Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Hvis du har fulgt med i bloggen kunne du nylig lese om vår Modell for en dag shoot med Beate og hva hun syntes om å være med oss på shoot. (Artikkelen ligger HER.)

Vi tilbrakte altså en veldig morsom, hyggelig og produktiv dag sammen, hos fotografen TON i Oslo. I løpet av dagen ble det tatt bilder med 6 forskjellige antrekk, og her ser du tre av dem. (Det kommer snart et blogginnlegg til, med flere antrekk.)

Du finner produktlinker under bildene, klikk på disse når du vil vite mer om antrekkene. Beate har på seg str. XL.PRODUKTLINKER:
Kjole - SkoPRODUKTLINKER:
PRODUKTLINKER:
Kjole - SkoHjertelig takk for en super dag, med en flott dame! Og tusen takk til TON som stadig leverer oss så mange fine bilder.


Ta gjerne en kikk på vårt utvalg av leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss:PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 
Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:Vi har også nylig registrert oss på MeWe - som er ganske likt Facebook, men hvor reglene ikke er like strenge. Klikk inn og følg oss:#modellforendag #lillefrekkemodell #photoshoot #shoot #kjole #mote #damemote #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap