Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Diverse Frekke Innlegg

Vi Frekker 'overalt'!

Nå er det 9 år siden vi startet med oppFrekkingen av landet, og i løpet av den tiden har vi opplevd utrolig mye moro! Vi er veldig glade i å vise frem både opplevelser fra arrangementer vi deltar på, tilbudskampanjer, konkurranser og nye Frekkesaker vi har for salg.

Siden vi er en liten bedrift har vi ingen mulighet til å markedsføre oss i de store kanalene, slik våre største konkurrenter kan, (fy flate, for noen priser det er på annonsering i nettaviser og på TV) men vi er ganske så flinke til å markere oss i sosiale media. Du finner oss mange steder og her er en oversikt over dem:

Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss:

Hovedsiden vår på Facebook, der publiserer vi nyheter, bilder fra photoshoots, tilbud osv. hver eneste dag:Les mer: Vi Frekker 'overalt'!

Tips fra psykologen: Unngå rutineFrekking i senga!

Visste du det, at en av de vanligste årsakene til manglende lyst ofte skyldes rutine og mangel på spenning?

Les videre, få gode tips og lær mer om hvordan dere kan bevare intimitet og ivareta hverandres behov. Finn link og spar hundrevis av kroner, kun hos oss.

(Vi har i denne artikkelen byttet ut ordet s.x med ordet Frekking, for å forsøke unngå sensuren til FB og andre sosiale media.)Foto: TON

Les mer: Tips fra psykologen: Unngå rutineFrekking i senga!

Les dette hvis du digger rosa!

Rosa, i utallige nyanser, er brukt på undertøy i alle år. Vi har selvfølgelig et stort utvalg i vår nettbutikk, så hvis rosa er din favorittfarge vil du garantert finne noe som faller i smak hos oss. Vi har mange valgmuligheter, også når det gjelder design og størrelser.

Klikk på bildene, finn mer informasjon i nettbutikken. Noen av antrekkene finnes også i flere farger.


Les mer: Les dette hvis du digger rosa!

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap