Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Jeg hadde lagt merke til henne tidligere denne kvelden, mellom teltene. Hun lyste opp hele plassen med smilet sitt, og nå sto hun helt alene og nøt konserten. Jeg hadde akkurat kjøpt meg to øl, hadde egentlig planer om å drikke begge selv! Men nå hadde jeg sjansen min, jeg gikk bestemt over til henne spurte om hun ville ha den ene og introduserte meg selv, «Trym». Hun smilte stort, tok i mot ølen og svarte «Tone». «Jeg lurte på når du skulle komme bort» sa hun lurt og blunket flørtende til meg!
Resten av kvelden gikk praten lett. Vi satt på gresset og hørte på musikken, hun mellom bena mine. Hun lente seg bakover og stirret meg rett inn i øynene med de store brune øynene sine! Det var noe med hele henne, det lange brune håret, øynene, det nydeligste smilet noensinne og de ekstremt tiltalende leppene. Nå hadde jeg sjansen tenkte jeg og bøyde meg ned og kysset henne. Hun besvarte kysset og vi kysset intenst. Jeg kjente at det stivnet til i buksa og tenkte «nei, ikke nå» hun stoppet å kysse meg og smilte lurt. Hun reiste seg opp, tok hånden min og dro meg etter henne. Jeg prøvde å spørre hvor vi skulle men hun bare fniste.

Hun dro meg mot skogholtet rett borti høgget her. Når vi var så dypt inn i skogen at folk akkurat kunne se oss hvis de så etter, så stoppet hun. Hun snudde seg mot meg kysset meg og kneppet opp buksen min. «Jeg kjente at den her trengte litt omsorg» sa hun lurt, hun runket meg sakte og jeg ble knallstiv, hun satte seg ned på knærne og begynte å suge meg. Musikken fra konserten ble nesten borte fordi det var så deilig.

Jeg kjente at jeg holdt på å sprenge å måtte finne en måte og stoppe det på, jeg dro henne opp til meg og begynte å kysse nedover halsen hennes. Hun stønnet svakt. Jeg dro opp kjolen hennes og merket at hun ikke hadde på noen truse, jeg lot fingrene gli på innsiden av lårene så jeg akkurat rørte klitten hennes! Hun var klissvåt! Jeg førte to fingre inn mens jeg tok stroppene på kjolen av med den andre hånden og lot kjolen hennes glid ned på bakken, nå sto hun der helt naken foran meg og jeg fortsatte å fingre henne lett mens jeg bøyde meg ned og slikket forsiktig på niplene hennes.

Hun stønnet mer intenst nå og jeg satte meg ned på kne og begynte å slikke henne, hun spredte bena automatisk og lot meg komme til. Jeg kjente det pulserte hardt i det allerede stive lemmet mitt. Jeg snudde henne rundt og slikket henne bakfra! Hun begynte å riste, og jeg skjønte at hun nærmet seg orgasmen. Det rant av henne og hun stønnet høyt når orgasmen kom. Hun ble stående å vibrere foran meg, men jeg var ikke ferdig med henne!

Jeg reiste meg opp og førte kukken min opp og ned langs kjønnsleppene hennes, hun ynket og ba meg putte den inn, jeg smilte for meg selv og kjørte kukken hardt inn i henne. Jeg fortsatte i et rolig men bestemt tempo, og stønningen fortsatte i samme tempo. Jeg satte opp farten og førte tommelen min ned til rumpa hennes. Jeg masserte hun forsiktig i rumpehullet før jeg førte den inn samtidig som jeg støtet hardt inn i henne, jeg merket at hun begynte å få sammentrekninger i fitta og at jeg nærmet meg å komme, men jeg la inn et ekstra gir, lot tommelen følge tempo til kukken min inn og ut av rumpa og tok den andre hånden frem til klitten og begynte å massere henne. Hun klarte ikke holde lenger, og når orgasmen kom var den enda sterkere enn i stad og sammentrekningene i fitta gjorde at jeg ikke klarte å holde igjen lenger, så jeg kom inn i henne og fylte henne med cum.

Hun snudde seg mot meg kysset meg og takket for en fantastisk kveld, så tok hun på seg kjolen og spaserte vekk og mer så jeg ikke til Tone.


Skrevet av TrymTa gjerne en kikk på vårt utvalg av leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss:PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:Vi har også nylig registrert oss på MeWe - som er ganske likt Facebook, men hvor reglene ikke er like strenge. Klikk inn og følg oss:

#konkurranse #orgasmedagen #premie #facebook #erotikk #leketøy #vinnermulighet #hurra #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap