Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi har så mye moro som bidrar til å skape en ekstra Frekk og trivel jul! Det er klart at når vi kan tilby over 4000 varer, så finner du garantert mye som faller i smak og som kan piffe opp ekstra i høst- og vintermørket.

Frekke nisseantrekk, f.eks., er alltid en vinner. Adventskalender med Frekke utfordringer er kjempegøy! Og Frekke godterier er veldig populært på voksenfest. Bare prøv, så skal du se at stemningen løftes mange hakk! Eller hva med en overraskelsespakke, stappfull av spennende leketøy og tilbehør? Lekkert rødt undertøy er aldri feil å få. Erotiske spill er også populært og ikke minst spennende parleker som man kan utforske sammen. Vi har også en rekke pirrende gavesett som passer godt nå som julen nærmer seg.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære og gode juletips, når du vil ha litt ekstra moro og spenning. Klikk på bildene, da finner du mer informasjon.
Vi har selvfølgelig mye, mye mer, så klikk litt rundt i nettbutikken og finn noe som vil glede og skape gode minner.

Vi har også skrevet et blogginnlegg med tips til alle som vil lage sin helt egne adventskalender, det finner du her: Sånn lager du din egne Frekke adventskalender.

Ta gjerne også en kikk på vårt utvalg av leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss:PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene: 
Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:Vi har også nylig registrert oss på MeWe - som er ganske likt Facebook, men hvor reglene ikke er like strenge. Klikk inn og følg oss:#nissekjole #nissedrakt #badsanta #santa #jul #xmas #nissedame #nissemor #gavetips #erotikk #spenning #lyst #frekkjul #lillefrekke #fun #godstemning
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap