Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Erotikk og Lekesaker

PRODUKTANMELDELSE - 50 Days of Play - Erotisk spill

50 days of play

50 kort, 5 nivåer av frekkhet!

Dette spillet består av en terning som er fargekodet og kort med forskjellige oppgaver. Noen av oppgavene krever litt planlegging og innkjøp av rekvisitter, mens andre er ting man kan gjøre der og da. Terningen bestemmer hvor «frekt» kort man skal trekke. De hvite er snillest også blir det frekkere jo mørkere kortene blir. Her er det mange gode ideer og utfordringer hvis man synes det er vanskelig å finne på nye ting selv eller har lyst til å prøve noe litt mer «50 shades»!

Les mer: PRODUKTANMELDELSE - 50 Days of Play - Erotisk spill

PRODUKTANMELDELSE - Happy Rabbit - Mini Ears Rechargeable Clitoral Vibrator

Vi sendte denne på test til en dame i 40 årene, her er hennes tilbakemelding:

Jeg var veldig spent da jeg fikk pakken fra LilleFrekke, det er nemlig første gang jeg har fått teste et produkt og skrive anmeldelse, så det var ekstra spennende å pakke opp denne.

Esken vibratoren lå i var liten og innbydende med en lilla Rabbit utenpå. Vibratoren var mindre enn jeg hadde forestilt meg, noe som var veldig positivt med tanke på at den passet perfekt i hånda, så nå var det bare å teste den ut.

PRODUKTANMELDELSE - Adrien Lastic Caress Klitorisvibrator

Denne nyheten fra Adrien Lastic ble testet av en jente i 30 årene. Her er hennes tilbakemelding:

Endelig kom pakken i posten fra lillefrekke! Jeg var så spent og hadde gleda meg siden pakken var på vei, levering gikk superfort noe jeg var veldig glad for.

Jeg åpner pakken og spenningen bygger seg opp når jeg ser innpakningen, en søt liten diskret eske med sølvskrift.. Lokket sklir sakte opp, noe som gjorde 1 sekund evig langt, men inni ligger den. Rosa Caress fra Adrien Lastic.

Foto Adrien Lastic Caress
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap