Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Det er blankt, det er Frekt, det er sexy, det er lakk! 

Vi har mange utrolig stilige antrekk for de som liker kle seg i ekstra blanke og Frekke outfits. I nettbutikken finner du antrekk i mange varianter og det er greit å vite at våre leverandører av lakkantrekk har godt utvalg når det gjelder størrelser og at klærne har meget god kvalitet. Du slipper den klamme, ekle følelsen man kan få i klær av dårligere kvalitet.

Nedenfor ser du noen av bestselgerene i denne kategorien. Klikk på bildene, da finner du flere detaljer om tilgjengelige størrelser m.m.

Modell Penny, Foto TON. Støvlettene finner du HER.


Vi har også mange truser, hansker, halsbånd m.m., så ta gjerne en kikk på hele utvalget, klikk HER.Ta gjerne en kikk på vårt utvalg av leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss:PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene: 
Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:Vi har også nylig registrert oss på MeWe - som er ganske likt Facebook, men hvor reglene ikke er like strenge. Klikk inn og følg oss:
#lakk #vinyl #klær #antrekk #damemote #mote #frekkmote #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap