Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi har gjort det igjen, Frekket opp Tofte! Det har jo blitt en årlig tradisjon at vi reiser til Tofte den første helgen i september hvert år og deltar på Veteranbildagen. Vi markerer dagen sammen med Forente Rednecks Norge og Rype's Mekanske Verksted og hadde en helt suveren dag som både startet og endte hos Frode hvor det var grilling av gris og sosialt samvær.

Bilkortesjen foregår i Tofte sentrum og i år var det over 500 veteranbiler å se. Etter noen timers oppFrekking av Tofte gikk turen videre til Tronstad gård hvor vi fikk matservering og anledning til å kikke på det fine historiske museet som er på gården. SjefsFrekka benyttet forresten anledningen til å dele ut vareprøver da vi ruslet rundt i sentrum, så vi kan trygt si at nå ble det 'glatt' i Tofte! ;)

I fjor var temaet i bussen Mafia, året før var vi hippier (klikk på linkene hvis du vil se bildene) og i år var det skoleuniform som var tingen. Bussen til Rype har faktisk gått som skolebuss i Alta for mange år siden, så det passet godt med ham som rektor og oss som litt rampete skolepiker og gutter.

Morten Skovdahl var på plass med filmkamera i anledning innspilling av Norske Rednecks sesong III, så godt mulig at du også vil få se noe fra dagen på TV.

Her er bilder fra dagen:


Fra venstre: Kjell, May, Fia, Rype, SjefsFrekka, Heidi og Geir, pluss Hyperhunden.
Rampejentene. Du finner kostymene her: SKOLEPIKENerdegutta! - Skoene finner du her: CREEPERHer er gjengen sammen med Svinet (som vi hadde i bånd store deler av dagen) og Frode.Rektor Rype, og jada, han svingte spanskrøret rett som det var i løpet av dagen!Klikk på bildet, så ser du en liten videosnutt med stemningsrapport fra bussen.På plass i Tofte. Fra venstre: Heidi, Tom, Rype, Anne, May, SjefsFekka med Hyperhunden, Kjell, Ørjan, Fia, Inez, Geir og Mette. I tillegg har en gris sneket seg inn midt i gjengen.Svein & May.


Foto: Gunnar JensenRype var stadig frempå med spanskrøret... og sååå uskikkelige var vi da ikke... eller?


På tur gjennom sentrum.Utdeling av vareprøver.May og stolt bileier.Rektor Rype med jentene.May, Kjell og Fia.Svein & SjefsFrekka.Naughty Fia!RampeFia!Nerdy Kjell!Frekke jenter og en 'litt' nerdete Geir.Glimt av folkehavet. Foto: Gunnar JensenMay tar en liten pause i trappa til RypeRuta.Rype Ruta på vei til Tronstad Gård. Foto: Gunnar Jensen.På museet på Tronstad gård fant vi et klassrom. Jentene var selvfølgelig rampete......men sånn oppførsel får konsekvenser når rektor Rype kommer!Straks på vei opp til Frode igjen.Her var det dekket langbord, dvs. lang-palle-bord.Og vi fikk servert en fantastisk god helstekt gris.Heldigvis var det ikke dette svinet vi fikk servert! Frode fyrer opp Hønekokeren til badegrisen.
Geir & SjefsFrekka takker for en fantastisk morsom dag!Du finner kostymene her: SKOLEPIKE
Skoene til Kjell og Geir finner du her: CREEPER
Skoene til May og Fia finner du her: FLAPPER
Skoene til SjefsFrekka finner du her: HEPBURNKlikk inn på disse Facebooksidene, så finner du sikkert enda mer fra denne dagen og andre morsomme ting:

Forente Rednecks Norge
Rypes Mekanske Verksted & Fundamentering

PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.)

Følg oss også på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke, da dukker vi opp. Vi er selvfølgelig også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:
#norskerednecks #rednecks #forenterednecks #rype #redneckfrode #veteranbildag #tofte #skolepike #skoleuniform #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap