Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Forskning har vist at disse antrekkene har meeeget god effekt på helsa til de aller fleste menn! Dvs., når gutta ser bilder av dem, så sier de ofte at de føler seg litt 'skrantne', har litt vondt i  halsen, får feber og trenger pleie.... MEN så snart antrekket befinner seg på en kropp i nærheten av 'sjuklingen', DA blir han gjerne i VELDIG god form!! De fysiske plagene forsvinner som dugg for solen og feberfølelsen ser visst ut til å forsvinne på under et sekund (selv om det er påvist at kroppstemperaturen allikevel øker hos de aller fleste.) 'Opp og stå' er visst også en reaksjon mange får, og hva er vel bedre enn det?

 

Cathrina og May sjekker helsetilstandene hos Redneckgjengen og det var helt tydelig at formen til Kristian ble bedre ganske så raskt.
Foto: Tore Hansen


Så, for å ta vare på mannehelsa, her har vi laget en oversikt over noen av våre mest populære (og helsebringende) sykepleierkostymer. Vi har enda mange flere varianter i nettbutikken, og du finner link til hele utvalget litt lenger ned.  Flere av kostymene leveres opp til størrelse 3X. Klikk på bildene og finn ut mer. 


Og her finner du mange flere: Sykepleierkostymer


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (du forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside. 

Følg oss i sosiale media, du finner oss selvfølgelig på Facebook, Instagram og SnapChat også, søk etter LilleFrekke.
#sykepleierkostyme #nurse #rollespill #mannehelse #sexy #kostymer #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap