Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Erotikk og Lekesaker

Når det blir skikkelig vått i senga..

.. så er dette en utrolig smart innretning! Se bare på disse tilbakemeldingene vi har fått fra kunder nå nylig: "Hei lakenet funker virkelig bra, vi er kjempe fornøyd med det" og "Nå har vi virkelig testa det hehe, og ingenting går gjennom det lakenet!"

Hvis du er en av de som synes det er stress å bytte på senga, rigge til med hånkler osv., vel, da er dette superpleddet absolutt å anbefale. Den ene siden er utrolig myk og deilig mot huden, den andre blankere og kjennes glatt mot kroppen. Lakenet/pleddet suger til seg all fuktighet og du kan selvfølgelig vaske det i maskinen. Du kan også bruke det til å dekke til sofa eller andre steder hvor du vil unngå sjenerende flekker.

Klikk på bildet og les mer:


Les mer: Når det blir skikkelig vått i senga..

De Skikkelig Frekke Lekesakene

Vi har flere sett med Frekkesaker som passer godt i presang (ikke til svigermor eller bestemor, kanskje), men til en partner du har lyst til å dele nye opplevelser sammen med. Vi vil forresten anbefale at disse gavene pakkes opp litt før eller etter familiestunden rundt juletreet... og ja, du skjønner nok poenget. Det er også en stor fordel at dere på forhånd har snakket sammen om at dere har lyst til å teste ut ting i denne sjangeren, da blir det nemlig kule og spennende gaver dere begge vil kunne få mye glede av.  

Klikk på bildene når du vil vite mer om innhold og pris:Les mer: De Skikkelig Frekke Lekesakene

Disse leketøyene har du neppe hørt om!

Klarer du å holde deg oppdatert på leketøysfronten? Det lanseres nye, spesielle, morsomme, spennende, fristende og rare produkter stadig vekk, og de færreste klarer følge med på utviklingen. Vi presenterer derfor noen av de mest spesielle, snodige og/eller fascinerende erotiske produktene vi har pr. idag, så kan du kan du lære litt mer om hva som finnes i markedet.

Vi har skrevet noen stikkord, men du kan selvfølgelig klikke på bildene og lese produktinformasjonen om alle Frekkesakene. Have fun!

Finn ditt stjernetegn og la vibrasjonene ta deg til himmels

Slipp din kvinnelige energi løs med stjernetegnets vibrasjoner!

Disse gavesettene er helt perfekte som presang til noen du vil glede ekstra, eller til deg selv.

De delikate eskene inneholder en energisk og deilig fingervibrator med 10 vibrasjonsvalg, et vakkert halssmykke med smykkesten spesielt valgt for ditt stjernetegn og ikke minst orgasmekrem som er tilpasset ditt element.

Det finnes altså 12 forskjellige gavesett, et for hvert stjernetegn. Vibratoren er den samme i alle, smykkene leveres i 12 forskjellige varianter, med hver sin tilpassede smykkesten. Orgasmekremene finnes i 4 forskjellige utgaver, en for hvert av elementene Jord, Ild, Vann og Luft.

Klikk på et av bildene nedenfor så dukker alle gavesettene opp. Finn stjernetegnet ditt, se det vakre smykket og finn ut hvilken orgasmekrem som er spesielt laget for deg.Les mer: Finn ditt stjernetegn og la vibrasjonene ta deg til himmels

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap