Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Diverse Frekke Innlegg

Røde Favorittantrekk - Perfekte til jul!

Rødt er en sensuell, heftig og ganske så sexy farge, og vi jubler hver jul. Da er det nemlig virkelig tid for å Frekke opp garderoben med rødt og lekkert undertøy!

Her presenterer vi noen av de nyeste antrekkene, noen bestselgere og noen av våre personlige favoritter. I rødt, selvfølgelig.

Klikk på bildene nedenfor, så kommer du til nettbutikken og finner informasjon om størrelser, pris, eventuelle andre farger osv.

Rød blondeteddy med hansker:

Følg oss! Her finner du oss i sosiale media

Nå er det straks 7 år siden vi startet med oppFrekkingen av landet, og i løpet av den tiden har vi opplevd utrolig mye moro! Vi er veldig glade i å vise frem både opplevelser fra arrangementer vi deltar på, tilbudskampanjer, konkurranser og nye Frekkesaker vi har for salg.

Siden vi er en liten bedrift har vi ingen mulighet til å markedsføre oss i de store kanalene, slik våre største konkurrenter kan, (fy flate, for noen priser det er på annonsering i nettaviser og på TV) men vi er ganske så flinke til å markere oss i sosiale media. Du finner oss mange steder og her er en oversikt over dem:

Les mer: Følg oss! Her finner du oss i sosiale media

Røde sko til jul? Klikk her!

Put on your red shoes and dance.... nå er det snart tid for julebord!

Julebordsesongen nærmer seg jo i stor fart, og da er det en god anledning til å freshe seg opp med et par nye, røde sko.

Vi har mange varianter, i mange høyder og størrelser, så tipper de aller fleste vil finne noe som faller i smak i vårt store utvalg. Nedenfor finner du noen av våre bestselgere, noen av den nyeste modellene og noen personlige favoritter. Det er selvfølgelig mange, mange flere i nettbuttbutikken, så klikk gjerne litt rundt og se.

Klikk på bildene av dine favoritter, da finner du mer informasjon i nettbutikken.


Mira Craig - NY MUSIKKVIDEO - Full av Frekkestæsj

Det er kjempemoro for oss å få lov til å samarbeide med en av Norges tøffeste og flotteste damer i musikkbransjen!

Tidligere i år var Mira nemlig på besøk i Frekkehuset og vi har hatt mye kontakt og diskutert utstyr som passer godt for hennes stil. Nå kan du se resultatet av disse diskusjonene i en helt ny musikkvideo. (Vi leverte også diverse til lanseringsshowet hun hadde i Oslo for en tid siden.)

Mira Craig har nemlig akkurat sluppet enda en ny låt og musikkvideo. Låten heter 001 og denne gangen får du se mange Frekkesaker i videoen. (Tøft! Ikke sant?) I den nye videoen bruker hun lårhøye støvletter, flere stilige seler (harness) og halsbånd som er levert av oss. Klikk på linkene, så finner du alt utstyret i nettbutikken vår.

Nedenfor ser du flere screenshots fra videoen, klikk på et av disse så kommer du til Miras hjemmeside og kan se hele videoen. Der finner du også flere av de andre låtene/musikkvideoene hun har publisert, både nye låter og gamle hits.

Ikke glem å følge henne på Instagram i samme slengen, du finner henne her: Mira Craig Instagram

Danseren du ser sammen med Mira i denne videoen er Jackie C. Lopes og det er Patrick Nicanor Oldenborg som har laget videoen.

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap