Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Erotikk og Lekesaker

Auch!!! Det lukter fisk!!!!

Vi fikk et spørsmål om dette temaet for en tid siden, så her kommer et blogginnlegg som nok kan interessere ganske mange.

Det er nemlig et problem som er ganske utbredt og veldig mange har opplevd akkurat dette, at det lukter mildt sagt mindre godt av underlivet til noen kvinner. En lukt som ofte beskrives som reke- eller fiskelukt, som er stram og dominerende og gjerne blir forsterket etter samleie.

Vond lukt kan komme av flere årsaker, men for mange handler det om en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden som heter gardnerella (også kjent som bakteriell vaginose / skjedekatarr.)Illustrasjonsselfie fra SjefsFrekka (og nei, det er ikke enkelt å ta en slik selfie, det ble noen forsøk kan man si, men dette ser vel sånn passe vondtluktende ut...)

Les mer: Auch!!! Det lukter fisk!!!!

Bondagesett og bondageleker

Fifty Shades bølgen har nok gjort at det har blitt mye mer vanlig å eksperimentere med bevegelsesbegrensning under leken. Rollene byttes også ofte, så i et forhold er det helt vanlig at partnerene switcher. Altså at den enes bevelser begrenses en gang, og at det neste gang er den andre parten som blir 'tied-up'.

Er du en av de som tror at det kun er menn som søker dominantrollen og kvinner som underkaster seg, så tar du rett og slett feil. Du tar også feil hvis du tror at denne type lek kun handler om å piske og slå den som er bundet. Det finnes et utall av varianter man kan leke og pirre hverandre på. Tenk deg for eksempel denne settingen: 'Fastspent i sengen, blindfold for øynene og din partner utstyrt med f.eks. en fjærleke... noen isbiter eller varmende olje... eller vibrerende leketøy....' Det hørtes vel ikke så veldig skummelt og farlig ut, gjorde det?

Det finnes et stort spekter av ulike produkter og i dette blogginnlegget får du se noen av de mest populære varene og settene innenfor denne sjangeren. Noen med kun restrainfunksjon, andre samlepakker med flere leketøy som passer godt i slike settinger. Noen av produktene er laget for nybegynnere, andre for mer erfarne brukere. (Og i nettbutikken finnes det mye, mye mer.)

Du kan klikke på bildene når du vil vite mer om produktene nedenfor, da kommer du til nettbutikken og kan lese detalerte beskrivelser om hva inneholdet i pakkene er.
Les mer: Bondagesett og bondageleker

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap