Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

På shoothelgen her i Porsgrunn tidlig på sommeren hadde vi endelig med oss en mannlig modell foran kamera. Utvalget av klær til menn har heldigvis blitt mye større det siste året, så det var absolutt på tide å få viste frem noen av alle de Frekke antrekkene vi nå har til gutta.

Kjell er 32 år, fra Raufoss og bruker str M i klær. Han jobber som operatør og på fritiden liker han å tegne, trene og game. (Pssst! Han er singel.)

Dette var Kjells debut som modell, og han var litt nervøs siden helgen skulle tilbringes sammen med 6-7 damer som alle hadde vært med på dette før, men han tok utfordringen på strak arm, og vi er kjempefornøyde med innsatsen hans. Bare se på disse bildene!


Foto: SD Foto


Foto: SD FotoFoto: SD Foto


Foto: SD Foto


Foto: TON


Foto: TONFoto: Geir AadlandFoto: Geir Aadland


Foto: Richard E FotoAntrekkene Kjell bruker finner du når du klikker HER. Og de tøffe bootsene er HER.

Vi har allerede diskutert flere shoots med Kjell, for dette synes vi ble veldig bra og han syntes det var morsomt!


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 

Følg oss også på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke, da dukker vi opp. Vi er selvfølgelig også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:#menn #mann #wetlook #kinky #rocka #sexy #frekkmote #mote #modell #shoot #photoshoot #lillefrekke #porsgrunn #telemark #norge
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap