Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

De siste dagene har vi publisert ca. 20 nye truser til gutta! Du finner alt fra blonder, til gullboxer, til pouch med og uten seler og mange boxere og thong i forskjellige varianter og farger.

Her ser du noen av nyhetene, du kan klikke på bildene når du vil vite mer. Link til hele utvalget til menn finner du lenger ned i dette innlegget.Her er linker til mer av utvalget vi har til Frekke menn:

T-shirt og Bukser
Undertøy
Leketøy til menn


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#sexy #undertøy #menn #boxer #brief #thong #pouch #truse #stringtruse #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap