Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi har tatt bilder til årets adventskalender konkurranse som kommer på vår Facebookside 1. desember. Det vil bli laget et album hvor vi vil publisere et bilde pr. dag frem til jul. Alle som kommenterer under dagens bilde er med i trekningen av dagens lille Frekke overraskelse. (Mer info om dette kommer når konkurransen er i gang. Følg Facebooksiden vår så blir du oppdatert.)

I år var vi så heldige å få lov til å lage en masse Frekke nissestreker på verkstedet til Rype: --> Rypes Mekaniske Verksted & Fundamentering <--. Vi var en gjeng modeller fra --> Forente Rednecks Norge <-- samt flere av de faste LilleFrekke modellene, og så hadde vi med oss to fotografer som var i sving i flere timer. Det var en utrolig morsom shootdag med masse latter og småFrekke påfunn.

Nisseantrekkene vi selger finner du her (noen av antrekkene vi brukte har nå gått ut av sortimentet): Nissekostymer

Her ser du noen behind the scene bilder:

 

Fra venstre: Siw, Lill, Kjell, Amber, Aina, Ole Kristian og May.
I tillegg var Heidi, Rype og SjefsFrekka med denne dagen.

Rype og Siw lager julegaver!


Frekke takter fra NisseRype!


Heidi som høytflyvende nissedame!Rype med sin 1930 modell GMC Truck.and.. action!Nissedamene har lagt en plan og Kjell kommer til å få gjennomgå.Ser ut som Kjell kom seg helskinnet gjennom nissedamenes påfunn.Det var til tider ganske kaotisk på omkledningsrommet.Ainas svigermor, Liv Rita, var med denne dagen og hun ble satt i sving på kjøkkenet med det samme hun hadde rukket å si 'Hei'.Kjøkkenet til Rype.And og kanin på menyen.Sous-vide etappen...og til sist skulle godsakene en tur innom røykovnen.  


Og så var det matorgie!Vil du se en liten videosnutt fra dagen, så kan du klikke på bildet nedenfor:
Trenger du mat til et arrangement, så kontakt gjerne Rype. Han har god erfaring og kan by på mye godt!

Tusen hjertelig takk til alle for en fantastisk morsom shootdag! Spesiell takk til Rype for at vi fikk låne verkstedet hans og for alle forberedelser og den nydelige maten han serverte. Det er ingen sak å ha en lang arbeidsdag når man får slik oppvartning.

PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 

Følg oss også på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke, da dukker vi opp. Vi er selvfølgelig også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:

#adventskalender #julekalender #shoot #photoshoot #rype #forenterednecks #redneck #nissestreker #frekkjul #sexy #nissedamer #lillefrekke #lillefrekkemodell #konkurranse #facebook #jul
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap