Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Strømper som sklir ned er skikkelig irriterende, ikke sant? Det er kjedelig om man f.eks. er på dansegulvet og virkelig slår seg løs... og så kjenner du at strømpene er på vei nedover beina. Ikke kult!

Vi har mange modeller som holder seg på plass uansett. Du får disse med mønster, i nylon eller i netting med masker i forskjellige størrelser. Noen av disse har også flere fargevalg. Ta en kikk på alle variantene nedenfor. Du kan klikke på bildene når du vil vite mer.

Har du ekstra lange ben eller runde former, så velg en modell som leveres i queen size.
Vil du se hele vårt kjempestore utvalg av strømper, da kan du klikke her: ALLE STRØMPER.

Og ønsker du holde de på plass med hofteholder, da kan du klikk her: HOFTEHOLDERE

Et tips til deg som bruker strømper med silikonkant, husk at du holder silikonen fri for støv og hudkremer osv.

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap