Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Konkurranser

Frekk Påskekonkurranse - Vinn varer for 1000 kroner

Påsken nærmer seg, og vi lanserer årets påskekonkurranse som også i år foregår på Facebooksiden vår. Det er veldig enkelt å delta, alt du behøver gjøre er å skrive ordene: "Frekk påske" under det samme bildet som du ser nedenfor. Det eneste du må passe på er at du ikke kommenterer på en av de mange delingene, men altså på selve Facebooksiden vår. (Vi er nemlig nødt til å samle alle deltagere ett sted, ellers mister vi oversikten.) Du må være fylt 18 år for å delta i konkurransen.

Det er ingen krav om deling, men vi setter selvfølgeilg veldig stor pris på all bidrag til oppFrekking av landet, så la gjerne vennene dine få muligheten til å være med i konkurransen.

Klikk på bildet nedenfor, da kommer du til riktig sted:Les mer: Frekk Påskekonkurranse - Vinn varer for 1000 kroner

LilleFrekke adventskonkurranse 2018 - Bli med!

Nå er det snart jul igjen og vi følger opp vår tradisjon med å lage en uhøytidelig og småFrekk adventskonkurranse på Facebook. 

I år ble alle bilder tatt på et ordentlig nisseverksted, Rypes Mekaniske Verksted og Fundamentering, og du kan tro vi hadde det moro! Gjengen som var med var modeller fra LilleFrekke og fra Forente Redneck's Norge samt fotografene TON, som vi har samarbeidet med i mange år, og Gorparti Photographer fra Portugal. (Klikk på linkene og følg Facebooksidene, så blir vi ekstra glade.)Les mer: LilleFrekke adventskonkurranse 2018 - Bli med!

Vinnere LilleFrekke Adventskalender konkurranse 2018

Her publiserer vi navn på alle vinnere som trekkes ut i årets konkurranse.

Finner du navnet ditt på listen så husk å sende en melding til vår Facbookside med adressen din, da får du en Frekk liten overraskelse i posten. Ser du at en du kjenner har vunnet, send et lite hint/tagg personen, så ingen går glipp av premien sin.

Årets bilder ble tatt på Rypes Mekaniske Verksted og Fundamentering og modellene kommer fra Forente Redneck's Norge og LilleFrekke.no. Bildene er tatt av vår hemmelige fotograf TON og Gorparti Photographer fra Portugal. (Klikk gjerne på linkene og følg Facebooksidene, da blir vi ekstra glade.)Les mer: Vinnere LilleFrekke Adventskalender konkurranse 2018

Vinn et nissekostyme!

Hvis du har lyst til å Frekke opp julen litt ekstra, så er våre nissekostymer midt i blinken! Ekstra flaks har du hvis du er den heldige som sikrer deg et gratis kostyme i førjulskonkurransen vår. (Og dere menn, bli med i konkurransen da, dere kjenner sikkert en dame som vil bli glad for en Frekk nissekjole.)

Alt du skal gjøre er å kommentere under ---> DETTE BILDET <--- på vår Facebookside. Husk at vi må vite hvilket antrekk du ønsker deg og hvilken størrelse du vil ha. Pass også på at du kommenterer under bildet vi har linket til, kommentarer andre steder vil ikke være med i trekningen.

Her ser du nissekostymene vi har i år, du kan klikke på bildene, da finner du mer informasjon om tilgjengelig størrelser og hva som er inkludert i pakken.

Vinn et par lårhøye støvletter!

Nå er det på tide med en liten konkurranse igjen, og denne gangen har vi valgt å gi en av våre følgere et par lårhøye støvletter. 

I nettbutikken har vi akkurat nå over 70 forskjellige lårhøye støvletter. Du finner modeller med platå, noen flate, noen med stilett, modeller med lave hæler og andre med sinnsykt høye hæler. Materialene og stil er alt fra elegante til ganske så rocka og vi har også flere modeller med høy kink-faktor (sånne som egner seg best til å bare bruke til sengs.)

Vi har valgt ut 3 av de mest populære modellene som inngår i denne konkurransen, dvs., flere av dem finnes i forskjellige fargevalg, så valgmulighetene dine er store.

Modell 1, Seduce:

Seduce har ca. 12,5 cm høye hæler og såle uten oppbygging. Den leveres i størrelser fra 36 til 44 og finnes også i mange forskjellige sko og støvletter, med flere fargevalg. Hvis du vil se alle Seduce vi leverer så kan du klikke her: SEDUCE. Seduce Thigh High med snøring i siden, finnes i sort matt og sort lakk.

Les mer: Vinn et par lårhøye støvletter!

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap