Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

I år har det dukket opp mange nye undertøysett som bidrar til å skape den helt perfekte stemningen. Fargene er delikate og design og snitt sensuelt og lekkert. 

Nedenfor finner du noen av nyhetene, du kan klikke på bildene og få vite mer om hvert enkelt antrekk (tilgjengelige størrelser, bilde fra annen vinkel, pris, flere fargevalg osv.)


Her er forresten to av våre bestselgende undertøysett, begge disse leveres i flere farger og i mange størrelser. Klikk på bildene nedenfor:


Det har også kommet mange nyheter i lakk og lær, du kan se hele utvalget av Frekke matchende sett her: Matchende Undertøysett


Visste du forresten at Facebook synes vi er umoralske og har redusert visningen av alle våre innlegg? De har endret noe som kalles algoritmer, det som bestemmer hva du får se på din egen Facebook startside. Våre blogginnlegg havner nå veldig sjelden på startsiden din, så du risikerer gå glipp av nyheter, tilbud, konkurranser og annet. Vi synes ikke noe om denne endringen, vi tenker jo at de som følger LilleFrekke på Facebook gjør det nettopp fordi de liker Frekketing, og da selvfølgelig bør få se Frekketing, så derfor har vi gjort et lite mottiltak. Vi samler nå alle blogginnlegg på ett sted på Facebook, da slipper du bruke tid på å lete nedover på Facebooksiden vår (der vi publiserer bilder og annet). Nå kan du istedet klikke på bildet og bli med i denne gruppen hvor du altså kun vil finne våre blogginnlegg:


Ta gjerne en kikk på vårt utvalg av leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg!

Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 
LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:Ha en strålende glad dag, og ikke la 'overformynderiet' bestemme hva du skal få se. Frekking er en god ting, det er mye annet som heller burde fjernes fra sosiale media!#matchende #sett #undertøy #undertøysett #sensuell #mote #frekkmote #lillefrekke #nyheter #2018 #kolleksjonen
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap