Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Han ligger med hodet på puta. Er langt, langt borte. Hun ser på han. Kjenner hvordan det knyter seg i magen.

Forsiktig legger hun seg litt nærmere. Studerer trekkene hun kjenner så godt. Ser hvordan stadig flere av hårene i skjegget har skiftet farge fra mørkebrun til gråhvit. Leppene er så vidt litt åpne. De er perfekte i fasongen. En liten fregne som ligger på leppekanten. En må helt nærme for å se den. Hun vet at den er der. Hun kan se den på avstand også. Han rører litt på seg. Hun holder pusten et øyeblikk, vil ikke vekke. Vil bare ha sin stund for seg selv. Men for sent, han vet hun ser på han. Han strekker ut armen for at hun skal legge seg på den. Hun gjør det. Ligger på armen som holder rundt henne, trekker henne inntil seg. Hun har hodet oppå hans brystkasse. Leppene farlig nær den ene brystvorta hans. Hun blåser litt, kjenner den knopper seg mot leppene hennes. Han vrir litt på seg. Hun vet at han holder på å våkne.

Forsiktig trekker hun opp foten, legger låret sitt over magen hans. Hun er naken. Han også. Lysten kommer til henne. Han er klar. Selv om han nesten sover enda. Hun åler seg oppå han, reiser seg litt opp. Hendene hviler på brystkassa hans. Han sover ikke lengre, men øynene er fremdeles lukket. Han er stor. En liten bevegelse fra henne er nok til at han har glidd på plass. Hun sitter helt stille. Nyter følelsen av å fylles, nesten sprenges. Så begynner hun å bevege seg sakte. Han klarer ikke late som om han sover lengre, han følger med bevegelsene hennes. Sammen finner de rytmen. 

Han legger hendene på hoftene hennes, trekker henne ned mot seg som om det er mulig å komme nærmere. Det bygger seg opp i henne, hun går i bro og musklene jobber selvstendig mens hun faller sammen over han. Han lar henne ligge litt slik, lar henne få tilbake pusten. Ligger helt stille mens han hører hun blir roligere. Så snur han henne rundt, legger henne på rygg. Han legger sine hender over hennes og holder henne fast. Trenger inni henne. Hun ynker seg og han vet ikke om det er av smerte eller av nytelse. Han velger å tro det siste.  Men sannsynligvis er det begge deler. Hun ser på han med et bønnfallende blikk. Han bøyer hodet sitt mot hennes. Legger leppene sine over hennes, kysser hardt og krevende. Hun gir tilbake. Han kjenner det nærme seg for han. Øynene hennes trygler han om å stoppe, vente litt. Hun er ikke ferdig. I et tusendels sekund vurderer han det. Å roe ned tempo, langsomt roe ned. Vente litt til det går over for så å fortsette. Men nei, han klarer ikke, er så nær. Trekker seg helt ut og støter inn i henne igjen, kjenne det som har bygget seg opp i han er på tur mot en utløsning.  Han ser på henne, hun er borte nå, kroppen hennes er i helspenn under han da det slipper løs. Han fyller henne. Med sine kroppsvesker. Han er usikker om hun er ved bevissthet, men klarer ikke tenke på hennes nytelse nå.  Så faller han over henne. Hun forsvinner under han. Han vet ikke hvor lenge han ligger slik.

Han kommer til seg selv av å høre stemmen hennes. Mild og andpusten. Flytt deg, jeg får ikke puste. Han ser på henne. Smilene møtes. Han strekker ut armen. For at hun skal legge seg på den. Han trekker henne inntil seg. Hun ligger med hodet på brystet hans. Leppene farlig nær den ene brystvorta. Hun blåser forsiktig på den. Den knopper seg. Hun ser på han og de ler.


Skrevet av ANONYM


Ta en kikk på vårt utvalg av erotiske produkter, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg!

Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 
LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


#erotikk #erotiske #historier #noveller #sex #fortellinger #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap