Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nå er den fantastiske serien med Kama Sutra produktene tilbake i nettbutikken og vi mener dette er en av vårens aller beste nyheter!

Dette er førsteklasses produkter, utviklet for å skjerpe og pirre sansene ekstra.

Det sexy og stemningsskapende pulveret Honey Dust vil gi både deg og partneren din en spennende og smakfull opplevelse. Du finner flere varianter i nettbutikken.

  

Vi har også fått på plass flere av de fantastiske massasjelysene og massasjeoljene som er glimrende å bruke. Oljen fra lysene er passe tempererte og massasjeoljene i seg selv er glatte og utrolig gode å jobbe med. De kjennes ikke seige eller klissete i det hele tatt.

Du finner også aromatiske massasjeoljer som inneholder beroligende og avslappende essenser.

 


Flere av de populære Oil of Love flaskene er på plass. Disse er utviklet til bruk på hele kroppen, som en ekstra pirrende opplevelse.
Vi har også publisert to orgasmekremer (geléer) som gir henholdsvis varmende og kjølende sitrende følelser og økt følsomhet:
Det vannbaserte glidemiddelet fra Kama Sutra kan vi absolutt anbefale:
Flere fantastiske massasjelotions er også lagt ut på nett, disse kan du også gjerne kan bruke som din daglige fuktighetskrem:
Har du tilgang til badekar, så bør du absolutt prøve dette badesaltet. Det leveres med et skjell for porsjonering anbefales på det varmeste:

 

Og ikke minst Intimate Caress som gir deg silkeglatt barbering og næring til huden:
 

Ønsker du inspirasjon til Kama Sutra sex, så bør du skaffe deg denne instruksjons DVD'en:
Klikk på hvilket som helst av bildene ovenfor og finn mer informasjon. Vil du se alle produktene kan du klikke her: KAMA SUTRA.

 

 

 

#kamasutra #sensualitet #samliv #erotikk #spenning #sex #lillefrekke

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap