Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Alle liker å shoppe, og nå skal vi ta deg med på shopping begge i forholdet vil ha stor glede av!

Lillefrekke.no er med i en stor artikkel hos page69.no der de dypdykker inn i hvordan rollespill, sexy klær og kostymer, sko og støvletter virkelig kan skape en helt ny energi i et forhold.

De fleste som har vært i et forhold en stund, vil nok nikke gjenkjennende når vi sier at seksuell spenning avtar med årene. Gløden man hadde når man ble kjærester kan man jo aldri helt få tilbake, men det er fullt mulig å skape noe enda sterkere, mer variert, og noe som både gleder og pirrer.

Hva vi snakker om? Vi snakker om rollespill, sexy klær, sko og støvletter, kostymer, tilbehør og leketøy.

Det er så utrolig mye spennende man kan prøve og som vil glede begge i forholdet. To som kjenner hverandre godt gjennom flere års forhold, kan på et blunk vise frem helt nye og ukjente sider ved seg selv. For de aller fleste av oss har sexfantasier, drømmer og ønsker som av ulike grunner er holdt tilbake. Her er inspirasjonen dere trenger for å ta erotikken til et helt nytt nivå!

Nærhet, god sex, variasjon, åpenhet – alle er elementer i et sunt og godt forhold. Les saken om rollespill her.

 Illustrasjonsfoto rollespill. Link til Page69 artikkel.


Ta gjerne også en kikk på vårt utvalg av leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss:PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene: 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#rollespill #erotikk #page69 #spenning #lillefrekkeFacebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap