Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Diverse Frekke Innlegg

Lei av strømper som sklir ned?

Strømper som sklir ned er skikkelig irriterende, ikke sant? Det er kjedelig om man f.eks. er på dansegulvet og virkelig slår seg løs... og så kjenner du at strømpene er på vei nedover beina. Ikke kult!

Vi har mange modeller som holder seg på plass uansett. Du får disse med mønster, i nylon eller i netting med masker i forskjellige størrelser. Noen av disse har også flere fargevalg. Ta en kikk på alle variantene nedenfor. Du kan klikke på bildene når du vil vite mer.

Har du ekstra lange ben eller runde former, så velg en modell som leveres i queen size.


Les mer: Lei av strømper som sklir ned?

Skikkelig Kinky Antrekk i Lær

Er du spesielt glad i kinky antrekk i lær, så bør du definitivt ta en kikk på vårt utvalg. Vi har mange Frekke antrekk i skinn, med detaljer som roper kink 'all the way.' Du finner, kjoler, skjørt, topper, korsetter, hansker, masker, restrainsett og mye mer i vår nettbutikk, mange er også tilgjengelig i store størrelser.

Her ser du noen av antrekkene i denne kategorien. Du kan klikke på bildene når du vil vite mer.Les mer: Skikkelig Kinky Antrekk i Lær

Sexy Stropper - Årets Store Trend

Hvis du følger litt med på motene for undertøy, så har du sikkert lagt merke til at en av de hotteste trendene akkurat nå er sexy stropper på BH og overdeler. Stropper som er synlige hvis du har en dyp utringning eller bare bruker en jakke over toppen og som gir en ekstra Frekk look. Og at det er sexy, det tror vi alle er enige om!?

Her viser vi frem noen av disse antrekkene, du kan klikke på bildene når du vil vite mer.

Les mer: Sexy Stropper - Årets Store Trend

Fargesøk i nettbutikken gjør alt så mye enklere!

Vi har i en periode jobbet med å fargekode alle produkter, slik at du som har f.eks. rødt som favorittfarge kan klikke på RØD - og schwupp - der kom alle de Frekke røde antrekkene vi leverer. Flott, ikke sant?

Vi har ikke laget goder for alle farger, men nedenfor finner du oversikt over de søkene som nå er tilgjengelig. NB! Lakk/lær/wetlook har egne søk, vi har ikke kodet alle disse med sort.

Du kan forresten klikke på bildene nedenfor, da finner du søk med samme farge som avbildet.


Les mer: Fargesøk i nettbutikken gjør alt så mye enklere!

Lekre OG Frekke Teddy i Lakk

Nå har vi fått mange nye stilige og ganske så Frekke lakkteddy i nettbutikken. Vi ser at fjorårets trender med kombinasjon av flere materialer også i år har utviklet seg, og nå finner du også enda flere antrekk med tøffe kjettingdetaljer. Vi kan vel trygt si det sånn at: Med disse antrekkene i hus, så er det ingen grunn til å bremse på Frekkingen!

Nedenfor finner du mange av årets nyheter og noen av bestselgerene vi har i denne kategorien fra før.

Klikk på bildene, da kan du se tilgjengelige størrelser, pris, bilde fra annen vinkel m.m.Les mer: Lekre OG Frekke Teddy i Lakk

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap