Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Her er flere bilder fra vår Valentineshoot med det flotte samarbeidstemaet vårt,modell  Cathrina Hell Lykke, fotograf Kenneth Baluba Sporsheim og makeupansvarlig Stine Holtemoen Sletaker.

 


PRODUKTLINKER:

Kjole - Sko

 PRODUKTLINKER:

Babydoll - Strømper - Sko

Og gutter, hvorfor dere absolutt bør huske å feire Valentine, det kan du lese om HER. Det er nemlig flere meget gode grunner.

MILF'en Cathrina er 24 år og småbarnsmor. Hun har stått foran kamera i forskjellige settinger 'hele livet' og er bosatt på Hedmarken. Der driver hun Kennel Accuro og har oppdrett av Boston Terriere og Dvergpinschere. Kennelen hennes kan smykke seg med mange flotte titler og premier innen oppdrett og har landets mestvinnende hunder i sine raser flere år på rad.

Har du lyst til å se bilder fra andre shoots vi har hatt med Cathrina og Kenneth så kan du klikke her:

Cathrina Hell Lykke på Frekk lærshoot

Cathrina Hell Lykke i Lakk og Netting

Shoot Hell Lykke, Baluba, Bunny og litt mer...

Valentineshoot Hell Lykke og Baluba - Del 1

Ta gjerne også en kikk på hjemmesiden hennes hvor du finner mange flere bilder:  www.hell-lykke.com

Hvis du er glad i flotte bilder anbefaler vi deg dessuten absolutt om å følge Kenneth i sosiale media. Du finner ham på Twitter, Facebook ogInstagram. Søk på KENSPO. Da dukker det bl.a. frem utrolig mange helt rå konsertbilder av flere av verdens største rockestjerner. Kenneth jobber nemlig for magasinet Metal Hammer og er en av landets aller beste konsertfotografer. Han er en utrolig trivelig og dyktig fotograf som vi kan anbefale på det varmeste.

Tusen takk for flotte bildeserier, dette var bra jobbet av både modell og fotograf. Tusen hjertelig takk også til Stine Sletaker som fikset sminke denne dagen.

 

#shoot #photoshoot #fashion #mote #babydoll #bunny #kostyme #frekkmote #cathrinahelllykke #kennethbalubasporsheim #lillefrekke

 

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap