Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Med det fantastiske sommerværet vi har hos oss nå om dagen, så ble vi inspirert til å dele noen av våre mest sommerlige bilder fra tidligere shoots.

Det er forresten ikke så lenge til vi skal ha en ny stor shoothelg her i Porsgrunnsområdet, så planleggingen til den pågår for fullt i disse dager. Det er ganske mange detaljer som må huskes på til en shoot, denne helgen ligger det an til å bli 6-7 modeller som alle skal bruke mange atrekk hver, så det er nok å forsøke holde orden på! I tillegg blir det ekstra mange forberedelser når vi får så mange overnattingsgjester, det kommer jo en gjeng med fotografer også. Men dette har vi gjort før, og vi gleder oss veldig. Disse shoothelgene er utrolig morsomme. Vi skarvler, ler, legger planer og så varter SjefsFrekka opp med tapas og annen snaddermat. Dessuten åpnes 'LilleFrekke-baren' så det kan mikses noen cocktails.

Men nok om det, her er som sagt bilder fra tidligere sommershoots. Du finner produktlinker like under hvert bilde og kan klikke på disse hvis du ser et antrekk/sko du vil vite mer om.
Modell: Melanie - Foto: HelmerFoto
PRODUKTLINK: Antrekk

Modell: Heidi - Foto: Steinar Dahl


Modell: Tina - Foto: HelmerFoto
PRODUKTLINK: Frekke Bikinier
Modeller: TIna og Lene - Foto: HelmerFoto
PRODUKTLINK: Frekke Bikinier
Modeller: Irene og Iselin - Foto: TON
Modell: SjefsFrekka - Foto: Geir Aadland
PRODUKTLINKER: Kjole - Sko

Mafiateamet er: Aina, SjefsFrekka, Rype, Fia og Kristina. Foto: Marts FotoPRODUKTLINK: Jumpsuit

Modell: Judit - Foto: HelmerFoto
PRODUKTLINK: KjoleModell: Julie - Foto: HelmerFoto
PRODUKTLINK: BabydollModell: SjefsFrekka - Foto: Geir Aadland
PRODUKTLINK: Babydoll - finnes også i sort
Modell: Aila - Foto: Marts Foto
PRODUKTLINK: Lolita skoHjertelig takk til alle flotte modeller og flinke fotografer som har bidratt til disse bildene. Man får jo sommerfølelse enten det er varmt eller kaldt ute, bare av å se på disse bildene.


Nyt sommeren og Frekk deg opp litt ekstra. Det gjør godt for både kropp, sjel og parforholdet.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (du forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside. 

Følg oss på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke. Vi er også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:#sommer #sol #photoshoot #shoot #modell #bikini #lillefrekke #lillefrekkemodell
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap