Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Konkurranser

IDAG - ORGASMEDAGEN - VINN EN BOKS FULL AV LEKETØY!

Nå kan du feire ekstra!! Dessuten kan du vinne en boks full av leketøy!

8. august er nemlig satt av som verdens internasjonale orgasmedag og vi håper selvfølgelig at alle får anledning til å feire dagen så det virkelig kjennes.

Har du partner i nærheten så kan dere feire sammen, er du singel så kan du feire alene.... men for all del, ikke gå glipp av denne markeringen! Det er nemlig himla sundt for både psyken og helsa å få orgasmer og vi håper du kommer mange ganger.

Siden vi elsker å Frekke opp landet har vi i år en konkurranse gående på orgasmedagen.

Reglene er veldig enkle, hvis du legger igjen en kommentar under delingen av dette innlegget på Facebooksiden vår (pass for all del på at du er inne på LilleFrekke Facebookside, innlegget deles flere steder) så er du med i trekningen av en av disse boksene full av spennende og pirrende leketøy - og ja, det er selvfølgelig kvalitetsprodukter du får levert! 

Det finnes en boks for par, en for menn og en for kvinner. Innholdet er selvfølgelig Frekt og spennende og det eneste vi må vite er hvilken av boksene du helst vil vinne.

Du finner innlegget øverst her: LilleFrekke Facebookside

Vi trekker 1 heldig vinner og dette skjer på formiddagen 9. august. Navn på vinner vil annonseres på FB siden vår.

Vil du vite mer om Surpriseboksene og hva de garantert inneholder? Klikk på linken under bildet nedenfor, da finner du alle.
Frekk Påskekonkurranse - Vinn varer for 1000 kroner

Påsken nærmer seg, og vi lanserer årets påskekonkurranse som også i år foregår på Facebooksiden vår. Det er veldig enkelt å delta, alt du behøver gjøre er å skrive ordene: "Frekk påske" under det samme bildet som du ser nedenfor. Det eneste du må passe på er at du ikke kommenterer på en av de mange delingene, men altså på selve Facebooksiden vår. (Vi er nemlig nødt til å samle alle deltagere ett sted, ellers mister vi oversikten.) Du må være fylt 18 år for å delta i konkurransen.

Det er ingen krav om deling, men vi setter selvfølgeilg veldig stor pris på all bidrag til oppFrekking av landet, så la gjerne vennene dine få muligheten til å være med i konkurransen.

Klikk på bildet nedenfor, da kommer du til riktig sted:Les mer: Frekk Påskekonkurranse - Vinn varer for 1000 kroner

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap