Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Sommerferien er like rundt hjørnet og da gjelder det å ha lagt de riktige planene for en Frekk og deilig ferie.

 

Her finner du noen ekstra gode tips til ting du trenger. Ting som vil gi deg en ekstra Frekk sommer. Disse er i hovedsak beregnet på gutter. Vi har også skrevet et innlegg med tips til jenter, det finner du her: Alt du trenger for Frekke sommerplaner - For jenter.

Når du skal trimme hårveksten så anbefaler vi denne, den gir garantert et bedre resultat enn høvel!Du bør aldri legge ut på tur, uten å ha med riktig utstyr... og en Fleshlight økonomipakke i reisestørrelse er absolutt hva vi vil kalle 'riktig ferieutstyr'. Klikk på bildet og les mer om denne:

 

Vil du ha noe som er enda hendigere og enklere å smette ned i en reisebag, så er Zolo Pocket Ball et godt valg. Klikk på bildet og les mer om denne og de andre onaniproduktene fra Zolo.
Deodorant MED pheromoner... lurt å ta med! Klikk på bildet:
Hvis du vil ha litt ekstra spennende opplevelser så kan du prøve Dragon Cream fra Shunga. Denne gir en kriblende og varmende følelse, som også sprer seg til din eventuelle sexpartner.
Maximum kremen fra Viamax er en annen variant, den gir deg en svulmende følelse. Klikk på bildet og les mer:
Penisringer! Hvis du ristet på hodet nå, så er det antagelig fordi du ikke vet hvilke ekstra herlige følelser sex med penisring vil gi deg. Vi har mange, både med og uten vibrasjoner. Du finner hele utvalget når du klikker på bildet. Under bildet finner du link til en test/artikkel vi fikk fra en av våre kunder da de testet penisringene du ser på bildet.


Penisring - En manns beste medhjelper!


Frekt undertøy! Det er da ikke bare jentene som kan kle seg i fristende undertøy. Vi har flere truser og boxere til menn som gir ekstra spenning. Klikk på bildet og se hele utvalget:
Kondomer, alltid kjekt å ha! Klikk på bildet og se de forskjellige variantene. Vi har bl.a. rimelige og sikre økonomipakninger med 100 stk., og også de populære Wingman enhånds-kondomene.
 

Har du sommerplaner sammen med en partner, så finnes det mye som skaper ekstra spenning og moro. En av de mest populære leketøyene for par er fjernstyrte vibrerende leker. Det er være sjef over fjernkontrollen, kunne bestemme når og hvor intense vibrasjoner som sendes... det gir garantert ekstra spenning!  Vi har også mange leketøy som kan styres via app, dere kan altså sitte på hver deres ende av jordkloden og leke sammen! Klikk på bildet og se de forskjellige variantene.

 Klikk her for å finne den app-kontrollerte butterflyvibratoren.

 

 

 

En annen bestselger er trusen med vibrerende og fjernstyrt bullet. Den finner du når du klikker på bildet:

 

 

 

Erotiske spill er en morsom oppladning til Frekke sommernetter. Klikk på bildet og se hele utvalget vårt.

  

Vi anbefaler også at du tar med deg noen spennende kremer og oljer som gir nye opplevelser. Det finnes mange orgasmekremer og pirrende geleer, både til han og henne, med forskjellig virkning. Noen varmer, noen kjøler og noen smaker ekstra godt. Du finner dem når du klikker på bildet:

 Den varmende geleen på bildet finner du her.

 

Glidemidler finner du her

 

Massasjeoljer er her

 

 

 

Å få ny inspirasjon til sexlivet er en god ting å bruker sommeren til. Vi har en rekke inspirasjons- og instruksjonsfilmer, utviklet av Alexander Institut. Dette er ikke pornofilmer, men filmer som gir deg ny kunnskap og nyttige tips. Du får selvfølgelig se dette i praksis. Klikk på bildet og se hele utvalget av titler.

  

Ta deg tid til å kikke nøye gjennom nettbutikken vår, vi har mengder med flere Frekkesaker som også bør være med deg på ferie. Du kan velge mellom hele 4000 varer! Med andre ord, vi har helt sikkert noe som faller i smak og som vil gi deg en ekstra Frekk sommer, det gjelder bare for deg å legge de riktige planene.

 

 

#sommer #ferie #sommerferie #erotikk #sex #lillefrekke

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap