Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi har hatt en dialog med en av våre leverandører, vedr. utvalget av antrekk i store størrelser, og har nå fått en gledelig tilbakemelding om at mange av antrekkene som før kunne leveres opp til str. 3X nå faktisk er tilgjengelig i str. opp til 6X! En skikkelig gladmelding, altså. Alle skal jo kunne finne noe Frekt og fint, når de har lyst.

Her ser du mange av antrekkene dette gjelder. Du kan klikke på bildene når du vil vite mer. (Og i nettbutikken finner du enda flere, vi har lagt en ling til Plus Size utvalget lenger ned.)
Som nevnt, i nettbutikken finner du mange flere antrekk i store størrelser. Klikk her: Plus Size og se gjennom de forskjellige kategoriene.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg!

Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 
LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:#plussize #plus #size #queensize #queen #store #størrelser #wetlook #kinky #outfit #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap