Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Catsuits, eller også kjent som bodystockings, er i utgangspunktet ganske så Frekke, de er ettersittende og fremhever kroppens kurver og har som regel praktisk åpning i skrittet, men når man i tillegg også får åpninger til puppene, ja da blir de jo superFrekke.

Vi har catsuits i mange forskjellige materialer, alt fra netting og nylon til lakk og wetlook. Hvis du trodde at denne type catsuits kun finnes i sort, så blir du nok overrasket nå, vi har nemlig også et stort utvalg når det gjelder farger.

I dette blogginnlegget har vi samlet noen av de mest polulære, som altså har åpninger også til puppene. Klikk på bildene så finner du mer informasjon om farger, størrelser og priser. De to øverste i wetlook er tilgjengelig i mange størrelser, de lenger ned er superelastiske og finnes i enten i one size eller i standard og queen size. Klikk inn og finne ut mer i nettbutikken.Disse ti antrekkene er kanskje ikke så veldig godt egnet til en kveld på byen, men at de bidrar til å sette en ekstra spiss på en Frekk hjemmekveld, det gjør de garantert. 

Vi har selvfølgelig mange flere catsuits i nettbutikken, klikk her om du vil se alle: Catsuit & Body

En gang leste vi forresten en norsk oversettelse av ordet bodystocking, det var kroppsstrømpe... Helt ærlig, vi synes ikke det var så veldig fint. Det låt ikke så Frekt og 'snertent' i våre ører. Kanskje du har forslag til et annet norskt ord man kan bruke? 

Ha en glad og passe Frekk dag!
#catsuit #cupless #halfcup #bodystocking #frekkmote #godstemning #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap