Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Diverse Frekke Innlegg

Trendy ankelstøvletter

Høsten er tiden for støvletter og vi har selvfølgelig mange forskjellige, trendy ankelstøvletter vi kan by på. Vi har stor utvalg og du finner bl.a. rocka varianter, elegante og jålete modeller eller ganske så kinky modeller.

Nedenfor ser du noen av de mest populære og flere av disse finnes i mange fargevalg. Du kan klikke på bildene når du ser en modell du vil vite mer om. Da ser du høyde på hæler/såler, tilgjengelige størrelser og farger m.m.
Les mer: Trendy ankelstøvletter

Frekke Blyantkjoler/skjørt - Pencil Dress

Kroppsnære kjoler og skjørt med blyant-fasong er selvfølgelig noe vi har flere av i sortimentet vårt. Fasongen 'pencil-shape' ble introdusert i den vestlige moteverdenen i 1954 av Christian Dior og det ble raskt en meget populær look. En pencil-shape kjole eller skjørt skal være ettersittende og gå til like over eller under kneet.

Vi har ganske mange antrekk med blyantfasong du finner flere av dem like nedenfor her og du kan klikke på bildene når du vil vite mer. Alle antrekkene er tilgjengelig i mange størrelser.Les mer: Frekke Blyantkjoler/skjørt - Pencil Dress

Frekk eleganse i sort og sølv

En fargekombinasjon som alltid gjør seg godt på Frekke antrekk er sort og sølv. Det gir en ekstra sofistikert og glamorøs look, og vi har selvfølgelig mange antrekk du kan velge mellom med akkurat denne kombinasjonen.

Vår amerikanske hovedleverandør på klær har de siste månedene lansert flere antrekk med nettopp disse fargene, og siden vi vet at man i USA gjerne ligger litt i forkant av moten her hjemme, så kan vi trygt si at dette er farger som vi kommer til å se mer av i motebildet også i Norge i tiden fremover.

Nedenfor finner du noen eksempler, du kan klikke på bildene og finne mer informasjon om tilgjengelige størrelser, priser, lekkert tilbehør osv.

Les mer: Frekk eleganse i sort og sølv

Rødt og syndig...

Syndig? Vi liker egentlig ikke ord som synd og skam, men hvis vi tillegger det en positiv og småFrekk vinkling og senker stemmeleiet et par hakk, sånn at klangen når vi sier syndig blir ekstra sensuell, så blir det straks en helt annen sak. Da er det bare sunt og moro med 'synding'. 

Rødt er lidenskapens og kjærlighetens farge, man assosierer den lett med sensualitet og den er derfor en av de mest populære fargene på Frekt undertøy. Rødt forbindes forresten også med fare og er en av de fargene vi lettes registrerer når vi kikker rundt i verden. Med andre ord, dette er en farge man absolutt bør ta på alvor, uansett.

At man raskt blir et blikkfang og stemningen Frekkes opp med antrekkene nedenfor, det er vi ganske så sikre på. I dette blogginnlegget ser du nemlig noen av de Frekkeste røde antrekkene vi har. Vi er også ganske så sikre på at den ekstra gode stemningen inntreffer raskt.

Klikk på bildene når du ser et antrekk du vil vite mer om, da kommer du til nettbutikken og finner informasjon om tilgjengelige størrelser, kan se flere bilder og bestille din egen 'syndige' favoritt.Body med matchende strømper

Disse settene er utrolig populære, og det er ikke så rart. Det er alltid ekstra stilig når man har et matchende sett. Vi har body med matchende strømper i mange forskjellige farger og design, alt fra ganske så Frekke til veldig søte og romantiske.

Her er noen av de mest populære settene i denne stilen, klikk på bildene når du ser et antrekk du vil vite mer om.Les mer: Body med matchende strømper

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap