Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi anbefaler ikke å ta tak i hvilke pupper som helst, men har du partner med tilgjengelige pupper, gi dem litt ekstra oppmerksomhet akkurat idag. 31. juli er nemlig 'Ta på pupper dagen'. Pass på at puppene får ekstra pleie og omsorg, (og husk sjekke nøye om det kan ha dukket opp noen kuler eller knuter som ikke har pleid være der.)

Vi elsker merkedager. Altså dager hvor man har spesiell fokus rettet mot et eller annet tema, og har laget en oversikt over dager vi mener egner seg god til litt ekstra Frekking. Oversikten finner du her: Merkedager du kan Frekke litt ekstraNoen elsker at brystvorter stimuleres, noen ønsker litt røff behandling av puppene, mens andre er hypersensitive og 'holder ikke ut' at puppene får særlig fysisk oppmerksomhet. De fleste menn har også veldig følsomme brystvorter og får ekstra tenning når man leker med dem. Man kan kile, kysse, klype, nappe, småbite, vri og klemme på dem, eller du kan teste ut noen av leketøyene som er laget spesielt for pupper.

Vi har nemlig mange forskjellige spennende saker, som er beregnet nettopp til pirring av brystvorter og du bør ta en kikk og teste ut hvilke ulike følelser de forskjellige gir. Noen vibrerer, noen har vakuum, noen er tunge, noen er lette, noen kan strammes og noen har bling. Det finnes også puppemassasjeinnretninger. Det er mange muligheter.Klikk på bildene når du vil vite mer: 
Vi har mange forskjellige nippies og puppesmykker og her viser vi frem noen av bestselgerene. Klikk på bildene så finner du dem i nettbutikken. Husk også på at vi har mye mer som bidrar til å lage en ekstra god stemning, så la deg inspirere til nye, Frekke og spennende opplevelser, kikk litt rundt i de forskjellige kategoriene våre så finner du sikkert noe som faller i smak, enten det er undertøy, sko, leketøy eller andre ting som gir deg en Frekkere tilværelse.


Gloria puppebling, finnes i to forskjellige sett, et med glitter til pupper og navle og et med glitter til pupper og venusberget.Du kan også ta en tur innom salget vårt, der har vi oppdatert også med enda flere tilbudsprodukter. Her er link til alle varer som nå er på tilbud:
OUTLET

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#boobs #merkedag #tapåpupperdagen #lillefrekkeFacebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap