Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Her ser du flere av bildene som ble tatt hos fotografen TON, da årets Modell for en dag var med oss på photoshoot. Vi har tidligere publisert et behind the scene innlegg, hvor Beate forteller om hvorfor hun ville være med på dette, og også et innlegg med andre antrekk. Du finner disse her:

Behind the scene - Beate - Årets Modell for en dag
Beate, årets Modell for en dag, i sorte kjolerPRODUKTLINKER:


PRODUKTLINKER:
PRODUKTLiNKER:


Vi synes absolutt at Beate gjorde en flott innsats som modell og takker for en morsom dag sammen!Ta gjerne en kikk på vårt utvalg av leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss:PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 
Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:Vi har også nylig registrert oss på MeWe - som er ganske likt Facebook, men hvor reglene ikke er like strenge. Klikk inn og følg oss:

#photoshoot #shoot #modellforendag #modell #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap