Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Diverse Frekke Innlegg

10 Jumpsuits - En av årets største trender

I år er en av de største trendene i motebildet jumpsuits, et deilig alt-i-ett plagg som du raskt kommer til å elske. En jumpsuit er et behagelig og ettersittende plagg som er fasongsydd er godt egnet til bruk enten du skal chille eller feste, det handler bare om tilbehøret du velger. Og nei, du må ikke på noen måte forveksle en jumpsuit med one-piece! En jumpsuit er elegant og lekker i tillegg til å være behagelig og komfortabel å gå med. Det blir raskt ditt favorittplagg.

I dette blogginnlegget ser du noen av våre populære jumpsuits og rompers (som en jumpsuit men kortere, altså omtrent som en shorts og skjorte i ett plagg, men begrepene går litt omhverandre.)

Like under bildene har vi lagt produktlinker og når du klikker på disse kan du se tilgjengelige størrelser og finne annen informasjon.

PRODUKTLINK:

Rød Lycra Romper


Les mer: 10 Jumpsuits - En av årets største trender

13 Skikkelig Frekke Strømpebukser

I et land som Norge, med så 'mye vær', er det mange gode anledninger til å bruke strømpebukser. Vi har stort utvalg (noen vanlige med mønster, men sånne kan man jo få kjøpt mange steder) og mange av den mer morsomme og Frekke typen, med praktiske åpninger. Bruker du dem under en kjole eller et skjørt, så er de jo tilsynelatende ganske uskyldige... ikke sant? Du må bare holde orden på skjørtekanten.... og kanskje løfte bittelitt på den en gang i blant? Opp til deg selvfølgelig, men at dagen/kvelden får et ekstra Frekt preg over seg når du bruker disse, det er helt sikkert.

NB! Husk at du tar på deg strømpebuksen først og trusen utenpå. Praktisk når du skal på toalettet, og selvfølgelig veldig kjekt hvis partneren din skal 'sjekke forholdene'.

Her ser du flere av våre bestselgere, du kan klikke på bildene så finner du mer informasjon. Noen finnes i flere farger og mange finnes i både standard og queen size:


11 Kjempetrendy blondekjoler

Noen av de mest populære antrekkene for tiden er disse lekre blondekjolene. Bruker du sort undertøy eller body og/eller en jakke over, så kan du gjerne bruke disse også når du skal en tur på byen eller på fest. Har du lagt planer om en hyggelig Frekkestund hjemme, så er de også midt i blinken. Hot så det holder og midt i blinken i forhold til årets motetrender.

Du finner produktlinker under bildene, klikk på disse, så kan du se mer informasjon i nettbutikken. Alle kjolene finnes i mange størrelser, noen helt opp til 6X. Du kan også se bilder av antrekkene fra en annen vinkel.IDAG - Dagen du kan gjøre hagearbeidet splitter naken!

Ja, den første lørdagen i mai hvert år er det altså World Naked Gardening Day (forkortet til WNGD) eller på norsk: Naken i Hagen Dagen, evnt. Naken Gartner Dagen. Kanskje ikke den mest markerte merkedagen i verden, men et morsomt påfunn er det jo i hvert fall.

Her ser du en gjeng damer på full fart ut i hagen og formålet er plenlufting, alle hadde stilletthæler! 

Neida, bildet er tatt i anledning vår photoshoot på Eidsvoll for noen år siden, hvor temaet var voksne damer i catsuits. (Link til flere bilder lenger ned.) Fotograf: Jeanette Nyberg.

Du finner våre catsuits her.

Les mer: IDAG - Dagen du kan gjøre hagearbeidet splitter naken!

Koseplaggene som danker ut joggebuksa!

Vi blir litt upopulære, når vi bannlyser den slitte joggebuksen, og det er kanskje ikke så rart, det er jo favorittplagget til mange... men altså, helt seriøst, det finnes plagg som er like behagelige å ha på seg, og som ser SÅ UTROLIG MYE BEDRE UT!  Og ja, vi skjønner at det er deilig å dasse rundt i en sliten joggebukse, men når du er i et forhold synes vi at du bør kle deg litt spenstigere enn det. Slitne joggebukser er nemlig ikke så veldig fine å se på, så Frekk heller opp antrekket et par hakk. Det er bare godt for forholdet at man kler seg litt lekkert for hverandre. Og du skal ikke se bort i fra at dette kan følre til enda flere deilige Frekke stunder.

OK! Alle antrekkene egner seg kanskje ikke like godt til bruk hele døgnet, men de som ikke passer til familiefrokosten med barna kan godt brukes på kveldstid når ungene har lagt seg.

Derfor: Nå som mange er mer hjemme enn ellers, her er noen gode tips til koseplagg du kan bruke i stedet for joggebukse. Klikk på linkene, så finner du mer informasjon:PRODUKTLINK:

Lycra Jumpsuit

Les mer: Koseplaggene som danker ut joggebuksa!

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap