Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Bilder fra shoots

Modell for en dag - Lill 43 - LilleFrekke shoot del 1

Her er første del med bilder fra shooten med Lill, damen som ble valgt til å være årets Modell for en dag. 

På starten av året søkte vi etter kandidater til vårt konsept 'Modell for en dag', hvor damer i alder 25-55 kan sende oss et par bilder av seg selv og noen ord om hvorfor de har lyst til å være tilbringe en dag i fotostudio sammen med oss. Vi fikk veldig mange henvendelser og hadde en stor jobb med å gå gjennom alle søknadene. Til slutt falt valget altså på trebarnsmoren Lill fra Arendal, 43 år gammel. I søknaden sin skrev hun blant annet at: 'Det var på tide å krype ut av skallet sitt og være stolt av egen kropp.' Og det er jo akkurat det som er vårt motto. Frekking er for alle, uansett alder og fasong.

Holder du til i Agderområdet er det godt mulig at du har hørt Lill synge, hun har en flott sangstemme og synger ofte på arrangementer og deltar på show.

Vi synes Lill gjorde en fantastisk god jobb foran kamera (det er ikke så enkelt som mange tror.) Bildene ble tatt i studioet til fotografen TON, som har god rutine og er flink til å veilede modellen underveis. Lill fortalte oss etterpå at hun følte seg godt ivaretatt og synes det var moro å få oppleve dette.

Antrekkene hun har på seg er i str. L og du finner produktlinker under bildene.
Les mer: Modell for en dag - Lill 43 - LilleFrekke shoot del 1

Raggarbesøk på LilleFrekke shoothelg

Vi har nettopp gjennomført en stor shoothelg her i Porsgrunn og jammen fikk vi besøk av raggare fra Halden også! 

For noen uker siden fikk vi en melding på Facebook fra Per-Ola som lurte på om vi var interessert i å ta noen bilder med LilleFrekke modeller og bilen hans, og vi tente på ideen og inviterte ham til å bli med på shoothelgen vi planla.

Bilen, som til daglig går under navnet Pilsnerpråmen, er en 1985 mod Chevrolet Caprice hgv og eies av Per-Ola Pettersen og Daniel Eltvik. Gutta har gjort mye med bilen, bl.a. byttet motor, girkasse og alt det elektrisk. Det har vært mye blod, svette og tårer, men nå er alt nytt og den funker som en klokke.

Tar du turen til bilmessa på Lillestrøm i starten av juli så finner du den der + at de deltar på mange crusinger rundt omkring. Dessuten er det godt mulig at du møter dem i gatebildet sånn ellers, bilen er nemlig i daglig bruk.

Modellene fra LilleFrekke er Thea Husås og May Johannessen. Alle bilder er tatt av Richard E Foto.


Behind the scene - Lill 43 år - Modell for en dag

Vi søkte jo etter modell for en dag kandidater for noen måneder siden og her er damen som ble plukket ut i denne runden.

Lill er en sprudlende blid dame. Hun er gift, 43 år gammel og mor til 3 barn. Hun elsker å synge og hvis du bor i Arendalsområdet er det stor sannsynlighet for at du har hørt den vakre stemmen hennes på konserter eller arrangementer.

Vi spurte om hvorfor hun ville være med på dette og da sa hun: 'Dette er for alle! Det er viktig å være stolt av seg selv, føle seg god nok og jeg har lyst til å vise at man kan kle seg Frekt selv om man er over førti og har født flere barn.'

Lill er et fyrverkeri av en dame som byr på seg selv. Latteren sitter løst og denne shootdagen var utrolig morsom. Her er behind the scene bilder fra vår dag i studioet hos fotografen TON.

Alle antrekk Lill brukte denne dagen er i str. L og du finner produktlinker under bildene.


Behind the scene SjefsFrekka på photoshoot

Selv om vi vel trygt kan være enige om at SjefsFrekka er godt voksen (54 år) så er selvfølgelig ikke økende alder noen hindring for å kle seg i Frekke antrekk. Vi brenner for denne saken, at alle kan kle seg Frekt uansett alder og fasong, og vi elsker å dytte litt på teite fordommer. En av måtene vi utfordrer janteloven og dobbeltmoralpolitiet på er nettopp å arrangere egne photoshoots. Vi har stor variasjon når det gjelder valg av modeller, både med tanke på stil, alder og fasong. Du kan se flere bilder fra forskjellige shoots her: LilleFrekke Photoshoots

Budskapet vårt er meget enkelt: Nyt livet NÅ! Og husk at Frekking gir økt livsglede.

Bilder fra shootene vi nylig hadde på Kreta kommer snart, men det er alltid moro å vise frem behind the scene bilder også, så her er noen.Når man tar bilder i offentligheten, så kan man ikke være så veldig sjenert. Her pågår klesskift, midt i Iraklion.

Les mer: Behind the scene SjefsFrekka på photoshoot

Frekke sommerbilder - Photoshoots

Med det fantastiske sommerværet vi har hos oss nå om dagen, så ble vi inspirert til å dele noen av våre mest sommerlige bilder fra tidligere shoots.

Det er forresten ikke så lenge til vi skal ha en ny stor shoothelg her i Porsgrunnsområdet, så planleggingen til den pågår for fullt i disse dager. Det er ganske mange detaljer som må huskes på til en shoot, denne helgen ligger det an til å bli 6-7 modeller som alle skal bruke mange atrekk hver, så det er nok å forsøke holde orden på! I tillegg blir det ekstra mange forberedelser når vi får så mange overnattingsgjester, det kommer jo en gjeng med fotografer også. Men dette har vi gjort før, og vi gleder oss veldig. Disse shoothelgene er utrolig morsomme. Vi skarvler, ler, legger planer og så varter SjefsFrekka opp med tapas og annen snaddermat. Dessuten åpnes 'LilleFrekke-baren' så det kan mikses noen cocktails.

Men nok om det, her er som sagt bilder fra tidligere sommershoots. Du finner produktlinker like under hvert bilde og kan klikke på disse hvis du ser et antrekk/sko du vil vite mer om.
Modell: Melanie - Foto: HelmerFoto
PRODUKTLINK: Antrekk

Les mer: Frekke sommerbilder - Photoshoots

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap