Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Diverse Frekke Innlegg

Frekke truser - alltid en vinner!

Frekke truser er alltid moro. Når man gir/får Frekke truser, så følger det alltid med en forventning om at det er Frekking på gang.

Vi har truser av blonder, av lakk, av lær og wetlook. Truser med sexy stroppedesign, truser som er søte, og noen som er skikkelig Frekke. Mange har praktisk åpning i skrittet, såkalte franske åpning.

Vi har også Frekke boxere, jock-strap truser, stringtruser og flere morotruser til menn.

Klikk på bildene så finner du mer informasjon.Les mer: Frekke truser - alltid en vinner!

Lekkert undertøy som leveres i gaveesker

Har du husket å kjøpe noe Frekt til jul?

Visste du at vi har alt fra små Frekke truser til morgenkåper som leveres i fine gaveesker? Når du klikker på et av bildene nedenfor så finner du oversikt over en rekke sensuelle og stilige antrekk og truser som kommer i esker. Ganske så hyggelige å pakke opp og særlig fordi en slik presang også gir løfter om mange fine og Frekke stunder sammen.


Når det er lakk som teller....

Mange har en forkjærlighet for skinnende, blanke antrekk i lakk. På en måte kan man vel si at lakk både fremhever og skjuler på en og samme tid. Blikket trekkes mot det glinsende og blanke materialet, samtidig som det er umulig å se gjennom det. Lakkantrekk oser rett og slett av 'Frekking.' 

Lakk kan også kombineres med andre materialer, som f.eks. blonder, chiffong eller netting, for å fremheve enkelte områder når man vil skape en ekstra spennende look.

Vi har et stort utvalg av lakkantrekk, du finner alt fra microtruser til hele drakter og lårhøye støvletter, og så har vi har også noen Frekke lakkantrekk til gutta.

Rett under bildene finner du produktlinker. Klikk på disse så ser du tilgjengelige størrelser, flere bilder og mer informasjon.


PRODUKTLINKER, klikk når du vil vite mer:
Kjole - Støvletter

Les mer: Når det er lakk som teller....

Sett våre 'Den Lille Sorte' kjoler?

Vi har selvfølgelig en rekke kjoler som er egnet for bruk også i selskaper blant kollegaer eller sammen med en vennegjeng når du skal ut på byen. Dette er kjoler som fremhever femininitet, er sensuelle, men ikke 'over kanten.' Se bare selv! 

De leveres i mange størrelser og når du klikker på bildet så finner du mer informasjon i nettbutikken.
Les mer: Sett våre 'Den Lille Sorte' kjoler?

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap