Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Put on your red shoes and dance.... nå er det snart tid for julebord!

Julebordsesongen nærmer seg jo i stor fart, og da er det en god anledning til å freshe seg opp med et par nye, røde sko.

Vi har mange varianter, i mange høyder og størrelser, så tipper de aller fleste vil finne noe som faller i smak i vårt store utvalg. Nedenfor finner du noen av våre bestselgere, noen av den nyeste modellene og noen personlige favoritter. Det er selvfølgelig mange, mange flere i nettbuttbutikken, så klikk gjerne litt rundt og se.

Klikk på bildene av dine favoritter, da finner du mer informasjon i nettbutikken.
Da har vi vist frem 20 røde sko. Og ja, det er noe eget med røde sko.... de setter en ekstra snert på antrekket og fantasiene kan raskt bli litt ekstra Frekke.

Husk at vi har mange flere å by på, både til små, store og brede føtter. Vi har også ankelhøye, knehøye og lårhøye støvletter i rødt, så klikk rundt i nettutikken og finn noe fint og nytt til føttene dine.

Du finner hele utvalget her og kan velge blandt de forskjellige underkategoriene: Sko & Støvletter

Vi har også en del partisko på tilbud, disse finner du her: PARTISALG - Husk at dette er sko/støvletter fra vår vanlige leverandør, dette er et parti vi selger ut kjempebillig.
#sko #julesko #julebord #julebordsesong #julefest #dansesko #julepumps #pumps #retro #vintage #platåsko #stilletto #stilettsko #selskapssko #pinup #skogal  #skomote #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap