Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Sommerferien er like rundt hjørnet og da gjelder det å ha lagt de riktige planene for en Frekk og deilig ferie.

Her finner du noen ekstra gode tips til ting du trenger. Ting som vil gi deg en ekstra Frekk sommer. Disse er i hovedsak beregnet på jenter, og vi lager også et tilsvarende innlegg for gutta litt senere.

Glitrende kroppssmykker er utrolig fint på sommerbrun hud! Vi har mange varianter og forskjellige farger. Når du klikker på bildet vil du se alle de lekre Gloria settene som finnes:

 

Kroppspulver som gliterer og pirrer mer enn synssansene! Det finnes 3 forskjellige farger, alle gir en nydelig glød til huden og er i tillegg innsatt med afrodisiakum og pheromoner... Helt perfekt når du har Frekke planer! Klikk på bildet, se alle varianter.
Stylin' tape som holder klærne på plass! Dobbeltsidig tape som gjør at du ikke behøver å være redd for at mer enn kløften plutselig blir synlig. Ypperlig også til stroppeløs kjole og BH. Klikk på bildet og les mer om dette supre produktet:
Er det en ting vi jenter IKKE vil ha i sommerferien, så er det mensen. Skulle du allikevel være så uheldig at den dukker opp, så finnes det en supersmart innretning som allikevel redder sommerferien din. Både badelivet OG erotikken. Beppy Wet Tampon bør du lese mer om, klikk på bildet:En annen ting vi ikke trives med er sko som kipper. Skaff deg kippekappe, da er problemet løst!
BH kan være ganske ubehagelig å bruke i varmen, og da er nippies et godt alternativ under den gjennomsiktige blondekjolen. Vi har mange flere i nettbutikken, du kan klikke på bildet når du vil se dem.

 

Når du skal trimme bikinilinjen er denne barbarmaskinen å anbefale. Du får et mye bedre resultat enn med høvelen.
Vil du ha kreative og perfekte resultater kan du også brukes malene fra Lady Shape. Det finnes flere fasonger og disse ser du når du klikker på bildet.
Så var det trusene da... de Frekke. Vi har mange hypersexy varianter, mange av dem med praktisk åpning i skrittet. Klikk på bildet, se dem alle.
Alle jenter bør absolutt ha minst en liten vibrator med seg på tur.. Det er utrolig mange å velge mellom, her ser du en som er kamuflert som leppestift. Klikk på bildet så finner du mange flere modeller:Klikk her for å finne Leppestiftsvibratoren

 

Har du sommerplaner sammen med en partner, så finnes det mye som skaper ekstra spenning og moro. En av de mest populære leketøyene for par er fjernstyrte vibrerende leker. Det er ekstra spennende og overlate kontrollen til en partner, du vet aldri når vibrasjonene starter eller hvilke som kommer.... Vi har også mange leketøy som kan styres via app, dere kan altså sitte på hver deres ende av jordkloden og leke sammen! Klikk på bildet og se de forskjellige variantene.Klikk her for å finne den app-kontrollerte butterflyvibratoren.

 

En annen bestselger er trusen med vibrerende og fjernstyrt bullet. Den finner du når du klikker på bildet:Frekke korte kjoler/skjørt - Vi har et kjempestort utvalg. Noen best egnet for hjemmebruk, andre for hete sommernetter utendørs eller natteliv på byen. Klikk på bildet så finner du mer informasjon og kan se hele utvalget.

 

Og så var det bikiniene. Vi har mange og alle er i kategori mikrobikini. Er du Frekk nok til å bruke disse på stranden så finner du dem her:
Erotiske spill er en morsom oppladning til Frekke sommernetter. Klikk på bildet og se hele utvalget vårt.
Vi anbefaler også at du tar med deg noen spennende kremer og oljer som gir nye opplevelser. Det finnes mange orgasmekremer og pirrende geleer, både til han og henne, med forskjellig virkning. Noen varmer, noen kjøler og noen smaker ekstra godt. Du finner dem når du klikker på bildet:Den varmende geleen på bildet finner du her.

Glidemidler finner du her

Massasjeoljer er her

 

Å få ny inspirasjon til sexlivet er en god ting å bruker sommeren til. Vi har en rekke inspirasjons- og instruksjonsfilmer, utviklet av Alexander Institut. Dette er ikke pornofilmer, men filmer som gir deg ny kunnskap og nyttige tips. Du får selvfølgelig se dette i praksis. Klikk på bildet og se hele utvalget av titler.Ta deg tid til å kikke nøye gjennom nettbutikken vår, vi har mengder med flere Frekkesaker som også bør være med deg på ferie. Du kan velge mellom hele 4000 varer! Med andre ord, vi har helt sikkert noe som faller i smak og som vil gi deg en ekstra Frekk sommer, det gjelder bare for deg å legge de riktige planene.

 

#sommer #sommerferie #ferie #erotikk #sex #samliv #spenning #lillefrekke

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap