'

Nytt innlegg i vår serie med kallenavn på kroppsdeler, og denne gangen er det mannens stolthet som er i fokus, og nå fikk vi mange innspill! I skrivende stund har vi nesten 120 kallenavn på 'kjeppen', men vi vil gjerne høre fra deg hvis du vet om flere uttrykk som er i bruk. Listen blir oppdatert.

I håp om at FB ikke gjemmer bort delingene av dette innlegget, så har vi valgt et uskyldig illustrasjonsbilde. Dette er en skikkelig gøyal party-sak, et populært drikkespill. Du kan klikke på bildet så finner du ut mer om spillet.


Satisfyer - Nå også for gutta!

Damer over hele verden er godt kjent med Satisfyer produktene allerede, men nå har vi også fått en rekke flotte produkter til gutta. Du finner mastrubator med utskiftsbare hylser (og mange forskjellige spennende tilbehørs hylser), masturbator med og uten varme, en spesiell parleke, glidemiddel av forskjellig type, vedlikeholdspulver og rensespray, i tillegg til div. analleketøy.

Klikk på dette bildet og se hele utvalget fra Satisfyer, som er på nett akkurat nå. (Det kommer snart enda flere produkter.)Les mer: Satisfyer - Nå også for gutta!

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap