Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi ble veldig glade da Lotte tok kontakt med oss med spørsmål om vi ville samarbeide med henne vedr. en photoshoot. Lotte har nemlig stomi (utlagt tarm) og hun er opptatt av at det ikke skal være til hinder for å kunne Frekke seg opp. Hun ønsker å være et forbilde for andre som kan ha komplekser for egen kropp, ved å vise at man faktisk kan, om man tør. En holdning som jo er helt i samsvar med vår. ALLE skal kunne Frekke seg opp litt i blant, uansett alder og fasong! 

Du finner intervju med Lotte lenger ned i blogginnlegget. Les hva hun tenker og hvordan hun takler å være stomioperert.
Antrekket Lotte bruker på disse bildene finnes i mange farger og størrelser, klikk på linken: BLONDESETT
Bildene er tatt av Marte Grønsberg Kittang, Capture Design, her er Facebooksiden.


Vi tok en prat med Lotte og startet med å spørre om hva stomi egentlig er:

Lotte: "Stomi er en åpning i magen hvor tarmen syes fast i huden, resten fungerer på samme måte som hos alle andre. Som min nevø sier, «Tante bæsjer fra magen og Noah fra rompa.» Egentlig kan det forklares så enkelt."

Hvordan føler du at det har endret livet ditt?

Lotte: "Det har endret synet på kroppen min, og hvertfall etter jeg har gått ned godt over 30 kg. Jeg var vant med å ha store pupper, nå er di kjempe små.. så naturlig er jeg ikke slik, men det skal ordnes etterhvert.

Jeg opplever også at folk kanskje tar avstand fordi di er redd for å spørre, eller å spise ute med meg er et mareritt.. Kommer det noen lyder er jo det døden for meg.. så da holder jeg hendene på magen så hardt jeg kan mens jeg bruker andre hånden til å pirke i maten. Så å spise liker jeg best å gjøre med mine nærmeste familie. Alt jeg spiser er ute på, tja.... ca. 15 min er vanlig. Hvorfor jeg vet det er fordi maten ikke rekker å fordøye seg på så kort tid.
 

Jeg føler også meg kanskje styggere etter jeg ble så tynn.. det å miste puppene var liksom min sorg, men heldigvis går det an å fikse på det - ikke at det er noe å anbefale mine lesere. Men det er blitt et så stort kompleks og huden på magen har blitt en så stor plage at stomien har problemer, så di må løfte opp magen for å få på plassert stomien slik den skal være. Det trenger jeg ikke betale selv."

Hvorfor ville du stille opp på denne type bilder?

Lotte: "Jeg ville stille opp på slike bilder da fler har sagt jeg er flink og har modelltrekk. Det å få til riktig pose krever mye av deg, men jeg klarer det og er stolt av det. Vi med utlagt tarm eller vi med former har like mye rett å føle oss vakere og sexy som hvem som helst andre mennesker - om di har stomi eller ikke. Jeg er gift og har vært sammen med gubben i 12 år. Nå er jeg 26. Han var min første kjæreste og i 2014 giftet vi oss. Hobby er Instagram hvor jeg har ca. 11 tusen følgere.. Men det har vært veldig sjelden at jeg har vært aktiv den siste tiden grunnet alvorlige ting. Jeg kommer sterkere tilbake!"

Du kan følge Lotte på INSTAGRAM - BLOGG 


Tusen takk til modige Lotte for et viktig innspill i debattene om kropp og eget kroppsbilde! Verden trenger flere modige kvinner som tør vise at vi alle er sensuelle og vakre, akkurat slik vi er. Takk også til Marte for flotte bilder.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 

Følg oss også på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke, da dukker vi opp. Vi er selvfølgelig også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:#stomi #stomioperert #utlagttarm #lotteelli #stomiprinsessa #undertøy #photoshoot #capturedesign #shoot #lillefrekke #lillefrekkemodell
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap