Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Erotikk og Lekesaker

Bondagesett og bondageleker

Fifty Shades bølgen har nok gjort at det har blitt mye mer vanlig å eksperimentere med bevegelsesbegrensning under leken. Rollene byttes også ofte, så i et forhold er det helt vanlig at partnerene switcher. Altså at den enes bevelser begrenses en gang, og at det neste gang er den andre parten som blir 'tied-up'.

Er du en av de som tror at det kun er menn som søker dominantrollen og kvinner som underkaster seg, så tar du rett og slett feil. Du tar også feil hvis du tror at denne type lek kun handler om å piske og slå den som er bundet. Det finnes et utall av varianter man kan leke og pirre hverandre på. Tenk deg for eksempel denne settingen: 'Fastspent i sengen, blindfold for øynene og din partner utstyrt med f.eks. en fjærleke... noen isbiter eller varmende olje... eller vibrerende leketøy....' Det hørtes vel ikke så veldig skummelt og farlig ut, gjorde det?

Det finnes et stort spekter av ulike produkter og i dette blogginnlegget får du se noen av de mest populære varene og settene innenfor denne sjangeren. Noen med kun restrainfunksjon, andre samlepakker med flere leketøy som passer godt i slike settinger. Noen av produktene er laget for nybegynnere, andre for mer erfarne brukere. (Og i nettbutikken finnes det mye, mye mer.)

Du kan klikke på bildene når du vil vite mer om produktene nedenfor, da kommer du til nettbutikken og kan lese detalerte beskrivelser om hva inneholdet i pakkene er.
Les mer: Bondagesett og bondageleker

Stimulerende kremer for menn

Vi har en rekke produkter som setter en ekstra spiss på erotikken og sexlivet, og her får du se noen kremer og geleer som er spesielt utviklet til menn for å bidra til enda mer nytelse og glede. (Mange av disse vil selvfølgelig også din eventuelle partner få stor glede av.)

Noen av kremene (eller geleer / oljer) gir hardere og lengre ereksjon. Noen vil gi deg hjelp til å forhindre for tidlig utløsning. Noen vil gi deg helt nye varmende og intense følelser. (I nettbutikken har vi selvfølgelig mange flere spennende og pirrende produkter, du finner link nederst i dette innlegget.)

Vi anbefaler at du prøver deg litt frem og tester forskjellige varianter. Opplevelsene og virkning er individuelle (akkurat som med orgasmekremene til damer) men vi tror at alle vil bidra til å gi deg helt nye erfaringer.

Klikk på bildene når du ser et produkt du vil vite mer om. Da kommer du til nettbutikken og finner mer informasjon.Delay produkter:

Les mer: Stimulerende kremer for menn

Ikke dra for hardt i kjeppen din, mann!

Kanskje litt spesiell overskrift for et veldig seriøst tema, men dette handler altså om onanivaner for menn.

For sen utløsning

Visste du at en av de vanligste årsakene til vansker med å oppnå orgasmer ved oralsex eller samleie faktisk er forårsaket av at du klemmer for hardt rundt 'kjeppen' når du tar deg en kjapp en for egen hånd? Et for hardt trykk rundt jr (også kalt "The grip of death") kan faktisk føre til at du aldri får orgasmer sammen med partneren din, siden hennes vagina ikke kan matche det samme trykket som en sterk mannehånd har. (Eller for den saks skyld, hennes hånd eller munn.) Logisk når du tenker over det, ikke sant?Antrekket på bildet og flere i samme stil finner du HER.

Les mer: Ikke dra for hardt i kjeppen din, mann!

To helt spesielle leketøy

Vi nevner det stadig, at alle kvinner må huske knipeøvelsene! Etter barnefødsler og når man blir eldre så svekkes også sexmusklene, dessverre. Det er derfor viktig at man husker regelmessige knipeøvelser, noe mange er flinke til, men som mange glemmer. En annen grunn til å trene iherdig er at orgasmene blir sterkere, dessuten er det fint å kunne knipe hardere under sexakten. Så du kan glede partneren ekstra ved å knipe hardere.

Hører du til kategorien som rett som det er glemmer å gjøre knipeøvelser? Da er denne nyheten midt i blinken for deg. Krush er et Kegel treningsegg med vibrasjoner, som styres av en app. Her får du treningspåminnelser, treningstips og et program du skal følge. Rewards er det også, så dette blir nesten som et spill. Krush er utstyrt med sensorer som måler styrken i pc musklene og dermed lager et tilpasset treningsprogram for akkurat deg. Smart, ikke sant? 

Klikk på bildet og les mer:

KINKHJØRNET - Derfor liker jeg å bli dominert

Dette innlegget dumpet inn i innboksen til SjefsFrekka for en tid siden. Ordene er fra en anonym dame som hadde tatt utfordringen fra meg når jeg hadde spurt: 'Er det noen som kan forklare hvorfor de tenner på å bli dominert?'

Innlegget er altså ikke skrevet av Vera, som vanligvis skriver innleggene i bloggserien Kinkhjørnet, men vi synes det passet inn i denne serien med innlegg om Kink og BDSM.Les mer: KINKHJØRNET - Derfor liker jeg å bli dominert

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap