Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Diverse Frekke Innlegg

Komiker Adam Schjølberg snakker om sko, homofili og katter

Som mange av våre følgere har lagt merke til, så har vi det siste halve året hatt et samarbeid med komiker Adam Schjølberg. Han er en utrolig hyggelig, reflekter, modig og engasjert mann og vi har hatt mange samtaler om tema som opptar begge parter, blant annet om sko. Hvorfor i all verden er det slik at menn som liker bruke høye hæler skal få skråblikk av andre? Historisk sett så brukte jo menn høye hæler for noen århundrer siden, faktisk før kvinner begynte å bruke dette.


Vi stilte noen spørsmål til Adam om sko, homofili og katter:

Les mer: Komiker Adam Schjølberg snakker om sko, homofili og katter

Frekke, komfortabel og solide catsuits

Vi får ofte spørsmål om man opplever at disse antrekkene kjennes klamme, og det gjør man ikke! Powerwetlook er et materiale som føles veldig komfortabelt å ha på seg. Det er stretchy, mykt, solid og kjennes ikke klamt i det hele tatt! Nå finnes det selvfølgelig wetlook av forskjellig kvalitet i markedet, men velger du noen av plaggene vi her har listet opp, så vil du garantert få Frekke antrekk du kan bære lenge og ha det mye moro i.

Fra denne produsenten har vi klær i str fra S (36) til 6X (52).

Du finner produktlinker like under bildene. Klikk på disse så ser du tilgjengelige størrelser, flere bilder, prisinfo m.m.PRODUKTLINK:

Catsuit with Choker

Les mer: Frekke, komfortabel og solide catsuits

IDAG - Klemmedagen

21. januar er den "internasjonale" klemmedagen. I år så bør vel dette stort sett foregå i cyber, i hvert fall hvis du vil klemme noen utenfor husstanden, men det er jo hyggelig å få en cyber-oppmerksomhet også, så klem til. Gled noen med en virituell klem idag.

"National Hug Day" eller "National Hugging Day" ble grunnlagt 21. januar 1986 i Caro, Michigan og har spredd seg til mange land rundt i verden.

Vi har tidligere publisert en oversikt over andre merkedager vi mener passer for Frekkinger, du finner disse her: MERKEDAGER VI KAN FREKKE LITT EKSTRA

Vi har forresten fått mange nye antrekk ut på nett, Du ser noen av dem her. Klikk på produktlinkene hvis du vil vite mer om tilgjengelige størrelser osv.


Obsessive - Silveria Set

PRODUKTLINK:

Obsessive - Silveria Set

Les mer: IDAG - Klemmedagen

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap