Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Konkurranser

Frekk Påskekonkurranse - Vinn varer for 1000 kroner

Påsken nærmer seg, og vi lanserer årets påskekonkurranse som også i år foregår på Facebooksiden vår. Det er veldig enkelt å delta, alt du behøver gjøre er å skrive ordene: "Frekk påske" under det samme bildet som du ser nedenfor. Det eneste du må passe på er at du ikke kommenterer på en av de mange delingene, men altså på selve Facebooksiden vår. (Vi er nemlig nødt til å samle alle deltagere ett sted, ellers mister vi oversikten.) Du må være fylt 18 år for å delta i konkurransen.

Det er ingen krav om deling, men vi setter selvfølgeilg veldig stor pris på all bidrag til oppFrekking av landet, så la gjerne vennene dine få muligheten til å være med i konkurransen.

Klikk på bildet nedenfor, da kommer du til riktig sted:Les mer: Frekk Påskekonkurranse - Vinn varer for 1000 kroner

LilleFrekke adventskonkurranse 2018 - Bli med!

Nå er det snart jul igjen og vi følger opp vår tradisjon med å lage en uhøytidelig og småFrekk adventskonkurranse på Facebook. 

I år ble alle bilder tatt på et ordentlig nisseverksted, Rypes Mekaniske Verksted og Fundamentering, og du kan tro vi hadde det moro! Gjengen som var med var modeller fra LilleFrekke og fra Forente Redneck's Norge samt fotografene TON, som vi har samarbeidet med i mange år, og Gorparti Photographer fra Portugal. (Klikk på linkene og følg Facebooksidene, så blir vi ekstra glade.)Les mer: LilleFrekke adventskonkurranse 2018 - Bli med!

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap