Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Jepp, den første lørdagen i mai hvert år er det altså World Naked Gardening Day (forkortet til WNGD) eller på norsk: Naken i Hagen Dagen, evnt. Naken Gartner Dagen.
Bildet er tatt i en fantastisk rosehage. SjefsFrekka skiftet stadig antrekk i denne hagen, men helt naken var hun aldri, for her var det mange besøkende.
Foto: Geir Aadland.

Kjolen finner du her.


Denne merkedagen oppsto i 2005 da en av medredaktørene i Nude & Natural Magazine satte dagen på kartet. Magazinet har fulgt opp med artikler hvert eneste år siden og merkedagen har etter hvert blitt godt etablert og feires i stadig større deler av verden. Du kan lese mer om den her:

Organisasjonens Offisielle Hjemmeside

Wikipedia

Nå er jo ikke temperaturene her nord på kloden kanskje de aller beste for naken-gartner-arbeid og det er heller ikke helt sikkert at nabolaget er inneforstått med at dette er en merkedag, så hvordan du vil feire er jo opp til deg.

Det hadde vært moro å fått tilbakemeldinger fra noen som markerte dagen, så send oss gjerne en melding på Facebooksiden vår og fortell oss hvordan det har gått med feiringen.

Flere morsomme merkedager finner du her: Frekke Merkedager du kan feire litt ekstra


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (du forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside. 

Følg oss i sosiale media, du finner oss selvfølgelig på Facebook, Instagram og SnapChat også, søk etter LilleFrekke.


#WNGD #hage #worldnakedgardeningday #nakenihagen #nakengartnerdagen #merkedager #fun #naturisme #lillefrekke

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap