Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi brenner for temaet oppFrekking, da vi er hellig overbeviste om at det er en positiv ting for et hvert forhold.


Foto: TON

Vi har nå spurt 20 kvinner om hvorfor akkurat de liker å kle seg utfordrende, og alle fikk disse to spørsmålene:

 

1. Hvorfor kler du deg sexy i blant?

2. Hva vil du si til kvinner som aldri gjør det?

Av ulike grunner vil flere av de som svarte være anonyme, mens andre gjerne står frem med fullt navn og noen også med bilder.

 

Her er svarene vi fikk:

 

Det er kjempeviktig å kle seg sexy iblandt, ikke kun for din kjære men også for deg selv og ditt selvbilde. Dessverre blir det alt for sjelden når man har fulltidsjobb og er småbarnsmor, det burde være en obligatorisk fridag i uka hvor man kunne samlet litt krefter, hatt litt ekstra tid på badet og gjort litt ut av seg.
Det kan jo være mange grunner til at man ikke vil kle seg sexy, kanskje dårlig selvfølelse, et dårlig samliv, man har fått barn og føler seg som en hvalross i alt man tar på. Til alle dere som føler det slik: Dere er mer enn bra nok, dere ser godt ut! Get that sexy dress on!!
Til alle de som ikke gidder: Få den late rompa ut av sofaen og gjør det allikevel! Så skal dere se det gjør undrer med selvfølelsen!


-Michelle, 27, gift, 1 barn

 

Jeg kler meg sexy mest for min egen skyld, fordi det er deilig å føle seg sexy! Kler meg også sexy for kjæresten min fordi det piffer opp forholdet. Jeg vet at han virkelig nyter at jeg gjør det, og det er fantastisk å kunne glede han og kjenne på at jeg blir begjært. Og jeg kler meg sexy innimellom for å få oppmerksomhet, rett og slett fordi det er en boost for selvtilliten å kjenne at man fortsatt blir beundret av andre.
Dere burde virkelig prøve!" For det første piffer det opp enhver seksuell relasjon. For det andre så får det deg til å føle deg mer feminin og attraktiv. Sist men ikke minst, det å gjøre seg litt spennende for partneren med litt sexy klær er noe alle kvinner burde gjøre. Jeg er villig til å vedde mye på at en kvinne som rutinemessig er sexy og leken for sin partner har en mer kjælen og hengiven mann enn de andre.

-Hanne, 34, kjæreste, 1 barn

 

Nr 1: Fordi jeg vil føle meg femenin og feiende flott selv om jeg ikke har ideal vekt eller kropp Riktig str i sexy klær er feiende flott uansett str og det får fram noe inne i en av å føle seg vel .
Nr. 2: Dere går glipp av noe for menn liker å se en Dame som kler seg uansett om du ikke er perfekt i kroppen.


- Hege, 45 år og 6 mndr., 2 barn.

 

1.) Jeg prøver å kle meg sånn at jeg kan føle meg flott og vel. Og vise min flotte kropp som er gravid
2.) Alle burde gjøre det, slutt å gjem kroppen din.. Alle er egentlig sexy på sin måte! Det er synd at det er så mye kroppspress fordi vi alle er like vakre men på våres egene måter!


-Nikita, 27, samboer, 2 barn (venter nr, 3 om noen mndr.)

 

Jeg kler meg sexy en gang I blandt for å føle meg vel og ikke minst attraktiv, da jeg er singel
Til damer som ikke gjør det: prøv og kjenn på friheten som følger med..Nyt å bli sett på, det er deilig.

-Dame, 43, singel, 1 barn

 

Jeg har en sexy stil, og jeg føler meg vel med å kle meg slik. I utgangspunktet kler jeg meg for meg selv, slik at jeg har det bra selv. Og føler jeg ser bra ut. Men det er også hyggelig at den du er sammen med liker det den ser. Hvis jeg har en dårlig dag, er det spesielt viktig for meg å føle meg bra. På den måten løfter jeg meg selv opp og får det automatisk bedre. Alle kan kle seg sexy. Det kommer ikke an på hvordan du ser ut eller hvor mange kilo du har på kroppen. Det kommer an på følelsen du har for deg selv. Er du trygg og glad i deg selv slik du er, så kommer den gode følelsen når du får på deg de rette klærne. På sommeren er det ekstra sexy og ikke minst deilig å droppe undertøyet under kjoler og skjørt. Det er det ingen som ser, men du vet det selv, og kan velge å la den du er sammen med få vite det. Det gir en egen piff i hverdagen. Er det i tillegg et litt livlig sommerskjørt du har på, så gir det hele en god spenning i hverdagen. Hvorfor skal alle hverdager være grå?


-Lizett Silva, samboer, 49 år.

 

1. Jeg kler meg sexy iblant for at min selvtillit skal økes litt og at det er deilig å føle seg sexy iblant, selv om ikke så mange ser det. Men de få gangene jeg gjør det føles det mye "bedre" etterpå.

2. Alle burde gjøre det inimellom bare for å føle seg bedre. Det er sinsykt deilig å innimellom føle seg "finere". Vil si at det faktisk gir et "kick" til din egen selvfølelse når man gjør det.

-Dame, 44, singel, 2 barn

 

Jeg syns det er viktig å kle seg sexy iblandt for å ivareta mine feminine sider og for å piffe opp selvfølelsen. Det er pirrende og gir en god følelse få litt hyggelige tilbakemeldinger utenfra.. Derfor vil jeg anbefale dette også til alle jenter.


- Hanne, 49, i fast forhold, 3 voksne barn

 

1. Jeg kler meg sexy for å selv føle meg bra. At folk syns jeg ser bra ut er bare et pluss .
2. Prøv! Kan få en boost på både forholdet og selvtilliten.


- May, 30, singel

 

1. For min del er det litt pga oppmerksomhet (jeg trives godt med oppmerksomhet), men også for å lære meg selv at man ikke trenger "modellkropp" for å kunne kle seg sexy.
2. Prøv det! For egen selvtillits skyld. Man trenger ikke engang gå ut, men kle seg hjemme. Å se seg selv i klær man normalt sett ikke bruker, vil gjøre susen for selvtillitt (og med litt flaks, for sexlivet, også)

- Vera, 28, samboer, 1 barn

 

Spm 1. For min eigen del helst. Det finnes ingenting bedre enn meg sjølv nydusja, sminka og kledd sexy. Nyter det veldig. Kan også glede andre med det. Om eg har planar om å kle meg sånn, kan eg gleda meg fleire dagar på forhånd.
Spm 2. Damer som aldri gjer dette, veit ikkje kva dei går glipp av. Boring life.


-Mona, 53, gift, 1 barn

 

Jeg kler meg utfordrende og sexy fordi jeg liker det og gjør det kun for meg selv. Er veldig viktig å gjøre det som føles godt og føle seg fin.
At noen damer som aldri gjør det synes jeg er veldig veldig trist. Vi har alle komplekser osv, og da hjelper det veldig lite at kvinner ikke gjør det og nærmest forfaller. Alle har godt av å føle seg sexy og utfordrende i klær i ny og ne. Det er sundt.


-Emmy, 29, singel, 1 barn

 

Jeg kler meg sexy i blant da det får meg til å føle meg bra. Det gir meg ekstra boost Og litt ekstra god selvfølelse. Jeg gjør det også fordi jeg vet at min elsker liker det. Han liker å se meg i utfordrende frekke antrekk som fremhever hver eneste kvinnelige form på min kropp. Det gjør også at han blir ekstra kåt. Blikkene man får fra "mannen man elsker" når man kler seg litt ekstra frekt og sexy trigger lystene og fører ingenting annet enn godt med seg. Jeg elsker å kle meg sexy for min elsker. Til kvinner som sier de aldri gjør det vil jeg si: Ta utfordringen kle deg sexy og kjenn på følelsen, se på blikket til din partner i det du tar rommet. Ingenting slår følelsen dette gir. Ta sjansen, det kan gjøre underverker for forholdet og sexlivet.

-Dame, 39, singel

 

1. Fordi jeg liker det. Både for meg selv, selvtillit og ønsker at andre skal se meg slik. Jeg liker å føle meg sexy (hvem gjør ikke det?)
2. Det er opp til dem. Jeg syns det er kjedelig. Men det er min mening og jeg lurer på om ikke partneren deres hadde likt det?


-Hilde, 49, fast forhold, 1 voksen sønn

 

Jeg kler meg sexy iblandt fordi det faktisk gjør at jeg får en bedre selvfølese . Til de som ikke gjør det tror jeg jeg vill si at de burde prøve det kanskje litt "alene hjemme først" bare for å kjenne følesen. For den er ganske befriende.

-Dame, 48, singel, 4 barn

 

Jeg kler meg sexy fordi jeg føler meg sexy og da leverer jeg jo det inntrykket i en helhet. For meg har dette også med modighet å gjøre, jeg tørr å stå frem og vise hvem og hva jeg er og da føler jeg meg veldig sikker på meg selv.
Til de som aldri gjør dette vil jeg si: Menn er enkle, vi vil jo at de skal legge merke til oss. Selv den mest bitre frustrerte feministen der ute innrømmer spakt at hun ønsker å bli sett som kvinne av menn. Vi er jo faktisk hverandres sexsymboler. Man trenger ikke være en tro kopi av dagens skjønnhetsideal for å være et sexsymbol, det har vi heldigvis i oss naturlig. I dag avseksualiseres den naturlige kvinnen. Det er så mye kroppspress og regler for hvor hvordan man skal ta seg ut, hva man må gjøre og det facer oss daglig over alt. Jeg syns kvinner skal snu ryggen til dette, være seg selv og kle seg sexy med alt de er.


- Aleksandra, 28, singel, 1 barn. Følg gjerne bloggen hennes: Villminken.blogg.no

 

 

1. For å pirre menn og for å føle meg sexy selv. Krydre kjærlighetslivet! Selv om man ikke er ung lenger, kan det kun bli bedre ;-)

2. Prøv det! Er gøy, fremhever kvinnelighet og sensualiteten

- Dame, 54, i fast forhold, 3 barnFordi det får meg til å kjenne en form for virkelighetsflukt, en annen meg enn i hverdagen.
Damer skal ikke føle skam over å kle seg opp, tenk på det som en lek.


-May, 42, singel, 2 barn

 

For det er pent i en viss grad. Jeg får selvtillit hvis jeg og min mann skal kose oss. Er litt greit kle seg litt hot få opp litt piffen når man skal overraske mannen litt.

Spørsmål 2: Vil si prøv! Kjøp et par ting og dere finner ut hva personen hadde likt, latt ho prøve seg litt. Tror innerst at alle jenter liker å kle seg sexy men di er vel redde for hva partner vil si. Hadde prøvd få opp selvtilliten.


-Linda, 35, gift, 3 barn

 

1: Kle seg sexy av og til gjør jeg for å føle meg attraktiv, bli lagt merke til og da føle meg sexy. For min egen del så pirrer det og det setter i gang noe med kroppen min.

2: Dere damer som ikke liker det. Tren litt hjemme før dere går ut, kropp er vakkert. Vi mennesker tenner på det. Å kle seg litt utfordrende trenger ikke være "horete". By litt på dere selv.

-Lise, 50, 2 barn 

De fleste nevner altså at det gir boost til selvtilliten og at det er deilig å føle seg attraktiv, og at de kler seg utfordrene først og fremst for egen del.

Vi hører i blant damer som sier: 'Oi, det var et rålekkert antrekk. Synd jeg ikke kan bruke det!' Og da lurere vi: 'Hvem er det som sier at du ikke kan?' Vi tviler på at det er partneren din, men holder en knapp på at det er en eller annen stemme inni hodet som hvisker disse ordene.... Well, ladies. Da er det viktig å huske på at partneren din har valgt deg, fordi han liker deg... og om du tar på deg noe ekstra fristende i blant, så er det vel logisk sett helt utenkelig at han vil mislike det?

Javisst skal du føle deg komfortabel, det er superviktig! Velg noe som er akkurat passe Frekt for deg og som du mener viser og fremhever akkurat de delene av kroppen du helst vil ha fokus på. Vær stolt og by på deg selv og din femininitet. Gutta bare elsker det! Utvalget er kjempestort og du vil garantert finne noe du vil føle deg vel i, det handler rett og slett om å prøve.

I blant ser vi kommentarer på FB siden vår, hvor menn tagger kjæresten sin og har et ønske om at de skal kjøpe et Frekt antrekk. Dessverre finnes det noen damer som svarer med kommentarer ala: 'ALDRI om jeg kler meg sånn!' 'Glem det, din gris' og andre lignende negative kommentarer. Dette synes er skrekkelig trist! Hvis du er en av de som pleier svare sånn, så lurer vi på om du egentlig har tenkt over hva du sier? Kjæresten din ser noe han liker og har lyst til at du skal bruke det sammen med ham. Han sitter der og har lyst til å ha en Frekk kosestund sammen med deg. Det er vel en fin ting, er det ikke? Og vi lover, hvis du svarer ham positivt, så vil han bli glad. Prøv, så skal du se! Et Frekt antrekk skaper ekstra spenning, så enkelt er det.

Her er linker til noen av de mest populære kategoriene, de aller fleste antrekkene finnes i mange størrelser.

Babydoll og chemiser

Korsetter og bustiers

Catsuits og body

Matchende sett

Korte kjoler og skjørt

Plus size antrekk

Tusen hjertelig takk til alle dere som bidro til dette blogginnlegget.

 

Tidligere har vi også snakket med 20 menn om det samme temaet, dvs., hvorfor de vil at kvinner skal kle seg Frekt. Og hvis du har lyst til å lese hva de mener, så kan du klikke inn på dette blogginnlegget:

HVORFOR dama skal kle seg sexy - 20 menn svarer.

 

#sexy #undertøy #moral #spenning #samliv #forhold #sex #erotikk #frekkmote #mote #lillefrekke

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap