Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Bye Bra har revolusjonert verden for oss kvinner, med alle sine smarte BH forlengere, løftemuligheter, kløftskapende og justerbare muligheter for oss som bruker BH.

Vi tipper forresten at du ikke visste at det fantes SÅ MANGE Bye Bra produkter!

Det er nemlig en rekke smarte innretninger som du enten kan bruke sammen med dine eksisterende BH'er eller du kan bruke som helt egne enkeltstående produkter. En ting er sikkert, puppene er i fokus uansett hvilke av artiklene du måtte velge.

Bay Bra er europas ledende Bye Bra produsent av BH-tilbehør. Bye Bra brystløftene er laget i samarbeid med den verdensledende medisinske limprodusenten 3M, tilgjengelig i koppstørrelser opptil H. Løftene er av førsteklasses kvalitet og enkle å bruke. Bye Bra brystbåndet er en enkel løsning for rask og effektiv forbedring av det kvinnelige bryst-silhuetten, uten behov for kirurgi eller til og med en ekstra BH! Bye Bra løfter brystene enkelt og effektivt.

Det finnes nipple covers, forlengere til BH (med flere fargevalg), puppetape som gir deg mulighet til å løfte og skape kløft akkurat som du ønsker, kjoletape som holder utringningene på plass, straps for kjoler og topper med åpen rygg, pads som forhindrer skuldergnag av BH-stropper, innlegg som øker volum på bysten og en masse, masse flere smarte småsaker.

Klikk på bildet her så får du se alle Bay Bra produktene vi nå har publisert i nettbutikken.Det bar mange smarte produkter der, ikke sant?

Vi kommer faktisk til å publisere enda noen flere produkter om ikke så lenge, så ta kontakt om du ikke fant akkurat det du lette etter nå, vi kan hjelpe uansett.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.)

Følg oss også på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke, da duker vi opp. Vi er selvfølgelig også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:

#byebra #bhtape #bhstropper #bhforlenger #bh #kjoletape #selvklebende #tilbehør #bryster #pupper #lillefrekke


Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap