Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Maria Landgaard er en modell vi har samarbeidet med gjennom mange år. Hun er bosatt i Tromsø og har stor interesse for bl.a. fotografering, og du finner henne gjerne både foran og bak kamera, eller ivrig opptatt med etterbehandling av bilder. Hun har nå funnet en ny fotograf hun har innledet samarbeid med og her er de første LilleFrekke bildene de har tatt. (Det vil komme mange flere i tiden fremover.)

Her ser du henne med to forskjellige antrekk fra oss. En serie med sort/hvitt bilder hvor hun har på seg minikjole, strømper og sko (sjekk de skoene da!) og en serie med et romantisk antrekk i høstfarger. Du finner produktlinker til antrekkene under hver bildeserie.

PRODUKTLINKER:
Kjole - Strømper - Sko

 


PRODUKTLINKER:
Babydoll m/truse - Strømper


Maria er også aktiv i sosiale media med egen Facebookside, egen blogg og selvfølgelig på Instagram. Følg henne gjerne.

Har du lyst til å se bilder fra tidligere shoots hun har hatt for oss, så kan du ta en kikk i et album vi har laget på vår Facebookside, der har vi samlet en mengde forskjellige bilder fra en lengre tidsperiode. Du finner albumet her: Maria Landgaard div. shoot

Litt morsomt å se hvordan hun har forandret stil og utviklet seg, ikke sant? Vi synes forøvrig hun kler den nye looken veldig godt, den er mye mer sensuell og moden.

Det vil som sagt komme flere bildeserier fra Maria om ikke så lenge, så det er bare å glede seg. Det gjør i hvert fall vi. Det er alltid spennende og se hvordan resultatene blir og hvilke settinger som velges til de forskjellige antrekkene.
#marialandgaard #modell #sexy #kjole #strømper #sko #babydoll #tromsø #norge #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap