Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Jeg fryser, og gleder meg til en dusj. Tenker på helgen som kommer mens jeg vrir vannet så varmt jeg klarer. Bare står der og lar det renne. Bruker penger. 16 kroner for en dusj, sier avisene. Jeg bruker dobbelt så mye i dag. Vasker meg, fra toppen og ned. Vurderer en såperunk, fordi jeg kjenner forventningene for helgen har forplantet seg til ballene mine, ikke som kåtskap, men som en konstant murring. Sparer.
-- Alle kvinner som sier at størrelsen ikke betyr noe, lyver.

Jeg har tenkt på at hun sa det. Jeg kikket over kanten på magen, bøyde meg litt frem. Litt senere, da jeg var alene, kikket jeg nærmere etter i speilet. Jeg gir ham et blikk hver morgen og gjerne på kvelden også, men jeg kikket skikkelig. Ingenting har gitt meg mer nytelse enn kuken min. Jeg liker kuken min, den ene veldig markante blodåren, at jeg er hard som bein når jeg er hard. Ingenting har gitt mine kvinner mer nytelse enn kuken min heller, med innslag av tunge, pasjon, fingre, ord, verktøy – hele sexpakka.

Ok da. Jeg er innenfor normalen. Alle menn som er innenfor normalen, hadde ønsket seg en større pikk. Det er klart jeg har tenkt på det tidligere, men hva kan en mann gjøre annet enn å gjøre det beste ut av hva han har blitt tildelt av genitialgener? Hadde Gud villet at vi skulle være i titommersdivisjonen, alle sammen, så ville vi fått titommere hele gjengen.

-- Er fitta mi for løs?

Vi lå på rygg begge, svett etterpå. Hun spurte ut i luften med samme usikkerhet som enhver mann med en gjennomsnittlig pikk hadde ønsket å spørre, men en mann behersker seg i akkurat det spørsmålet, og spør ikke. Svaret er alltid nei. Er det forskjell på meg og dine andre kvinner, spurte hun. Jeg sa ja, det er forskjell på fitter. Mine kvinner var gjerne mødre, og hvordan man føder utgjør en forskjell. Det skjer noe med fitter etter at kvinner har født barn med naturmetoden. Jeg opplever at kvinner er mer kvinne etter at de har født barn. En kåt ungjente er bare en kåt ungjente, gjerne visuelt opphissende, mens en kvinnes seksuelle nærvær gjør sex til mer enn sex.

Vi er voksne mennesker, og likevel er dette litt touchy.

-- Hvis du kunne velge, hvilken plastisk operasjon ville du valgt?

Hun selv ville tatt mageplastikk først. Jeg elsker denne mykheten hennes. Hun trenger ikke for min del, men for selvfølelsen, for å se enda mer stunning ut i lekre kjoler, sikkert også for å være den aller fineste kvinnen blant kvinner. Jeg ville kjøpt meg større pikk, sa jeg. Tykkere eller lengere? Jeg sa tykkere, og hun nikket. Det var rett svar.

Jeg liker denne ærligheten jeg selv ikke ville initiert. Nå er operasjon intet alternativ, sexlivet er heller ikke dårlig – tvert imot, det er berusende. Jeg elsker å se henne komme, høre henne komme, kjenne henne komme – kjenne det når hun er levende inni der, rundt fingrene mine, rundt pikken min, ikke bare en gang – vi har vært oppe i dusinet, minst. Jeg elsker at hun skvetter sengetøyet vått, legger igjen våte flekker på gulvet de gangene hun er skikkelig gira, og nummer fire kan være så kraftig at man skulle tro at det ikke fantes mer, men så er det en gang til, og en gang til.

-- Hvor mange fingre brukte du?

Jeg liker grådigheten hennes, når hun er skikkelig gira. Hun får to fingre, så tre. Jeg merker at hun vrir seg, pusten hennes, gispene, hører Ikke stopp! og jeg gir henne den fjerde – inn til knokene. Hun elsker å bli fylt opp, og så blir hun levende rundt venstrehånden min, og jeg er selv ekstatisk, og forundret over hvor lenge det varer.

Det murrer i ballene mine. Jeg er mann.

Vi er alene i helgen. Jeg trodde, da jeg bestilte den, at den ville se idiotisk ut. Hva liker du best? Sort, eller transparent? Selv var jeg på den sorte, fordi den hadde markante blodårer, den var estetisk riktig i den grad det er mulig for et slikt produkt. Ohhh, de ser begge fantastiske ut. Jeg bestilte den sorte. Den ser ikke så idiotisk ut i mine øyne, men jeg regner med litt latter, håper på litt latter faktisk, for å ta brodden av dette litt touchy. Jeg gjorde noen drag for å bli hard, for å prøve den på, tok denne ekstra undersøkelsen over kanten på magen – trengte ikke å lene meg så langt frem for å se som tidligere, utførte en visuell kontroll i speilet – gjorde det alene naturligvis. Den luktet litt kinaprodukt, men jeg har håp.

Hun får ikke se, ikke første gangen. Hun skal lukke øynene, eller jeg skal gjøre det. Hun skal leke med seg selv mens jeg gjør meg klar. Jeg har allerede bitt henne i nakken, gitt henne gåsehud, smakt på henne, snudd henne, klapset henne varm, hatt to fingre inne i henne, men hun har ikke fått lov å komme. Hun ligger på rygg, åpen. Jeg bestiger henne, lar henne kjenne antydningen mot kjønnet sitt. Hun kjenner tyngden av mann, så spør jeg inn i øret hennes:

-- Er du klar?

-- Ja!


Skrevet av: Anonym


Ta gjerne en kikk på vårt utvalg av leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par:

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg!

Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 
 så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:Vi har også nylig registrert oss på MeWe - som er ganske likt Facebook, men hvor reglene ikke er like strenge. Klikk inn og følg oss:

#erotisk #historie #novelle #erotikk #lillefrekke

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap