Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Den fantastiske og originale realityserien Norske Rednecks kommer nå i reprise på TV, mens vi alle gjør oss klar til å se sesong II som dukker opp om ikke lenge.

Har du ikke fått med deg serien så anbefaler vi absolutt at du ser den, du vil nemlig møte en gjeng med hjertegode, livlige og fantastisk kreative folk, som heldigvis ikke tar seg selv særlig høytidelig. Latteren sitter veldig løst og påfunnene er villere enn du kan forestille deg. Stikkord er vel egentlig at gaffatape og dynamitt fikser det meste!


Hvis du har sett sesong I så bør du selvfølgelig se den en gang til. Du vil garantert få trimmet smilerynkene, igjen.

LilleFrekke dukker opp i flere av episodene i sesong I, bl.a. blir du med oss på et par photoshoot og så bidrar vi med danseshow på en skikkelig Redneckfest.

I sesong II, som er planlagt vist til høsten, vil du også se at vi dukker opp fra tid til annen. Vi vil fortelle mer om dette senere, men hvis du vil ha noen glimt fra ting vi har vært med på kan du kikke i albumet 'Glimt fra innspilling av sesong II av Norske Rednecks' som du finner på vår Facebookside.

Du finner selvfølgelig Redneckene mange steder i sosiale media, her er linker til flere av de sentrale personene/foreningene i sesong I. Klikk inn og finn oversikt over kommende arrangementer og følg med på hva som ellers skjer rundt om i "Redneck-land".

Norsk Redneck Forening Facebook
Norsk Redneck Forening Hjemmeside
Forente Rednecks Norge Facebook
Rypes Mekaniske Verksted Facebook
Doc & Dask Blogg
Redneckfrue Blogg
Fotograf Jeanette Nyberg Facebook
Bandet Byting Facebook

Vi anbefaler deg forresten også å ta en kikk på fjorårets småFrekke adventskalender som vi laget sammen med noen av Redneckene, du finner alle bildene her:
LilleFrekke Adventskonkurranse 2016 - Facebook
 
Vi gleder oss stort til gjensyn med denne herlige gjengen og kommer garantert til å tune inn tv-kanalen MAX på tirsdager, kl 20.30.


Du finner forresten oss mer eller mindre 'overalt' i sosiale media, det føles i hvert fall sånn når vi skal oppdatere... men hey, vi synes det er moro og jubler for alle nye følgere.

Hvis du har lyst til å følge oss flere steder kan du klikke på ikonene nedenfor:

 

  

På Snap kan du også søke på: LilleFrekke Nettbutikk.
#norskerednecks #påtv #redneck #byting #tvmax #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap