Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Det er jo ikke alltid man vil/har tid til å ta av seg alle klærne når man har akutte Frekke behov, så da kan det være smart å velge et antrekk som har åpning i skrittet. Mindre styr, mer moro!

Vi har bukser, catsuits, teddies, hotpants og selvfølgelig truser hvor du kjapt kan komme til. Noen med glidelås, noen med snap-crotch (trykknapper) og noen med Fransk åpning. Utvalget er stort og at også behovet er stort ser vi jo på salgstallene av denne type plagg. Kari og Ola Nordmann har nemlig sansen for smarte og praktiske løsninger!

Her er noen av de mest populære av våre Frekke antrekk med praktisk åpning i skrittet og noen av de aller nyeste plaggene i denne sjangeren. Du finner produktlinker like under bildene. Klikk på disse, da kan du se informasjon om priser, størrelser og også finne flere bilder av antrekket.PRODUKTLINK:

Snap Crotch TeddyPRODUKTLINK:

Body i Lakk

PRODUKTLINK:

Cupless Wetlook CatsuitPRODUKTLINK:

Langermet Blondeteddy
PRODUKTLINK:

Noir Hotpants

I nettbutikken finner du selvfølgelig mange, mange Frekke antrekk med praktisk åpning i skrittet. Nesten alle netting/nylon catsuits har dette, i tillegg til mange andre plagg. Klikk litt rundt og bli inspirert til nye, spennende og deilige stunder.


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#fransk #åpning #snapcrotch #klær #åpent #skritt #undertøy #catsuit #teddy #hotpants #truse #panty #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap