Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Diverse Frekke Innlegg

Frekke godsaker til jul!

Vi har så mye moro som bidrar til å skape en ekstra Frekk og trivel jul! Det er klart at når vi kan tilby over 4000 varer, så finner du garantert mye som faller i smak og som kan piffe opp ekstra i høst- og vintermørket.

Frekke nisseantrekk, f.eks., er alltid en vinner. Adventskalender med Frekke utfordringer er kjempegøy! Og Frekke godterier er veldig populært på voksenfest. Bare prøv, så skal du se at stemningen løftes mange hakk! Eller hva med en overraskelsespakke, stappfull av spennende leketøy og tilbehør? Lekkert rødt undertøy er aldri feil å få. Erotiske spill er også populært og ikke minst spennende parleker som man kan utforske sammen. Vi har også en rekke pirrende gavesett som passer godt nå som julen nærmer seg.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære og gode juletips, når du vil ha litt ekstra moro og spenning. Klikk på bildene, da finner du mer informasjon.

Les mer: Frekke godsaker til jul!

Frekke kjoler i store størrelser

Vi har helt fra oppstarten av LilleFrekke lagt vekt på å kunne tilby Frekke og stilige antrekk også i store størrelser, siden vi brenner for at alle skal kunne Frekke seg opp, når de har lyst. Mange av våre antrekk leveres opp til str. 6X, og her ser du ti av disse. (Du finner enda flere i nettbutikken.) Du kan klikke på bildene for å se bilder fra annen vikel og finne mer informasjon.Les mer: Frekke kjoler i store størrelser

Skikkelig Frekke Catsuits

Glad i catsuits? Glad i tettsittende og blanke catsuits? Da bør du kikke her! Vi har veldig stort utvalg av Frekke catsuits, men de aller Frekkeste er nok de du ser i dette blogginnlegget. De fem første er laget av solid, stretchy og veldig komfortabel wetlook. De to nederste er laget av lakk av god kvalitet. NB! Her er det praktisk to- eller tre-veis glidelåser.

Du kan klikke på bildene når du vil vite mer. Da finner du informasjon om tilgjengelige størrelser og priser og kan se flere bilder.
Les mer: Skikkelig Frekke Catsuits

Happy, shiny people - i lakk

Det er blankt, det er Frekt, det er sexy, det er lakk! 

Vi har mange utrolig stilige antrekk for de som liker kle seg i ekstra blanke og Frekke outfits. I nettbutikken finner du antrekk i mange varianter og det er greit å vite at våre leverandører av lakkantrekk har godt utvalg når det gjelder størrelser og at klærne har meget god kvalitet. Du slipper den klamme, ekle følelsen man kan få i klær av dårligere kvalitet.

Nedenfor ser du noen av bestselgerene i denne kategorien. Klikk på bildene, da finner du flere detaljer om tilgjengelige størrelser m.m.Les mer: Happy, shiny people - i lakk

Elegante korsetter som skaper ekstra god stemning

Når du vil være sensuell, elegant og forførende, så er korsetter og bustiers et veldig godt og populært valg. De er feminine og lekre, og siden du kan justere snøring og stropper så har du mange tilpasningsmuligheter. At disse antrekkene er gode stemningsskapere er det ingen tvil om! De leveres med matchende truser, men strømper kjøpes separat.

I nettbutikken finner du mange forskjellige varianter og i dette blogginnlegget ser du noen av de nyeste. Klikk på bildene når du vil vite mer om tilgjengelige størrelser og ønsker informasjon om pris, materialer osv.Les mer: Elegante korsetter som skaper ekstra god stemning

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap