Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hun ligger i sengen og fantaserer. Lurer på hvordan tirsdagen blir.Foto: TON

Tenker på hva hun har lyst til. Tenker på hvordan det føles å kysse. Følelsen av kvinnelepper som møtes. Tunger som leker. Først forsiktig så hett og intenst. Hender som stryker nedover kvinnekroppen. Klær som sakte blir tatt av. Plagg for plagg til begge er nakne.

De studerer og beundrer hverandres kropper. Et begjær og en intens lyst bygger seg opp. Hun kysser henne på halsen og nedover brystene. Ned til navlen. Kjærtegner henne på innsiden av lårene. Nærme men ikke inntil. Hun dytter henne forsiktig ned på sengen. Sprer bena hennes lett. Kysser nedover lårene og opp igjen. Tungen berører helt forsiktig på klitoris. Hun gisper etter luft. Det sitrer i kroppen. Lett berøring igjen.

Hun reiser seg opp og legger seg ned ovenpå. Kysser og leker med brystene. Brystvorta blir stiv og fyller munnen. Hun søker ned igjen. Nedover magen. Hun skjelver i forventning av hva som skal skje. Lett berøring av klitoris igjen. Denne gang med en finger. Den sklir inn på innsiden av leppene. Varmt, vått og åpent. Fingeren sklir rett inn på innsiden. Bare nok til å trege.

Hun gisper igjen etter luft. Vrir seg. Klynker. Vil ha mer. Presser seg mot. Fingeren sklir helt inn i det varme våte. Samtidig slikker hun varsomt på klitoris. Sakte frem og tilbake. Hun bruker en finger til. Presser litt lett opp. Samtidig økes intensitet på klitoris. Hun puster fortere. Ser opp med et sløret blikk. De holder blikket. Dette bikker henne over. Hun nyter synet av å se hun blir slikket og fingret av en annen kvinne.....

- - - - - -

Skrevet av en av våre kvinnelige følgere.Ta en kikk på vårt utvalg av erotiske produkter, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg!

Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 
LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


#erotikk #erotiske #historier #noveller #sex #fantasier #fortellinger #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap