Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nå er det ikke mange dagene til sesong III med Norske Rednecks kommer på TV. Denne gangen er det camping som er hovedtemaet og det blir spennende å se hvordan det går. Finner de en egnet campingplass? Hvem skal drive den? Hvordan skal det organiseres?


(Premiere mandag 26.2.)


Serien blir å finne på MAX slik som før og premieren er mandag 26. februar. (Det blir forresten en førpremiere på TV Norge fredag 23. februar, kl. 21.30. ) Nytt av året er imidlertid at det blir vist 4 episoder hver uke på MAX, mandager, tirsdager, onsdager og torsdager. Heldigvis legges det opp slik at man kan se 'gårsdagens' episode rett før den nye 'dagens', så da kan du jo enten se den om igjen, eller få en ny mulighet til å få den med deg hvis du gikk glipp av en episode. Det er laget over 30 episoder, så det blir garantert mange kvelder med latterkuler foran tv-skjermen utover våren. Sendetidspunkt er som før kl. 21.30.

LilleFrekke har vært med på mye moro sammen med Redneckene også denne gangen og vi gleder oss til å se hva som klippes inn i serien. (Vi har ikke hatt anledning til å se den ennå, så i skrivende stund er vi veldig spente. Noe klippes vekk, noe blir med. Sånn er det med reality-tv.)

Her kan du lese mer om et par av de arrangementene vi var med på i fjor:

Redneckfest i Kvelde
På besøk hos Redneck Cruisers

Hvis du har gått glipp av sesong 1 og 2, så er det mulig å se denne på D-play. Klikk på bildet nedenfor så kommer du til riktig sted. Den aller første episoden er gratis, de andre må man betale litt for å få tilgang til. Et premium medlemskap koster kr 79 for en måned eller kr 790 for et år, men da får du til gjengjeld tilgang til veldig mange programmer og serier.


Du finner Redneckene nesten 'overalt' i sosiale media og 'overalt' i landet. Det er flere grupperinger og de arrangerer treff rett som det er. De aller fleste arrangementene er åpne og du kan melde deg på om du har lyst. Allerede nå er det lagt mange planer for året, så ta deg en tur om du vil, det er en veldig trivelig gjeng som tar godt imot gjester.

Her er linker til Facebooksider hvor du finner mer informasjon:

Norsk Redneck Forening
Kvelde Redneckleir
Redneck Cruisers
Forente Rednecks Norge

Det finnes også en egen gruppe for fans på Facebook: Vi som vil ha flere sesonger av Norske Rednecks. I den finner du blant annet link til blogginnlegg fra flere sentrale Rednecks samt mer om arrangementer og annet.

Vi gleder oss til premierefest i Oslo og kommer selvfølgelig til å blogge om det, så følg med.Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


 


#norskerednecks #redneckcamping #redneck #påtv #reality #tvmax #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap