Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Kroppsnære kjoler og skjørt med blyant-fasong er selvfølgelig noe vi har flere av i sortimentet vårt. Fasongen 'pencil-shape' ble introdusert i den vestlige moteverdenen i 1954 av Christian Dior og det ble raskt en meget populær look. En pencil-shape kjole eller skjørt skal være ettersittende og gå til like over eller under kneet.

Vi har ganske mange antrekk med blyantfasong du finner flere av dem like nedenfor her og du kan klikke på bildene når du vil vite mer. Alle antrekkene er tilgjengelig i mange størrelser.

De to nederste var kanskje litt korte til å kunne kalles ekte pencil-shape, men kroppsnære og Frekke er de i hvert fall.

Flere Frekke korte kjoler og skjørt finner du når du klikker på disse linkene KORTE - LANGE - PLUS SIZE


NB! Husk å delta i konkurransen vår, nå kan du nemlig vinne et par lårhøye støvletter. Les mer HER.


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#pencil #skirt #dress #blyantfasong #blyantskjørt #blyantkjole #sexy #classy #elegant #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap