Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Erotikk og Lekesaker

Over gjennomsnittlig Frekke lekesaker - Gag og Spreader

Det er mange som strekker strikken litt når det kommer til seksuell aktivitet, og vi ser at etterspørsel etter bl.a. gag og spreader øker. For noen er dette skremmende utstyr, og helt utenkelig å bruke, for andre er det opphissende og pirrende, både for den som har kontrollen og for den som blir begrenset.

Vi har skrevet flere innlegg om BDSM tidligere, bl.a. et gjesteblogginnlegg fra en dame som forteller hvorfor hun liker å bli dominert, dette innlegget finner du link til litt lenger ned.

Men først, gag og spreader. En gag er en innretning, gjerne en rund kule, som festes rundt hodet med en reim mens man har kulen i munnen. Den som bærer gagen blir altså hindret i å snakke.

En spreader er en metallstang som spennes fast rundt anklene med ankelmansjetter for å holde bena i en posisjon hvor de spriker ut til siden. På de fleste spreadere kan man variere bredde og låse den i ønsket posisjon. Mange spreadere kan også brukes i kombinasjon med håndleddsmansjetter og noen har krok for oppheng.

Du finner produktlinker like under bildene og kan klikke på disse for å lese mer om de forskjellige produktene.Leketøy av glass

Vi har stort utvalg av forskjellig type leketøy som er laget av herdet glass. Hvis du ikke har testet dette før, så kan det absolutt anbefales. Glass har en glatt og deilig overflate og når du bruker glidemiddel til, så vil du få en spesiell opplevelse. Og ja, som vi skrev, de er laget av herdet glass. Du behøver altså ikke være redd for skader under bruk, de knuser ikke. 

En av fordelene man har når man velger leketøy av glass er at du enkelt kan eksperimentere med forskjellige temperaturer. Dette gjør du ved å la leketøyet ligge en kort stund i vann før du tar det i bruk. Prøv deg frem med ulike temperaturer, fra kaldt til varmt. Det gir deg nemlig forskjellige opplevelser.

En annen fordel er at du kan bruke alle type glidemiddel til leketøy av glass. (Du skal nemlig aldri bruke silikonglid til leketøy som er laget av silikon, dette vil ødelegge leketøyet på sikt.) Men som sagt, til leketøy av glass kan du bruke akkurat det glidemiddelet du har for hånden. Og skal du teste ut den bakerste åpningen, så MÅ du bruke glidemiddel for at opplevelsen skal bli best mulig.

En annen fordel er at de er vakre! Noen av dem er jo det reneste kunstverket.

Her er noen av de mest populære leketøy av glass, du finner produktlink like under bildene. Lenger ned finner du en annen link som gir deg oversikt over alle leketøy av glass.

Øyvind forteller om sin fetisj

Øyvind skjønte i tidlig ungdom at han ikke hadde samme preferanser som andre gutter. Kameratene stimlet rundt pornobladene og så på pupper og rumper, Øyvind tente på damesko.

Alle mennesker har sine egne individuelle tenningsmønstre. Men de som har en seksuell fetisj tenner på noe som mange andre ikke forbinder med noe seksuelt. For noen er fetisjen et erotisk krydder i sexlivet, mens for andre er fetisjen helt nødvendig for å oppnå seksuell opphisselse og tilfredsstillelse. Page69.no har skrevet en sak om menn som tenner på damesko, og lillefrekke.no har lånt ut sko til redaksjonen fra vårt store utvalg damesko i store størrelser. Her kan du lese saken.

Akkurat nå har vi hele 193 forskjellige skomodeller som leveres i minimum str. 43, og noen finnes helt opp til str. 47. Vi leverer mange forskjellige modeller, fra flate Ballerinasko til kjempehøye platåsko. Du kan klikke på linken for å få oversikt over hele utvalget: Sko i store størrelser.Les mer: Øyvind forteller om sin fetisj

Lek med den du vil - fra hvor som helst!

Vi har mange leketøy som fjernstyres via internett, så du kan altså ha det moro med noen som befinner seg helt andre steder enn deg selv, så lenge dere begge har tilgang til internett. App er tingen. Dvs erotiske leketøy som styres med app. Ganske smart, ikke sant?  Erotisk lek i avstandsforhold har plutselig fått en helt ny dimensjon. Det blir nemlig mye mer spennende når man kan påvirke lyst og følelser på denne måten. 

Vi har mange produkter i denne kategorien, flest med vibrasjoner til damene, men også noen godsaker til gutta. Her ser du noen av de mest populære produktene. Rett under bildene finner du produktlinker, klikk på disse så kan du lese mer informasjon om de forskjellige variantene.

Helt nederst finner du også en link til enda flere Frekkesaker i denne kategorien.Populære plugger med bling

Det er et par ting som er utrolig viktig når du skal utforske anale gleder.... og det er hygiene og glid. Masse glid. Med disse to punktene ivaretatt så kan du ha nye trygge og spennende opplevelser foran deg. Plugger finnes selvølgelig i mange forskjellige varianter, både hva gjelder utseende og design, og i dette blogginnlegget finner du altså plugger med bling!

Disse populære pluggene fra Digolo er et godt valg. De er dekorert med Swarovski-stener og er helt perfekte for deg som verdsetter litt ekstra bling under sexakten. De er laget av alluminium og er enkle å holde rene og er selvfølgelig allergivennlige. De leveres i mange størrelser og design og noen av dem har vibrasjoner.

Klikk på produktlinkene under bildene så finner du mer informasjon og kan se alle de stilige pluggene i denne serien. Og husk rikelig med glid!PRODUKTLINK

Diogol Bling Plugger

 

Les mer: Populære plugger med bling

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap