Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

I år var det Lill som ble plukket ut til å være med oss til en proffesjonell fotograf, for å oppleve hvordan det er å være LilleFrekkes Modell for en dag. Vi fikk veldig mange henvendelser da vi søkte etter kandidater på starten av året, og vi falt definitivt for Lills sjarmerende og levende utstråling.

Hun gjorde en fantastisk innsats foran kameraet hos TON. Hun strålte og sprudlet og var lett å jobbe sammen med. Vi er kjempefornøyde med bildene! Det er flott å vise frem at voksne kvinner kan Frekke seg opp på denne måten. Eller hva synes du? Er hun ikke lekker i disse antrekkene?

Du finner produktlink til alle antrekkene like nedenfor bildene. Størrelsen hun har på seg er L.
PRODUKTLINKER:
Elegant lang kjole - Sko
PRODUKTLINKER:
(Kjolen på bildet har gått ut av sortimentet.) Du finner andre her Lange kjoler - Sko
PRODUKTLINKER:
Hvit blondebustier - Skjørt - SkoPRODUKTLINKER:
Hvit blondebustier - Sko


Vi har tidligere publisert flere bilder hvor Lill har på seg andre antrekk, du finner disse her:

Modell for en dag, Lill 43, LilleFrekke shoot del I

Behind the scene - Lill 43 - Modell for en dag

PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.)

Følg oss også på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke, da dukker vi opp. Vi er selvfølgelig også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:
#modellforendag #lillefrekkemodell #shoot #photoshoot #fashion #mote #frekkmote #voksnekvinner #sexy #outfit #lillefrekke

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap