Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Bilder fra shoots

Biker Girls Photoshoot hos Rype

Denne bildeserien ble tatt for en god stund siden, da innspillingene til sesong II av Norske Rednecks ble gjort. Vi var så heldige at vi fikk lov til å arrangere en photoshoot på verkstedet til Rype, og der kan vi love at det er mye morsomt man kan finne på!  Og at denne gamle motorsykkelen ble et av jentenes favorittsteder å ta bilder, det var kanskje ikke så rart. For en perle av en sykkel! Det er en 1935 modell Harley Davidson, 1200 ccm.

Modellene som var med denne dagen var Emmy og Ida Cathrine og fotografen som tok bildene er Kenneth Baluba Sporsheim.
Les mer: Biker Girls Photoshoot hos Rype

Photoshoots - 'Window' - 20 forskjellige settinger

Det er moro å variere lokasjon og bakgrunn når vi har shoots. Stemningene forandrer seg, selv med samme antrekk og modell, når bakgrunnen endres. 

I dette blogginnlegget viser vi frem 20 helt forskjellige bilder fra våre shoots, hvor vinduer er en vesentlig del av settingen.  Fine, ikke sant? Navn på modell og fotograf finner du under hvert bilde. Der er det selvfølgelig også produktlinker til antrekk / sko. Klikk på disse når du ser noe du vil vite mer om. Modell: Thea - Fotograf: Kenneth Baluba Sporsheim
PRODUKTLINK: Kjole

Les mer: Photoshoots - 'Window' - 20 forskjellige settinger

LilleFrekke lærer Redneck Frode magedans...

Nå er det bare å benke seg foran TV-skjermen igjen og følge med på hvordan det går med Redneckgjengen. På mandagens episode vil du få se hvordan det gikk da LilleFrekke modellen Aina skulle lære Redneck Frode magedans.. Dette skjedde da vi var på fest i garasjen hos Frode i fjor høst i anledning Veteranbildagen i Tofte. (Link til flere bilder fra helgen finner du nedenfor.) I episode nr 22 i Norske Rednecks Camping vil du altså få være med på denne uforglemmelige opplevelsen i en garasje på Hurum. Dessuten får du også se Frodes forsøk i tissue, litt fra Ainas poleopptreden og noen glimt av Kristinas rockeringshow. Medeier i LilleFrekke, Store Frekke Geir, dukker også opp på skjermen da han sang og spilte gitar rundt bålet hos Frode. 

Her er bilder fra denne morsomme kvelden, det er Marts Foto som har knipset dem og ham kan du følge både på Facebook og på InstagramLes mer: LilleFrekke lærer Redneck Frode magedans...

Gøy på landet - Photoshoot - Norske Rednecks

Det er viktig å ha det moro når man er på shoot, og det hadde vi så absolutt en sommerdag for en tid tilbake. Vi var med på en Norske Redneck innspillingsdag på Veteranbiltreff på Hurumlandet, og May hadde på seg et lekkert rockabilly antrekk. Da vi fant en stilig gammel traktor så benyttet vi anledningen til å få tatt noen kule bilder. Dessverre hadde filmteamet forlatt oss for dagen, så denne lille traktorseansen kom ikke med på TV, men bildene kan vi nyte allikevel. 

Det er Geir Aadland som har tatt disse bildene, og modellen er altså May Johannessen.Les mer: Gøy på landet - Photoshoot - Norske Rednecks

Edel på shoot med lang gjennomsiktig kjole

Denne kjolen er rett og slett fantastisk! Og Edel er like fantastisk, og flott. Og fotografen er kjempeflink. Dessuten er location helt rå. Er du ikke enig? Vi synes i hvert fall at det ble så utrolig flotte kontraster og spennende stemning i disse bildene.

Kjolen er håndsydd og laget av et nydelig, gjennomsiktig blondestoff av førsteklasses kvalitet. Foran har den håndsydde broderier med små smykkeperler som dekker over puppene og bak har den en sexy rynkeeffekt som fremhever formene. Legg også merke til den lille kragen. Vi leverer den i størrelser fra S til 3X.


Les mer: Edel på shoot med lang gjennomsiktig kjole

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap