Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Erotikk og Lekesaker

Lek med den du vil - fra hvor som helst!

Vi har mange leketøy som fjernstyres via internett, så du kan altså ha det moro med noen som befinner seg helt andre steder enn deg selv, så lenge dere begge har tilgang til internett. App er tingen. Dvs erotiske leketøy som styres med app. Ganske smart, ikke sant?  Erotisk lek i avstandsforhold har plutselig fått en helt ny dimensjon. Det blir nemlig mye mer spennende når man kan påvirke lyst og følelser på denne måten. 

Vi har mange produkter i denne kategorien, flest med vibrasjoner til damene, men også noen godsaker til gutta. Her ser du noen av de mest populære produktene. Rett under bildene finner du produktlinker, klikk på disse så kan du lese mer informasjon om de forskjellige variantene.

Helt nederst finner du også en link til enda flere Frekkesaker i denne kategorien.Populære plugger med bling

Det er et par ting som er utrolig viktig når du skal utforske anale gleder.... og det er hygiene og glid. Masse glid. Med disse to punktene ivaretatt så kan du ha nye trygge og spennende opplevelser foran deg. Plugger finnes selvølgelig i mange forskjellige varianter, både hva gjelder utseende og design, og i dette blogginnlegget finner du altså plugger med bling!

Disse populære pluggene fra Digolo er et godt valg. De er dekorert med Swarovski-stener og er helt perfekte for deg som verdsetter litt ekstra bling under sexakten. De er laget av alluminium og er enkle å holde rene og er selvfølgelig allergivennlige. De leveres i mange størrelser og design og noen av dem har vibrasjoner.

Klikk på produktlinkene under bildene så finner du mer informasjon og kan se alle de stilige pluggene i denne serien. Og husk rikelig med glid!PRODUKTLINK

Diogol Bling Plugger

 

Les mer: Populære plugger med bling

Cuffs, lenker og håndjern - til hverdagsbruk og når du har Frekke planer

Vi har et veldig stort utvalg av cuffs og håndjern og mange av disse passer fint også når du skal en tur på byen eller rett og slett til hverdagsbruk. Smale cuffs i vegansk leatherlook eller skinn kan være med på å toppe et hvert antrekk, og er en del av motebildet. Vi har også noen som ser ut som smykker, og kan brukes som armbånd. De mer robuste variantene egner seg vel best til hjemmebruk, eller når du har spesielle, Frekke planer? Uansett, utvalget vårt er veldig stort, så du finner nok egnede cuffs og håndjern til de aller fleste tenkelige stituasjoner.

I dette blogginnlegget viser vi deg noen av de håndjernene som egner seg godt til hverdagsbruk eller når du har lyst til å spice opp et 'ut på byen antrekk' litt ekstra. Under bildene ligger det en produktlink du kan klikke på, da finner du mer informasjon, flere bilder og priser. 

Lenger ned i blogginnlegget, under alle bildene, vil finne en link som leder til full oversikt over alle cuffs, lenker og håndhjern vi har i nettbutikken, altså også til de strengere variantene.

Klikk litt rundt, la deg inspirere!


P*rnhub har lansert enda flere Frekke nyheter!

Nå har verdens største nettsted i vår bransje kommet med enda flere nyeheter med leketøy, til ham, henne og til par.

Pornhub, som har over 80 millioner brukere (ja du leste riktig, ÅTTI MILLIONER mennesker) hver eneste dag, er nummer én anerkjent og største porno-nettside i verden. Den offisielle Pornhub-samlingen med leketøy er designet for maksimal tilfredsstillelse. Det eksklusive spekteret inkluderer menns, kvinners og pars leker, fullpakket med avansert teknologi og virtuelle virkelighetsopplevelser for de deiligste lekestunder.

De har valgt et ganske så Frekt design, med stilrene sorte produkter som har oransje kontraster. (Du finner ikke et eneste rosa eller lilla leketøy i denne produktserien.)

Kulen du ser nedenfor kan brukes av alle. Den passer nemlig perfekt inn i storkers fra Pornhub, og kan selvfølgelig også brukes av damer. Smart, ikke sant?

Klikk på denne linken, så får du full oversikt over alle produkter fra denne produsenten.
Les mer: P*rnhub har lansert enda flere Frekke nyheter!

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap