Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Erotikk og Lekesaker

Naturtro nyheter til Frekke damer...

I dag har vi publisert hele 15 nye naturtro dildoer. Og når vi sier naturtro, så er de virkelig det! De har et yttermateriale som oppleves nesten som hud og som har alle detaljer på plass... Her snakker vi state-of-the-art! De må jo forresten levere varene, når navnet er King Cock. Det forplikter. ;)

De finnes i mange forskjellige fasonger og størrelser: Noen med baller, noen veldig store, noen veldig lange, noen som passer i strap-on sele, noen med sugekopp og noen laget for bruk både her og der, samtidig... Med andre ord: Hvis du er på utkikk etter en ny dildo og vil ha hva vi mener er markedets beste alternativ, da vil du garantert finne en som vil falle i smak. 

Helsevennlige er de selvfølgelig, og helt uten giftstoffer av noe slag. 

Les mer: Naturtro nyheter til Frekke damer...

102 kallenavn på 'dotten'

Det er vel sånn at kjært barn har mange navn? Vi har i hvert fall snappet opp at hårveksten til damer har mange kallenavn.

Her har vi samlet over 100 av dem, og det vi lurer mest på akkurat nå er om det finnes flere? Og nest mest lurer vi på hvor mange av disse du har hørt før?

Nye leketøy hos LilleFrekke.no

Rett som det er dukker det opp nye sexleketøy i nettbutikken. Vi legger ikke alltid disse på forsiden, så her er en liten oppdatering på noen av nyhetene du nå kan finne.

Klikk på bildene, da finner du mer informasjon.

Fra Big Teaze Toys har det kommet fire nye freshe rabbitvibratorer i serien Lovebuddies. De har to motorer, 10 vibrasjonsvalg, er vanntette og oppladbare. Klikk på bildet og se alle og les flere detaljer:


Les mer: Nye leketøy hos LilleFrekke.no

Morgensex styrker forholdet!

Spesielt for småbarnsfamilier eller andre som lever veldig hektiske liv, med minuttlogistikk og utmattende tilværelse, så kan morgensex være det som skal til for at dere beholder intimiteten. Om kvelden er nemlig mange fullstendig utslitt etter alle dagens aktiviteter, og vi synker ned i sofakroken... før vi stabber oss  inn mot sengen mens øynene glipper. Da er det mange som ikke orker tanken på sex, men som lengter mer etter hodeputa enn en aktiv og energisk runde i sengen. 

Nye kinky Frekkesaker

Vi har fått på plass noen nye leketøy fra Diogol, produsenten av de populære pluggene med bling. Noen av nyhetene er ganske så kinky, og har nok en litt begrenset målgruppe, men for de som liker disse sakene så er det fantastiske nyheter. Andre av nyhetene er veldig allsidige og egnet for alle og en hver. Du finner mer informasjon i nettbutikken.

Vi har fått på plass fire cockpin, klikk på bildet og se alle:

Les mer: Nye kinky Frekkesaker

Blogg No
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap