Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Bilder fra shoots

Se 600 bilder fra våre photoshoots!

Akkurat nå ble bilde nr 600 fra våre photoshoots lastet opp på Pinterest. Det er veldig moro for oss å kikke gjennom alle disse bildene, se alle de flotte modellene som har vært med på å Frekke opp landet,og tenke tilbake på alle events og arrangementer vi har deltatt på.

For å gjøre det litt lettere for deg å bla deg gjennom alle bildene har vi delt dem inn i 12 forskjellige kategorier. Du kan klikke på disse nedenfor, da kommer du rett til riktig sted på Pinterest, og finner bildene du helst vil se. Så kan du følge linkene videre derfra, hvis du har lyst. Da finner du som regel mer informasjon om antrekket/skoene eller produkter i samme kategori.

Valentine photoshoot 2019

Vi har allerede delt noen av årets Valentine shoot-bilder i sosiale media, men her kommer mange flere.

Modellen er Penny. Hun er 28 år, bruker str M/L og er 179 cm høy. (Så kan man jo legge til 17 cm når hun hadde på seg de høyeste skoene på disse bildene.)

Alle bilder er tatt av fotografen TON, i hans studio i Oslo.

Produktlinker til antrekk og sko finner du under hver bildeserie. Klikk på disse når du ser noe du vil vite mer om.Les mer: Valentine photoshoot 2019

Penny på shoot i lakk!

I forrige uke var vi en tur i studioet til fotografen TON, sammen med modellen Penny. På agendaen sto årets Valentinebilder, men vi rakk også ta flere bilder i helt andre settinger, som f.eks. disse hvor Penny har på seg lårhøye lakkstøvletter (disse finnes i mange farger) og et kort, sort skjørt i lakk. Tøft, ikke sant?

Like under bildene finner du produktlinker til antrekket. Klikk på disse når du vil vite mer om tilgjengelig størrelser og farger.Les mer: Penny på shoot i lakk!

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap