Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Da er endelig episoden av Oljebarna, hvor VGTV var med LilleFrekke på shoot til sjøs, publisert. I denne episoden, som heter Seksualisert, møter du bl.a. LilleFrekke modellen Melanie som er med på en shoot sammen med oss og HelmerFoto. Du får et innblikk i hvordan en shoot foregår og selvfølgelig anledning til å bli bedre kjent med Melanie.

 

Alle antrekk (med unntak av hvitt undertøysett i starten av filmen) Melanie har på seg i denne episoden kommer fra vårt sortiment.

Vi kan anbefale HelmerFoto på det varmeste! Øystein Helmersen har lang erfaring og leverer alltid kvalitetsbilder, uansett tema/oppdrag. Her er hjemmesiden hans hvor du kan se mye annet av det Helmersen gjør: www.helmerfoto.no Ta gjerne kontakt med ham om du har et fotooppdrag, du finner ham også både på Instagram og Facebook.Ta gjerne en kikk på vårt utvalg av leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg!

Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 
LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#vgtv #oljebarna #seksualisert #melaniewinther #navy #maritim #shoot #photoshoot #helmerfoto #oslo #norge #frekkmote #mote #fashion #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap