Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Diverse Frekke Innlegg

2018 moten på nett - Sterkere farger og blondekontraster

Mange av årets nyheter har sterke farger, gjerne kombinert med broderte blondekontraster eller tynt blondestoff i lag. Noen antrekk er er nesten helt gjennomsiktige, laget av tynne materialer med blondebroderier. Designet vitner om eleganse og stil med vekt på sensualitet og femininitet. Trusene har forresten blitt litt større, nå er det ikke bare en string som gjelder, og på overdelene finner du ofte sexy stropper som gir en ekstra spennende look.

Nedenfor ser du mange av våre nyeste antrekk sammen med noen bestselgere vi har hatt en stund. Klikk på bildene når du vil vite mer, da kommer du til riktig sted i nettbutikken og kan se flere bilder av hvert antrekk, finne pris, se tilgjengelige størrelser og evnt. flere fargevalg.


Strømpene på bildet finner du HER.

Les mer: 2018 moten på nett - Sterkere farger og blondekontraster

Råkule sandaler

Det er vår i luften og snart er det på tide å finne frem sandalene igjen! Her i Porsgrunn venter vi i hvert fall bare på at gatene skal bli rengjort så sandalene kan finnes frem fra vinterdvalen. 

I vårt store utvalg av sandaler har vi alt fra veldig, veldig høye sko til ganske så lave modeller. Du finner sandaler som er søte og lekre, sandaler med typisk pin-up design, sandaler til selskapsbruk og andre som er rocka og røffe. Flere av modellene finnes i mange farger og du finner også et stort utvalg av damesandaler i herrestørrelser.

Vi har også et parti med sko som selges ut veldig billig (disse er ikke fra vår vanlige leverandør og utvalg av størrelser er begrenset.) Sjekk link til disse lenger ned i teksten.

Nedenfor ser du noen av de mest populære modellene og noen av våre nyheter. Du kan klikke på bildene når du ser en modell du vil vite mer om.Les mer: Råkule sandaler

Kamp mot Facebooksensuren

Som mange vet, Facebook har gjort flere endringer som gjør at du som bruker ikke lenger alltid får se det du ønsker (uten at du bruker tid på å lete det frem, da.) Dette skyldes at FB mener de vet hva du er interessert i... og altså automatisk velger bort ting de tror du ikke vil se (eller som de mener du ikke BØR se). Og akkurat det siste her, at du som i utgangspunktet liker Frekking ikke bør få se det, det rammer alle som har klikket liker på Facebooksiden vår. For Frekking, det er jo likesom ikke bra... 

FB sin moralske vurdering synes jo ikke at det vi holder på med er helt 'innafor'. Det betyr at mange som i utgangspunktet liker Frekking og liker vår FB side, allikevel går glipp av flere av  innleggene våre. Og det er jo ikke bra. Vi har i hvert fall ikke sansen for en slik moralsensur. Det er sååå mange andre ting som ikke gjør verden bedre, som publiseres fritt, men Frekking, som er en fin ting, det blir sensurert. 

Vi gjør stadig nye tiltak for å forsøke gi våre kunder og andre Frekkinger det de ønsker, og her er et nytt tiltak. Følg oppskriften på bildet, så får du alltid med deg våre innlegg. Klikk på bildet, så kommer du rett til Facebooksiden vår og kan sjekke/endre innstillingen for våre oppdateringer.Les mer: Kamp mot Facebooksensuren

Antrekk som Frekker opp vårrengjøringen

Dagene blir lengre, solen kikker frem, det blir lysere... og oups, nå ser vi hvor skitne vinduene egentlig er... Vi finner også ut at hybelkaninene har vært utrolig ivrige i sin reproduksjon og at kjøkkenskapene muligens har vært åsted for innbruddstyver (hvor i all verden skulle ellers alle fingermerkene komme fra?) Det rett og slett tid for vårrengjøring! Auch!!

De færreste synes vel det er særlig moro å bruke tid på vasking og husarbeid, men altså, nå har du som leser dette skikkelig flaks. Vi har nemlig løsningen som garantert gjør det mye morsommere å svinge rundt med støvkosten. Det er viktig å ha riktig arbeidsantrekk, nemlig.

Antrekkene nedenfor leveres i mange forskjellige størrelser og du kan klikke på bildene når du vil vite mer.FLERE PRODUKTLINKER: Underskjørt - Strømpebukse

Les mer: Antrekk som Frekker opp vårrengjøringen

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap