Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Diverse Frekke Innlegg

Mira Craig Show - og LilleFrekke er med!

Tidligere i år hadde vi et veldig hyggelig besøk av Mira Craig her i Frekkehuset, og i etterkant har vi hatt mange møter og lagt flere spennende planer sammen. Mira er en fantastisk kul dame med skikkelig guts. At hun i tillegg har en utstråling som oser av energi og positivitet gjør at det å samarbeide med henne er en utrolig morsom og spennende opplevelse for oss. Vi gleder oss veldig til å vise frem flere av felles prosjekter i tiden fremover.

Her ser du bilder fra lanseringsshowet hun hadde på Ballroom i Oslo for en stund siden. Kostymene har Mira designet og sydd selv, ispedd noen Frekke elementer fra oss. 

30 menn svarer - Sex på første date?

Vi har vært frempå med et nytt spørsmål til gutta, og det var over 30 menn som tok seg tid til å svare. Spørsmålet de fikk denne gangen var: "Hva tenker du om å ha sex på en first-date?"

Det er stor variasjon i alder blant de som har svart, fra 24 til 63 år. Noen av dem er i forhold andre er single. 

Du finner link til flere innlegg vi har publisert om datelivet helt nederst, og der er det mange gode innspill, tanker og ideer. 

Norske Rednecks på TV - Snart kommer sesong II

Den fantastiske og originale realityserien Norske Rednecks kommer nå i reprise på TV, mens vi alle gjør oss klar til å se sesong II som dukker opp om ikke lenge.

Har du ikke fått med deg serien så anbefaler vi absolutt at du ser den, du vil nemlig møte en gjeng med hjertegode, livlige og fantastisk kreative folk, som heldigvis ikke tar seg selv særlig høytidelig. Latteren sitter veldig løst og påfunnene er villere enn du kan forestille deg. Stikkord er vel egentlig at gaffatape og dynamitt fikser det meste!

Les mer: Norske Rednecks på TV - Snart kommer sesong II

Frekke, lekre og elegante kongeblå antrekk

Motebildet svinger ofte en del når det gjelder fargebildet, men kongeblått, eller også kjent som Royal Blue, ser ut til alltid å ligge høyt opp på favorittlisten til våre kunder. Og vi er helt enige! Kongeblått er en nydelig farge som gjør seg veldig godt på sexy undertøy, enten du velger det delikate eller det noe mer vågale.

Vi har mange lekre antrekk i denne fargen, og her har vi funnet frem noen av dem. Du kan klikke på bildene, da finner du mer informasjon om størrelser, evnt. flere farger og priser.

 

Les mer: Frekke, lekre og elegante kongeblå antrekk

30 damer svarer: Sånn bør du kontakte meg!

Dette innlegget tror vi kan være nyttig for mange menn som har lyst til å komme i kontakt med nye damebekjentskaper, og som bruker sosiale media. 

Spørsmålet damene har fått er: 

'Hvordan bør en ukjent mann ta kontakt med deg via sosiale media?'

Damene som delte sine synspunkt er i alderen 22 år til 55 år, noen single, noen etablerte.

Så gutter: Les å få noen tips, det er mange gjennomtenkte og gode svar her. Det er også flere som nevner hva man absolutt IKKE bør gjøre.
Blogg No
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap