Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nå har vi fått en mengde nye kostymer på plass i nettbutikken, så ta en kikk og finn din favoritt til høstens Halloweenparty eller temafest. Vi har bl.a. SuperHero antrekk, Alice in Wonderland, Galaxy Girl, Rødhette, Romersk gladiator, banditt, lovens håndhever og mange, mange flere. Du finner garantert noe som faller i smak når du klikker gjennom utvalget vårt! 

Her ser du noen av antrekkene, i nettbutikken finner du mange flere og det er link til hele sortimentet lenger ned. Mange av antrekkene er tilgjengelig i størrelser opp til 4X.

Klikk på bildene når du vil vite mer om et av disse antrekkene:
Har du funnet en favoritt? Hvis ikke, så kan du klikke inn og kikke nærmere på alle de andre vi har på nett. Velg blant underkategoriene og se hva vi kan levere. Klikk her: KOSTYMER

Og ikke glem sjekke ut alle våre sexy nissekostymer, de finner du klikker på bildet: 


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 

Følg oss også på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke, da dukker vi opp. Vi er selvfølgelig også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:

#kostymer #halloweenfest #temafest #maskeradeball #kostymeparty #maskeradefest #sexy #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap