Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Bilder fra shoots

Monikas shootbilder - Brun og Blid konkurrent

En av modellene vi har samarbeidet mye med det siste året er Monika. Nå deltar hun i Brun og Blids konkurranse og jakter på stemmer i månedsfinalen. Monika har gledet oss med mange flotte bilder, så vi hjelper henne gjerne på veien og håper at våre følgere har lyst til å stemme på henne, slik at hun går videre til selve finalen.

Her ser du diverse bilder fra vårt samarbeid med Monika:
Les mer: Monikas shootbilder - Brun og Blid konkurrent

Når fotografen vil være modell

En av fotografene vi har samarbeidet med i det siste er Stian Hogstvedt. Stian har tatt mange flotte bilder av modellen Miss Monika, noen som også snart blir publisert i et magasin som kommer ut i Skandinavia, noe vi kommer tilbake til senere. Men altså, Stian kom med et ønske: Han ville selv stå foran kamera for 'å kjenne på hvordan det er', noe vi selvfølgelig syntes var en god idé.


Shoot med to spreke poledamer! Behind the scene

For kort tid siden reiste vi til det splitter nye poledance studioet Inspirals Pole & Aerial, det er mye mer enn bare poledance de holder på med, men mer om det senere, i Moss. Vi gledet oss veldig til å få se lokalene med egne øyne, og ikke minst til å møte to spreke damer som begge er instruktører ved studioet.

Med på laget var fotograf Jon Mastersen som holder til i Østfold, nærmere bestemt Askim. Han har mange års erfaring som fotograf, bl.a. bryllup, portretter, dyr osv., og vi gledet oss til å samarbeide med ham. Du kan følge ham på Facebook: Jon Master Photography og også se arbeidet hans på Instagram: @Jon MasterTherese, Hanne og SjefsFrekka legger planer.

Les mer: Shoot med to spreke poledamer! Behind the scene

Miss Monika på shoot igjen

Det passer godt å publisere disse bildene i dag, siden Monika har bursdag. Vi gratulerer hjerteligst med dagen og takker for nok en serie med flotte bilder, levert av Stian og Monika. Vil du glede Monika på dagen, så klikk inn og følg henne på Instagram, du finner henne HER. Vi synes at også Stian fortjener flere følgere, hans innsats til at disse bildene finnes bør belønnes. (Ingen fotograf, ingen bilder.) Du finner hans konto HER.

Produktlinker finner du under bildene, klikk på disse om du vil vite mer om antrekket.Les mer: Miss Monika på shoot igjen

HMS sjef på jobb og Playboymodell på fritiden!

Vi må gratulere Monika med å ha blitt publisert i Playboy magasinet i Portugal. Det er nemlig ikke mange modeller med base i Norge, som oppnår dette. Ekstra moro for oss er det at noen av antrekkene hun brukte på Playboyshooten er levert av oss. Sånt er stas.

Monika holder til i Bergen, er 36 år og jobber til daglig som HMS sjef i et offshoreselskap. Hun har bred utannelse innen HR og ledelse, samt journalistikk og har også ingeniørtittel. Hun synes det er moro og utfordre moralske prinsipper og dobbeltmoralske holdninger, så hun stortrives foran kamera, mer eller mindre påkledd. Vi gir en stor tommel opp til en modig dame, som trosser jantelov og snerperier.

Hun er opptatt av trening og sunt kosthold, elsker å lage mat og er ofte å se på tur utendørs i naturen. Hun trives også godt hjemme, med en kopp te og en god bok. Hun har deltatt på halvmaratonløp og liker sette seg mål hun jobber hardt for å nå.

Her er bilder fra Playboy magasinet i Portugal, tatt av fotograf Luis Gomez / Universe137studios i Portugal.Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap