Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Diverse Frekke Innlegg

Frekke antrekk med praktisk åpning i skrittet

Det er jo ikke alltid man vil/har tid til å ta av seg alle klærne når man har akutte Frekke behov, så da kan det være smart å velge et antrekk som har åpning i skrittet. Mindre styr, mer moro!

Vi har bukser, catsuits, teddies, hotpants og selvfølgelig truser hvor du kjapt kan komme til. Noen med glidelås, noen med snap-crotch (trykknapper) og noen med Fransk åpning. Utvalget er stort og at også behovet er stort ser vi jo på salgstallene av denne type plagg. Kari og Ola Nordmann har nemlig sansen for smarte og praktiske løsninger!

Her er noen av de mest populære av våre Frekke antrekk med praktisk åpning i skrittet og noen av de aller nyeste plaggene i denne sjangeren. Du finner produktlinker like under bildene. Klikk på disse, da kan du se informasjon om priser, størrelser og også finne flere bilder av antrekket.PRODUKTLINK:

Snap Crotch TeddyLes mer: Frekke antrekk med praktisk åpning i skrittet

Den Frekke Cuplessmoten - Nye Antrekk

At cupless er populært er det ingen tvil om! De aller, aller fleste er glad i pupper og det er et fakturm at vi ofte selger antrekk med åpninger til puppene, noe som jo er en naturlig følge av puppefacsinasjonen mange har. Noen foretrekker små pupper, noen foretrekker store. Noen trives med sine små pupper, noen trives med puppene slik de er, mens andre betaler i dyre dommer for å få større eller mer spretne pupper. Er du en av de som er litt puppegal, så passer dette blogginnlegget perfekt for deg! Den Frekke cuplessmoten har nemlig fått mange nye antrekk, og her finner du flere av disse, samt flere av våre bestselgere. Vi har inkludert noen populære half-cup antrekk også.

Du finner produktlinker like under bildene, klikk på disse, så kan du se tilgjengelige størrelser, priser samt bilder fra annen vinkel.


Les mer: Den Frekke Cuplessmoten - Nye Antrekk

Ti sensuelle antrekk som dekker midjen

Vi vet at mange av våre kunder og følgere ønsker seg sensuelle antrekk som dekker midjen, eller kjærlighetshåndtakene som mange også bekymrer seg for. Det er nå en gang sånn at kroppen forandrer seg med årene og mange kvinner kan føle seg litt ukomfortable med at midjen plutselig forsvinner og noen valker dukker opp i stedet. Men dette er altså ingen grunn til å la være å kle seg utfordrende! Husk at partneren din har valgt deg fordi han liker deg, og han blir garantert ikke skuffet om du tar på deg et ekstra lekkert og sensuelt antrekk.


I nettbutikken finner du selvfølgelig enda mange flere antrekk som dekker midjen, her i dette blogginnlegget viser vi deg ti av dem, noen nyheter og noen bestselgere gjennom mange år. Vi har valgt  sensuelle og romantiske antrekk som dekker midjen, og som garantert skaper ekstra god stemning i heimen.

Du finner produktlinker like under bildene. Klikk på disse, så ser du tilgjengelige størrelser, bilde fra annen vinkel, pris m.m.


Sexy sko med korsettsnøring

Veldig mange synes det er ekstra Frekt når de sexy sorte høyhælte skoene har rød korsettsnøring, enten på undersiden av sålene, på sidene eller bak. Uansett hvor snøringen er plassert, sexy sko med korsettsnøring er populært, og vi får ofte spørsmål om det er noe vi har i sortimentet. Og JA, vi har selvfølgelig det! Vi har faktisk mange sexy sko med korsettsnøring, så her har du en oversikt over noen av de mest populære.

Du finner linker til alle modellene under bildene nedenfor. Klikk på disse, så kan du se informasjon om tilgjengelige størrelser, høyden på hæler og såler, priser og evnt, andre tilgjengelige farger. Du finner altså mye mer informasjon om den modellen du liker best, blant våre sexy sko med korsettsnøring, når du klikker på disse linkene.Link til Delight Mid Korsett, sexy sko med korsettsnøring.

Les mer: Sexy sko med korsettsnøring

Stor sak om sexy sko, high heels og sko som roper «screw me»

Sko har en sterk kraft, og brukt på rett måte kan kvinner skape en helt ny dynamikk på soverommet, der hun dominerer! Med de rette skoene får hun lange og flotte ben, hun øker sin selvtillit, sin autoritet og sin seksuelle tiltrekningskraft.

High heels er også ypperlig som rekvisitt i frekke rollespill. Så bli med på et dypdykk i en spennende verden med sexy sko og duften av frekk sex.

I denne artiklen vises det frem en rekke flotte produkter fra vår high heel kategori hos page69.no.  High heels fine som smykker, sko for festlige anledninger, og sko for rocka eller sensuelle anledninger. Les den store saken om sexy sko og high heels

Du finner hele vårt utvalg av sko/støvletter når du klikker på bildet:


Les mer: Stor sak om sexy sko, high heels og sko som roper «screw me»

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap