Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Så snudde du deg mot meg. Jeg kunne kjenne pusten din i mørket. Lyden fra pusten din blandet seg med snorkelydene fra de andre. Det var som å være på overnattingstur i tenåra, og det var i grunnen akkurat slik jeg kjente meg. Som en forelsket sekstenåring som ikke kunne holde fingrene fra fatet selv om stua var full av folk.

Du strakte ut en hånd gjennom mørket og klappet meg på kinnet, og jeg krøp nærmere i håp om å få sove på armen din som jeg ofte pleier. Men du sovnet ikke av fylla som du pleier. Og du var ikke så tekkelig som du pleier. Hånden på kinnet stilnet ikke, og jeg kjente pusten din nærme seg meg. Jeg var full av forventning da leppene våre møttes i et kyss. Det er tre år siden sist noen hadde kysset meg. Tre år siden noen hadde tatt på meg. Og nå, nå kysset du meg. I mørket. På munnen. Og leppene spredte seg. Tungene møttes. Jeg forventet det når som helst skulle stoppe. Vi var tross alt ikke alene.
Og vi sluttet å kysse. Jeg trodde du plutselig kom på at jeg hadde en kjæreste. Hærregud. Jeg kom plutselig på at jeg hadde en kjæreste. For ikke å snakke om at jeg kom på de fire andre sovende i rommet. Men jeg tror ikke du enset verden rundt oss. Og du sovnet ikke. Og hånden som hadde ligget på kinnet mitt strøk meg over armen. Vi tvinnet tomler og holdt hverandre hardt i hendene. Jeg kunne nesten ikke puste. Kunne ikke ligge tett nok inntil deg. Samtidig ville jeg ikke ligge for tett. Det måtte være rom for hendene å bevege seg.

Og hendene våre beveget seg. Over brystet mitt. Du holdt hele i en hånd. Knep om brystvorten. Jeg prøvde å time pusten etter vifteovnen i hjørnet, men vet jeg ikke greide det. Og jeg kjente brystkassen din heve og senke seg og jeg tenkte at dette er det nærmeste jeg har vært et annet menneske på så lenge jeg kunne huske. Den dårlige samvittigheten spøkte under overflaten, men jeg bestemte meg for å ignorere den. Jeg vet ikke om jeg hadde noe reelt valg. Det var som om kroppen min oppdaget at den virket for første gang mens du snek hånden lengre ned i soveposen min. Og fant meg.

Du fant meg våt og du kysset meg på nytt. Mer lidenskapelig enn sist. Og jeg lot meg kysse. Og jeg kysset deg igjen. Og jeg famlet meg frem så lydløst jeg kunne. Manøvrerte hånden ut av en sovepose og ned i en annen. Og fant pikken din stående. Ventende. Jeg kan ikke beskrive følelsen i underlivet mitt da. Det gjorde vondt i ren forventning. Hver kurve jeg kjente med hånden gav gjenklang i underlivet mitt.
Du lot fingrene skli rundt, rundt og inn. Og ut og rundt. Og jeg var på nippet til å komme. Og etter det var jeg på nippet til å gråte. Jeg trodde ikke jeg hadde en kropp som virket lengre. Og jeg forbannet mørket og de sovende menneskene. Hadde det ikke vært for dem ville kjønnene overmannet oss begge. Jeg ville lat deg skli langsomt inn i meg. Og jeg tror nesten sikkert jeg ville kommet før du nådde bunnen. Det var en egen sårhet og desperasjon mellom oss. Så dabbet hendene av. Og pusten stilnet.

Kanskje ville du ikke engang tatt initiativet til å kysse meg hadde de andre ikke vært der. Kanskje var de forsikringen mot at noe virkelig skulle skje. Men jeg har planer om å skjenke deg så fort jeg kan. Alene. Så får vi se da. Om det blir nok materiale til ei novelle til etter neste fest.


-----
Takk til vår kvinnelige følger som har skrevet denne historien og lar oss dele den.

Ta en kikk på vårt utvalg av erotiske produkter, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg!

Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 
LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


#erotikk #erotiske #historier #noveller #sex #fantasier #fortellinger #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap