Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Bilder fra shoots

Aila The Catwoman shoot

Her er en serie med bilder av Aila som vi har valgt kalle 'The Catwoman.'

Bildene er tatt av Marts Foto og ble tatt på Skotfoss i 2017. LilleFrekke hadde samlet flere modeller og fotografer til en stor shootdag i lokalene til Kraft Performance Senter. Du kan lese mer om denne shoothelgen her: Behind the scene - Shoothelg hos LilleFrekke.

Aila har vært med oss på flere oppdrag før, hun er en flott dame som trives godt foran kamera og som vi synes det er veldig hyggelig og moro å samarbeid med. Hun er 44 år, singel, bosatt i Arendal og jobber innen helsesektoren samt som selger i klesbutikk. På fritiden er hun glad i å trene, sykle, gå turer i skog og mark.

Du finner link til både antrekk og sko under bildene.Les mer: Aila The Catwoman shoot

Tvillingmamma på shoot hos LilleFrekke

May er en skikkelig sprek blid og uredd dame som er mamma til to tvillinger. Opprinnelig kommer hun fra Finnmark, men for flere år siden forvillet hun seg til hovedstaden hvor hun nå er bosatt. Hun er 44 år og bruker størrelse 42 i klær.

I fjor høst var hun innom et fotostudio hvor disse brudeinspirerte bildene ble tatt.

Du finner produktlinker under bildene og kan klikke på disse hvis du vil vite mer om antrekket May har på seg.

 

Les mer: Tvillingmamma på shoot hos LilleFrekke

Vårt Frekke 2017 - Noen glimt av vår OppFrekking av landet

Det skjer mye rundt LilleFrekke, det er det ingen tvil om! Vi brenner sterkt for oppFrekkingssaken og engasjerer oss på mange forskjellige måter og i 2017 omfattet dette alt fra TV-innspillinger til mange photoshoot i inn- og utland, samarbeid med popstjerner, lansering av en rekke nye fantastisk lekre og Frekke antrekk og ikke minst deltok vi på boklansering av erotikkboken 'Sex Gode Grunner' - hvor vi er er stolte over å ha bidratt med et kapittel.

Her er en liten bildekavalkade med mange av de tingene vi opplevde i 2017.

Ganske tidlig på året innledet vi samarbeid med Mira Craig. Det har vært mange møter og vi har blant annet deltatt på et stort lanseringsshow hun hadde i Oslo og levert flere antrekk og sko/støvletter hun har brukt i sitt arbeid. Her ser du et bilde fra en av hennes musikkvideoer, med LilleFrekke outfits.

Innspilling Norske Rednecks sesong 3 - Veteranbildagen i Tofte

Vi deltok på mye moro sammen med Redneckgjengen i 2017, og et av høydepunktene var Veteranbildagen i Tofte i Hurum. Vi var jo med på samme arrangement i 2016 (du finner bilder her) og visste hva konseptet gikk ut på, så dette gledet vi oss veldig til. Forrige gang stilte vi opp som hippier, nå hadde vi valgt mafia-tema. Denne dagen var altså Rypebussen smekkfull av ganske så skumle, glade og Frekke gangstere. 

Det var nydelig vær og mange deltagere på treffet, og med så mange utstilte biler, så var det ekstra moro at Rypebussen vant premien for beste kortesje! :D

LilleFrekke modellene som var med i Rypebussen denne dagen var Fia, Aina og Kristina, i tillegg til SjefsFrekka og store Frekke Geir. Fra Forente Rednecks Norge var Rype, Hans, Anne Lise, Inez, Kim, Engaboss, Nina, Ole, og Nina med i bussen. Bildene ble tatt av Martin Stamnes, Marts Foto. Vi møtte selvfølgelig også mange flere glade Rednecks som deltok på treffet.

Antrekkene LilleFrekke modellene har på seg finner du her: Diverse kostymer
Skoene LilleFrekke modellene har på seg finner du her: Flapper
Støvlettene SjefsFrekka har på er disse: Exotica

Og her ser du litt av hva vi opplevde. Om dette kommer på TV neste år når sesong 3 av Norske Rednecks skal vises, det gjenstår å se, men filmteamet var på plass og fikk foreviget mange morsomme øyeblikk.
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap