Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Bilder fra shoots

Valentine photoshoot 2019

Vi har allerede delt noen av årets Valentine shoot-bilder i sosiale media, men her kommer mange flere.

Modellen er Penny. Hun er 28 år, bruker str M/L og er 179 cm høy. (Så kan man jo legge til 17 cm når hun hadde på seg de høyeste skoene på disse bildene.)

Alle bilder er tatt av fotografen TON, i hans studio i Oslo.

Produktlinker til antrekk og sko finner du under hver bildeserie. Klikk på disse når du ser noe du vil vite mer om.Les mer: Valentine photoshoot 2019

Penny på shoot i lakk!

I forrige uke var vi en tur i studioet til fotografen TON, sammen med modellen Penny. På agendaen sto årets Valentinebilder, men vi rakk også ta flere bilder i helt andre settinger, som f.eks. disse hvor Penny har på seg lårhøye lakkstøvletter (disse finnes i mange farger) og et kort, sort skjørt i lakk. Tøft, ikke sant?

Like under bildene finner du produktlinker til antrekket. Klikk på disse når du vil vite mer om tilgjengelig størrelser og farger.Les mer: Penny på shoot i lakk!

Videoer fra våre Photoshoots

Visste du at vi i blant lager slide-show videoer fra shoots som lastes opp på Youtubekanalen vår? De siste dagene har vi publisert 3 nye videoer som kan gi deg inspirasjon til antrekk neste gang du har Frekke planer. Klikk på bildene nedenfor, så finner du filmene.


Valentine shoot med Catharina, fotograf kenspo, 2016:
Les mer: Videoer fra våre Photoshoots

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap