Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Våren er her og snart kommer sommeren. Vi gleder oss til varmere temperaturer og unner alle å oppleve den deilige følelsen når man vet at innerst er det et nytt, forførende og superlekkert undertøysett. Vi har derfor weekendtilbud på alle matchende undertøyssett, så nå bør du benytte anledningen til å fornye innholdet i undertøysskuffen.

Du får 25% rabatt på alle våre lekre, matchende undertøysett og tilbudet gjelder til og med søndag 9. mai. (Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.)

Modell: Aila - Foto: TONDet er over 150 forskjellige matchende undertøysett i nettbutikken vår, så du vil garantert finne noe som faller i smak. Vi har alt for de som liker blonder og romantikk til stort utvalg også for de som heller vil ha ekstra Fekke outfits. Vi har også mange matchende undertøysett i store størrelser.

Klikk på DENNE LINKEN - så ser du alle de lekre antrekkene som er på salg denne helgen.

Ta gjerne også en kikk på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt:

På utkikk etter klær? Husk at vi har i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 


Følg oss også på  og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på , der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


 
#tilbud #salg #rabatt #weekendsalg #helgetilbud #undertøy #lingerie #matchende #undertøysett #sexy #elegant #forførende #lillefrekke


 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap