Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi vet at mange av våre kunder og følgere ønsker seg sensuelle antrekk som dekker midjen, eller kjærlighetshåndtakene som mange også bekymrer seg for. Det er nå en gang sånn at kroppen forandrer seg med årene og mange kvinner kan føle seg litt ukomfortable med at midjen plutselig forsvinner og noen valker dukker opp i stedet. Men dette er altså ingen grunn til å la være å kle seg utfordrende! Husk at partneren din har valgt deg fordi han liker deg, og han blir garantert ikke skuffet om du tar på deg et ekstra lekkert og sensuelt antrekk.


I nettbutikken finner du selvfølgelig enda mange flere antrekk som dekker midjen, her i dette blogginnlegget viser vi deg ti av dem, noen nyheter og noen bestselgere gjennom mange år. Vi har valgt  sensuelle og romantiske antrekk som dekker midjen, og som garantert skaper ekstra god stemning i heimen.

Du finner produktlinker like under bildene. Klikk på disse, så ser du tilgjengelige størrelser, bilde fra annen vinkel, pris m.m.PRODUKTLINK:

Silver Cups Dress


PRODUKTLINK:

Jade Lace ChemisePRODUKTLINK:

Eyelash Lace Chemise


PRODUKTLINK (Finnes også i sort.)

Baci - Sexy Lace Babydoll


PRODUKTLINK (finnes også i rødt/sort):

Babydoll med Blondejakke


Håper du fant noe du likte?  Husk at vi har mange flere sensuelle antrekk som dekker midjen, liggende i nettbutikken.

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


 
#senseuelt #undertøy #babydoll #skjule #valker #damemote #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap