Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Diverse Frekke Innlegg

IDAG - Klemmedagen

21. januar er den "internasjonale" klemmedagen. I år så bør vel dette stort sett foregå i cyber, i hvert fall hvis du vil klemme noen utenfor husstanden, men det er jo hyggelig å få en cyber-oppmerksomhet også, så klem til. Gled noen med en virituell klem idag.

"National Hug Day" eller "National Hugging Day" ble grunnlagt 21. januar 1986 i Caro, Michigan og har spredd seg til mange land rundt i verden.

Vi har tidligere publisert en oversikt over andre merkedager vi mener passer for Frekkinger, du finner disse her: MERKEDAGER VI KAN FREKKE LITT EKSTRA

Vi har forresten fått mange nye antrekk ut på nett, Du ser noen av dem her. Klikk på produktlinkene hvis du vil vite mer om tilgjengelige størrelser osv.


Obsessive - Silveria Set

PRODUKTLINK:

Obsessive - Silveria Set

Les mer: IDAG - Klemmedagen

IDAG - Ta på pupper dagen!

Vi anbefaler ikke å ta tak i hvilke pupper som helst, men har du partner med tilgjengelige pupper, gi dem litt ekstra oppmerksomhet akkurat idag. 31. juli er nemlig 'Ta på pupper dagen'. Pass på at puppene får ekstra pleie og omsorg, (og husk sjekke nøye om det kan ha dukket opp noen kuler eller knuter som ikke har pleid være der.)

Vi elsker merkedager. Altså dager hvor man har spesiell fokus rettet mot et eller annet tema, og har laget en oversikt over dager vi mener egner seg god til litt ekstra Frekking. Oversikten finner du her: Merkedager du kan Frekke litt ekstra


Les mer: IDAG - Ta på pupper dagen!

10 undertøysett som oser sensualitet!

Det er lekkert, det er feminint og det er sensuelt! Vi snakker selvfølgelig om matchende undertøysett. Du føler deg ekstra fin når du tar på deg et lekkert sett som matcher, og at partner verdsetter det, hvis du skulle overraske med et av disse, det kan vi garantere. Stemningen blir anderledes og det oppleves som forførende og fristende. Bare prøv, så skal du se.

Vi har et veldig stort utvalg av matchende sett, i mange størrelser, og i dette blogginnlegget finner du et utvalg av populære antrekk som er spesielt sensuelle. Produktlinkwe finnes under hvert enkelt bilde. Du kan klikke på disse da kommer du til nettbutikken hvor det er mer informasjon om priser, tilgjengelige størrelser og eventuelt flere fargevalg.Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap